با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

فیلمی که مناسب نسل زد است

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%DB%8C %DA%A9%D9%87 %D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8 %D9%86%D8%B3%D9%84 %D8%B2%D8%AF %D8%A7%D8%B3%D8%AA


بازیگر نقش شهیاد علی هاشمی با بیان اینکه فیلم «اسفند» برای نسل جدید اثرگذار است، گفت: «اسفند» به دلیل تمرکز بر شیوه زیست شهید هاشمی می‌تواند برای مسئولان یک تلنگر باشد چرا که تصمیم‌های این شهید همواره برای مردم بود.

رضا مسعودی که برای بازی در نقش شهید علی هاشمی نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره فجر سال قبل شده بود، درباره فیلم «اسفند» به ایسنا گفت: «اسفند» در مقایسه با فیلم‌های جنگی سال‌های اخیر متفاوت است چون ما در این قصه خیلی به جنگ ورود نکردیم و این رویکرد می‌تواند برای تماشاگران بسیار جذاب باشد.در این قصه یک عملیات از صفر تا صد طراحی می‌شود و ما این دست طراحی‌ها را در قصه‌های سینمایی بسیار کم داریم و این می‌تواند نکته جذابی برای مخاطب باشد که پشت صحنه جنگ را ببیند.

او با بیان اینکه این گونه فیلم‌ها می‌توانند برای نسل جدید بسیار اثرگذار باشند، افزود:نسل زد از جنگ چیزهایی شنیده‌ اما با جزئیات نمی‌داند چه اتفاقاتی رقم خورده است. «اسفند» شبیه قصه‌های هالیوودی است که احتمالا نسل جدید می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند.

وی یاداور شد:‌ امروