با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

نقد و بررسی فیلم مبارزه کن یا فرار کن (Fight or Flight)

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

Josh Hartnett Fight Or Flight Movie 675714dad9747 Jpg 85


سکانس‌های اکشن جذاب و تا حدی احمقانه، به فیلم Fight or Flight شباهت‌هایی شایسته با John Wick و Bullet Train بخشیده‌اند، در حالی که جاش هارتنت ثابت می‌کند که یک قهرمان اکشن شایسته است، حتی در طول این مسیر پر از دست‌انداز.

جیمز مدیگان که پیش از این به عنوان دستیار کارگردان در فیلم‌هایی مانند «تبدیل‌شوندگان: ظهور جانوران» (Transformers: Rise of the Beasts) و «مگ» (The Meg) فعالیت داشته، مهارت اکشن خود را به این فیلم درباره یک مزدور که که طغیان کرده می‌آورد. جاش هارتنت در نقش لوکاس ریس، نقش یک مامور ویژه سابق که چند سال گذشته را در تایلند پنهان شده بود، ایفا می‌کند. وقتی یک جنایتکار مرموز به نام «شبح» (The Ghost) فعالیتش را آغاز می کند، رئیس سابقش کاترین برانت (با بازی کیتی سکهاف از سریال «مندلورین») او را دوباره به سر کار باز می گرداند.

لوکاس مأمور می‌شود که سوار یک پرواز به مقصد سان‌فرانسیسکو شود و شبح را پیدا و دستگیر کند. اما مدت زیادی نمی‌گذرد که او متوجه می‌شود به‌تنهایی در این مأموریت نیست؛ در حقیقت، این پرواز پر از قاتلانی است که همه امیدوارند این وظیفه را به سرانجام برسانند. آنچه در ادامه اتفاق می‌افتد یک فیلم اکشن است که مانند یک جت مافوق صوت از میان سکانس‌های فوق‌العاده خشن عبور می‌کند؛ و این یک سفر هیجان‌انگیز است که باید تجربه‌اش کرد.

Fight or Flight Fight or Flight

هارتنت، که برای اولین بار پس از ۲۰ سال بدل‌کاری‌های خودش را انجام می‌دهد، ثابت می‌کند مردی پیشرو و توانمند است. در طی چند سال اخیر، او با بازی در فیلم برنده اسکار Oppenheimer و تریلر کنسرتی Trap از ام. نایت شیامالان، شاهد تجدید حیات حرفه‌ای خود بوده است. Fight or Flight نیز جایگاه او را به‌عنوان یکی از جالب‌ترین و متنوع‌ترین نقش‌آفرین‌های هالیوود بیشتر محکم می‌کند.

کاراکتر لوکاس با موهای بلوند و لباس خواب خطوط هوایی، از همان لحظه اول روی پرده جذاب است؛ شوخ‌طبعی او و سکانس‌های رزمی بسیار چشمگیرش – از جمله یک صحنه خاص و بسیار عجیب با همان اره برقی ذکرشده – از نکات برجسته فیلم هستند. دیگر نکات بارز فیلم شامل یک سکانس برداشت بلند با استفاده از یک ترولی نوشیدنی‌ها و یک مبارزه عجیب در سرویس بهداشتی بخش فرست‌کلاس است که لحن خشونت‌آمیز فیلم را به نمایش می‌گذارد.

با این حال، تلاش فیلم برای اضافه کردن عمق و معنا به کشتار کمی نابجا به نظر می رسد. به همین ترتیب، خرده روایت های خارج از هواپیما نیز رضایت‌بخش نیست همچنین، داستان فرعی خارج از هواپیما چندان رضایت‌بخش نیست. در حالی که سکف در نقش کاترین تلاش می‌کند نوعی فضای مأموریت‌های جدی را به داستان بخشیده و مرکز اصلی کنترل باشد، صحنه‌هایی که در اتاق ناوبری رخ می‌دهند، چیزی جز حالت تقلیدی نیستند.

Fight or Flight Fight or Flight

توسعه کاراکترها در این بخش کافی نیست، از جمله «آرون هانتر» با بازی جولیان کوستوف که تنها به یک مأمور خشمگین و پر سروصدا تبدیل می‌شود. پیچش‌ها و تغییرات این بخش نیز بیشتر نامتناسب به نظر می‌رسند تا اینکه بخواهند سیر داستان را جذاب‌تر کنند. با اینکه این موارد تأثیر کلی فیلم را به‌شدت خراب نمی‌کنند، اما باعث ایجاد چند وقفه غیرضروری در ریتم آن می‌شوند.

در نهایت باید گفت که با اینکه شباهت‌های این فیلم با اکشن خوش‌ساخت دیوید لیچ غیرقابل انکار است، جیمز مدیگان توانسته با Fight or Flight حس تازگی ایجاد کند. این بیشتر به لطف سکانس‌های رزمی خیره‌کننده‌ای است که از کار تیم عوامل در فیلم‌هایی همچون John Wick و The Raid الهام گرفته‌اند و فیلم را از یک تقلید ساده به اثری جذاب و خشن تبدیل کرده‌اند.

نمره: 6/10

منتقد: فی واتسون



Source link

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

«رای‌های پاک و بی‌آلایش» شعار جشن منتقدان سینمایی

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B1%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D9%BE%D8%A7%DA%A9 %D9%88 %D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %D8%B4%D8%B9%D8%A7%D8%B1 %D8%AC%D8%B4%D9%86 %D9%85%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%AF%D8%A7%D9%86 %D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C


دبیر پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران درباره روند داوری آثار این رویداد توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، جعفر گودرزی درباره این جشن گفت: در زمانه‌ای که جشن‌ها گاه تنها آیینه پر زرق‌وبرق ظاهرند و ارزش‌ها در هیاهوی مناسبات از یاد می‌روند، جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران به سنتی پابرجا بدل شده است؛ سنتی که سینما را نه صرفاً با اعداد و اکران‌ها، که با نگاه و اندیشه و رسالت می‌سنجد.

پانزدهمین جشن منتقدان؛ جشنی برای سینما

وی ادامه داد: پانزدهمین دوره‌ی این جشن بزرگ، در اواخر خردادماه برگزار می‌شود؛ جشنی که بیش از هر چیز، به رای پاک باور دارد و به آنچه وجدان‌های حرفه‌ای سینمایی، بی‌واهمه از جریان‌ها و جاذبه‌های بیرونی، انتخاب می‌کنند.

فاصله گرفتن از جشنواره‌ها/ چرا داوری‌ها گسترده‌تر شدند؟

دبیر پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران در پاسخ به این پرسش که چرا در این دوره جشن از داوری‌های محدود به جشنواره‌ فیلم فجر فاصله گرفته‌ و آثار اکران‌شده در سه سال اخیر را هم در نظر گرفته‌اند، توضیح داد: دلیل اینکه در این دوره از جشن تصمیم گرفته شد که همه فیلم‌های اکران‌شده طی سه سال اخیر داوری شوند این بود که سینما فقط در جشنواره‌ها زنده نیست، در دل سالن‌های تاریک و در میان صندلی‌های خالی یا پر، فیلم‌ها با مخاطب دیدار می‌کنند، نه داوران. ما خواستیم حق آن فیلم‌هایی که شاید از فرش قرمز عبور نکرده‌اند زنده شود. چرا که قطعا داوری گسترده‌تر، عادلانه‌تر است.

رای‌های پاک، شعار یا واقعیت؟

گودرزی درباره‌ شعار «رای‌های پاک و بی‌آلایش» در این دوره از جشن منتقدان گفت: نمی‌خواهیم شعار بدهیم، اما بله، ما اذعان می کنیم در جشن بزرگ منتقدان، رای‌ها برآمده از دل و شعور است، نه رابطه و فشار. اینجا هیچ‌کس برای خوش‌آمد کسی رای نمی‌دهد. رای منتقد، رای وجدان است، نه رای مصلحت. این جشن، محل احقاق حق سینماگران است و این جمله، نه فقط یک موضع اجرایی، که یک بیانیه اخلاقی‌ است.

ملاک‌ها و شاخصه‌ها؛ داوری جامع و انسانی

دبیر پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران در مورد ملاک‌های داوری در این دوره تأکید کرد: حتماً ساختار، زبان، جسارت و روایت همه مهم‌اند. نگاه داوران آکادمی جشن دقیق و صادق است. البته این جشن داوری فنی و تکنیکی صرف نیست؛ شاخصه‌های فرهنگی، نگاه انسانی، تاثیرگذاری و جریان‌سازی ارزشمند اثر هم بسیار مهم است.

دلیل اهمیت بخش خلاقیت و استعداد درخشان

وی درباره بخش «خلاقیت و استعداد درخشان» گفت: سینما اگر پوست نیندازد، می‌میرد. ما باید نسل اولی‌ها را جدی بگیریم؛ آن‌ها که هنوز امید را زندگی می‌کنند. این بخش برای همین است؛ برای کشف صداهایی که شاید فردا، امضای اصلی سینمای ایران شوند.

تفاوت‌های امسال با دوره‌های پیشین

گودرزی در ادامه عنوان کرد: مهم‌ترین تفاوت امسال همین فاصله گرفتن از محدودیت جشنواره‌ای‌ است، اما علاوه بر آن، تلاش کرده‌ایم همچون همه دوره‌ها داوری را شفاف‌تر، انتخاب‌ها را مسئولانه‌تر و اجرا را محترمانه‌تر پیش ببریم.

جشنی برای اهل نقد

وی در ادامه بیان کرد: این جشن، جشن اهل قلم و منتقدان است؛ جشن کسانی که نقد را عبادت می‌دانند، نه قضاوت. به همه‌ منتقدانی که با وجدان‌شان رای داده و می‌دهند، خوش‌آمد می‌گویم. این جشن، خانه‌ شماست و این تعبیر دقیقی‌ست برای جایی که وجدان هنری، تنها قاضی میدان است.

دبیر پانزدهمین جشن منتقدان عنوان کرد: علی علایی، مدیر آکادمی داوری جشن، با حساسیت همیشگی بر روند بررسی آثار نظارت داشته است. در این دوره بیش از صد منتقد سینمایی در فرآیند داوری شرکت کرده‌اند. این داوری به‌صورت آکادمیک و دقیق انجام شده است، تا جایی که حتی کوچک‌ترین جزئیات نیز از نظر دور نمانده است.

شاخصه‌ اصلی جشن وجه فرهنگی آن است

وی تصریح کرد: این جشن نه بازاری برای نمایش، که محفلی برای اندیشیدن به سینماست؛ جایی که رای نه بر اساس بده‌بستان، بلکه بر مبنای تاثیر، خلاقیت، جسارت و کیفیت هنری صادر می‌شود. این جشن، خانه‌ اهل نقد و تحلیل است، خانه آنان که نقد را چراغ می‌دانند. در این جشن، حقِ فیلم‌ها از دلِ سکوت بیرون می‌آید و رأی‌ها، امضای ایمان‌اند.

گودرزی در پایان ضمن اعلام اینکه مجموعا ۲۰۷ اثر در این دوره داوری شدند، گفت: جمع‌آوری آرا مدتی است که به پایان رسیده و تا اوایل خردادماه کاندیداهای بخش‌های مختلف مشخص و معرفی خواهند شد.

پانزدهمین دوره جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران اواخر خردادماه ۱۴۰۴ به دبیری جعفر گودرزی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

چرا رضا کیانیان از نوشتن فاصله گرفت؟

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%DA%86%D8%B1%D8%A7 %D8%B1%D8%B6%D8%A7 %DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86 %D8%A7%D8%B2 %D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86 %D9%81%D8%A7%D8%B5%D9%84%D9%87 %DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D8%9F


رضا کیانیان گفت: از نوشتن فاصله گرفتم زیرا هیچ نقد جدی پیرامون آن‌ها نوشته نشد. حتی جامعه منتقدان نیز آثار مرا تحلیل نکردند که چرا من به چنین موضوعاتی پرداختم. از سوی دیگر، جامعه افسرده‌ شده و این نیز انگیزه‌ام را برای نوشتن کاهش داد.

سومین نشست تخصصی «کتاب و سینما» با عنوان «رابطه متقابل کتاب و سینما» در سرای هنرگان کتاب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور رضا کیانیان، بازیگر سینما و مهرزاد دانش، منتقد سینما و مدیر جلسه برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، در ابتدای این نشست، مهرزاد دانش با اشاره به سوابق هنری و تألیفی رضا کیانیان گفت: تاکنون ۷ کتاب از رضا کیانیان منتشر شده است که برخی از آن‌ها به جنبه‌های گوناگون بازیگری و تحلیل آن اختصاص دارند.

او همچنین حضور بازیگر در قاب سینما را از منظر عوامل پشت صحنه بررسی کرده و در حوزه‌های فیلمنامه‌نویسی و عکاسی نیز تجربیاتی دارد.

وی در ادامه دلیل فاصله گرفتن کیانیان از نوشتن را جویا شد و او در پاسخ گفت: با اینکه کتاب‌هایم پرفروش بودند و در دانشکده‌ها و آموزشگاه‌های سینمایی تدریس می‌شدند اما همانطور که اشاره کردید از نوشتن فاصله گرفتم زیرا هیچ نقد جدی پیرامون آن‌ها نوشته نشد. حتی جامعه منتقدان نیز آثار مرا تحلیل نکردند که چرا من به چنین موضوعاتی پرداختم. از سوی دیگر، جامعه افسرده‌ شده و این نیز انگیزه‌ام را برای نوشتن کاهش داد.

وی در ادامه افزود: البته سال گذشته تصمیم گرفتم دوباره نوشتن را از سر بگیرم و در این مدت مقالاتی نوشتم. من خود را معلم خوبی نمی‌دانم، زیرا نمی‌توانم دانشجو را گام‌به‌گام به سمت پیشرفت هدایت کنم، به همین دلیل ترجیح می‌دهم افکار و نظریاتم را در قالب نوشتار ارائه دهم.

فرهنگ مونولوگ و تأثیر آن بر ارتباط اجتماعی

کیانیان با تأمل بر ساختارهای فرهنگی جامعه گفت: در کشور ما فرهنگ مونولوگ حاکم است، مسئله‌ای که از دوران کودکی بر نسل ما تأثیر گذاشته است. من معتقدم جامعه سنتی ما با پرسشگری میانه‌ای ندارد. در گذشته برای حل مشکلات به کدخدا مراجعه می‌شد، فردی که به سنت‌ها آگاه بود.

ضعف در خودشناسی تاریخی

رضا کیانیان با انتقاد از فقدان نگاه تاریخی در فرهنگ ایران، گفت: برخی از اروپاییان در سفرنامه‌هایشان احوال ایرانیان را ثبت کرده‌اند، اما خود ما درباره اینکه چه کسی هستیم، نوشته‌ای نداریم. و فقط انقلاب و جنگ تحمیلی باعث شد دوربین‌ها کمی به سمت خودمان و جامعه برگردد. در اروپا سیاستمداران خاطرات خود را می‌نویسند، خاطراتی که از جنبه‌هایی برخوردار هستند که در متون جامعه‌شناسی نمی‌گنجد. متأسفانه در ایران نگاه تاریخی دقیق و تحلیلی وجود ندارد. مثلاً در مورد ناصرالدین‌شاه بیشتر به وجوه شخصیتی او پرداخته شده تا دلایل شکوفایی هنری دوران ناصری.

مهرزاد دانش در ادامه افزود: نقد معمولا باعث دلخوری یا مماشات می‌شود. نقدهای امروز بیشتر یک‌سویه‌اند و امکان تعامل در آن‌ها وجود ندارد. کمتر سینماگری را می توانیم پیدا کنیم که احساسات، تحلیل‌ها و درک خود را به صورت مکتوب ارائه کند و رضا کیانیان در این عرصه نمونه‌ای کم نظیر است.

کیانیان نیز با اشاره به تجربیات خود در این زمینه یادآور شد: در جلسات خانه سینما، با دوستان درباره دلایل شکست یا موفقیت فیلم‌ها صحبت کرده‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که تلاطم‌های اجتماعی بر شادی و رفتار مردم تأثیر گذاشته است و این مسئله باید مستندسازی و تحلیل شود.

هنر موجودیتی مستقل دارد

کیانیان با انتقاد از نگاه سطحی به نقد بیان داشت: سال‌ها پیش وقتی فیلمی نقد می‌شد، فقط پیام یا محتوایش بررسی می‌شد و درباره بازیگری و کارگردانی فقط از صفات خوب یا بد استفاده می‌شد، در حالی‌که این نوع نقد ناقص است. سینما زبانی مستقل با المان‌های گوناگون است. و نمی‌توان نقش عوامل مختلف را در کیفیت اثر نادیده گرفت. مهم این است که پیام چگونه منتقل می‌شود، نه اینکه الزاماً پیامی وجود داشته باشد. از سویی دیگر هنر،موجودیتی مستقل است و ارتباطی با پیام‌رسانی ندارد.

بررسی تئوریک یک پرسش بنیادین

کیانیان با اشاره به سوابق نوشتاری خود گفت: یکی از مقاله‌هایی که به رشته تحریر درآورده‌ام پاسخ به این سوال است که آیا اصلا بازیگری هنر است؟ من معتقدم این سوال پاسخ ساده‌ای ندارد و نیازمند بررسی نظری و تئوریک است. بازیگری ترکیبی از فن و هنر است و به همین دلیل می‌توان آن را مورد نقد قرار داد.

رشد دو قطبی‌گری

دانش در ادامه بیان داشت: اخیرا شاهد هستیم دو قطبی‌گری در جامعه شدت گرفته و یکی از عوامل آن، وابستگی به شبکه‌های اجتماعی است. این فضا مطالعه را کاهش داده و کاربران ناشناس باعث ایجاد تنش می‌شوند. این موضوع آنقدر رواج پیدا کرده که حتی متولیان فرهنگی هم کمتر اهل کتاب‌ شده اند.

کیانیان نیز ادامه داد: متاسفانه در اینستاگرام شاهدیم که برخی به ما می‌خواهند یاد بدهند که چگونه باید زندگی کنیم یا کارها را انجام دهیم، در حالی‌که صلاحیت انجام این کار را ندارند. سال‌ها پیش در برنامه‌ای تلویزیونی گفتم که یکی از راه‌های ترویج کتابخوانی، نمایش کتابخانه در خانه شخصیت‌های فیلم است. موضوعی که در گذشته دیده می‌شد، اما امروز دیگر وجود ندارد و باید به دنبال علت آن بود.

ستایش «وسط‌بازی»؛ مقابله با افراط و تفریط

کیانیان به تجربه شخصی‌اش در برابر افراط‌گرایی اشاره کرد و یادآور شد: پیش از دو قطبی شدن جامعه به من انتقاد می‌کردند و مرا «وسط‌باز» می‌نامیدند. در حالی که همواره تلاش می‌کردم مستقل باشم و مقاله‌ای هم با عنوان «در ستایش وسط‌بازی» نوشتم. که اگر تعداد چنین افرادی زیاد شود، ایران به سمت توسعه حرکت می‌کند و از شرایط دو قطبی رها می‌شود.

رشد کتاب‌های سینمایی؛ شاخصی مثبت برای فرهنگ سینما

کیانیان در پاسخ به سوال دانش درباره رشد انتشار کتاب‌های سینمایی، بیان داشت: نوشتن بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب سینمایی در یک سال، اتفاقی درخشان است زیرا چاپ این آثار نشان‌دهنده وجود مخاطب است. در جامعه‌ای که روزنامه فراوان باشد، یعنی آن جامعه در حال رشد فرهنگی است، اما امروز متاسفانه شاهد چنین چیزی نیستیم.

وی با بیان اینکه در ایران کتاب قیمت زیادی ندارد.، ادامه داد:چند سال پیش تئاتری با عنوان «پدر» را روی صحنه داشتیم که برخی به بهای بلیت اعتراض داشتند، اما همان مبلغ را صرف خرید تنقلات می‌کردند.

کیانیان در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره بداهه‌پردازی و نقش هوش مصنوعی در بازیگری بیان داشت: من در حرفه بازیگری و زندگی شخصی فردی بداهه‌پرداز هستم. هنوز هوش مصنوعی نتوانسته جای این خلاقیت‌ها را بگیرد. بنابراین نگران جایگزینی‌اش با هنر نیستم.

سلسله نشست های «کتاب و سینما» هر روز توسط سازمان سینمایی در سرای هنرگان کتاب سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار می‌شود.

گفتنی است، چهارمین نشست امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۶ با حضور نغمه ثمینی، شیوا مقانلو و مهرزاد دانش با موضوع «نقد ادبی و سینمایی؛ تفاوت‌ها و شباهت‌ها» برگزار می‌شود.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

فیلم‌های جدید سینما چقدر بلیت فروختند؟

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2 %D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF %D8%B3%D8%A7%D9%84 %D8%A8%D8%A7 %DB%B6 %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85 %D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%B3%D8%B1 %D9%88 %D8%B5%D8%AF%D8%A7


فیلم‌های جدید سینماها در سه روز ابتدایی اکران خود ۱۹ میلیارد تومان بلیت فروختند.

به گزارش ایسنا، از چهارشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه شش فیلم «صددام»، «خانه ارواح»، «زیبا صدایم کن»، «اسفند»، «بازی را بکش» و «هرچی تو بگی» روانه اکران شدند که در مجموع تا ظهر روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه به فروشی بیش از ۱۹ میلیارد تومان دست یافتند.

در میان این فیلم‌ها «صددام» با بازی رضا عطاران در فروش پیشتاز بوده و کمترین مخاطب را هم فیلم «بازی را بکش» داشته است.

البته قرار بود از روز چهارشنبه فیلم «سلام علیکم حاج آقا» نیز به چرخه اکران اضافه شود و با وجود بلیت‌فروشی ابتدایی، این فیلم از سامانه سمفا فعلا حذف شده است.

در حال حاضر فروش کلی سینما در دو ماه ابتدایی سال به بیش از ۳۷۷ میلیارد تومان رسیده و چهار میلیون و ۷۶۲ هزار نفر هم به تماشای فیلم‌های اکران شده نشسته‌اند.

در جدول فروش امسال کمدی «دایناسور» که هنوز هم در سینماها روی پرده است با بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر تماشاگر و ۱۳۷ میلیارد تومان فروش در صدر جدول است و بعد فیلم‌های «موسی کلیم الله» و «کوکتل مولوتوف» قرار دارند.

در سه روز گذشته، «صددام» به کارگردانی پدرام پورامیری با ۱۴۲ هزار و ۵۵۰ نفر تماشاگر، ۱۴ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان فروش داشته است. «خانه ارواح» به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده تعداد ۳۸ هزار نفر تماشاگر وسه میلیارد و ۷۹۶ میلیون تومان فروش را ثبت کرده و «زیبا صدایم کن» رسول صدر عاملی هم با ۷۸۰۰ نفر تماشاگر ۸۱۲ میلیون تومان بلیت فروشی داشته است.

«هرچی تو بگی» به کارگردانی مرتضی آتش‌زمزم تنها ۸۶۳ بلیت فروخته و ۸۷ میلیون تومان درآمد داشته است. پس از این کمدی، فیلم دفاع مقدسی «اسفند» به کارگردانی دانش اقباشاوی با ۱۳۵۰ نفر تماشاگر و ۸۳ میلیون تومان فروش در جایگاه بعدی جدول فروش قرار دارد.

«بازی را بکش» به کارگردانی محمد ابراهیم عزیزی هم ۴۴۳ نفر تماشاگر و ۴۶ میلیون تومان فروش داشته است.

بجز این شش فیلم که از هفته گذشته روی پرده رفتند، انیمیشن «رویاشهر» نیز از ابتدای اردیبهشت‌ماه در سینماها اکران شده که این فیلم به کارگردانی محسن عنایتی با بیش از ۸۵ هزار نفر تماشاگر تاکنون به فروش پنج میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان رسیده است.

در صدر جدول فروش امسال هم بعد از «دایناسور»، فیلم‌ «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا قرار دارد که با ۸۶۰ هزار نفر تماشاگر، ۶۴ میلیارد و ۷ ۵۹ میلیون تومان بلیت فروخته است.

«کوکتل مولوتوف» به کارگردانی حسین دوماری نیز با ۶۶۷ هزار نفر تماشاگر به فروش ۵۷ میلیارد و ۸۳۷ میلیون تومان رسیده و فیلم داستانی اجتماعی «رها» هم به کارگردانی حسام فرهمند تاکنون ۳۶۳ هزار نفر تماشاگر داشته و ۳۳ میلیارد تومان بلیت فروخته است.

«صیاد» به کارگردانی جواد افشار هم که از ۲۰ فروردین‌ماه روی پرده سینماها رفته حدود ۷۴ هزار نفر تماشاگر، چهار میلیارد و ۶۵۵ میلیون تومان بلیت‌فروشی داشته است.

از این هفته قرار است فیلم «بی‌سروصدا» به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی هم روی پرده برود.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها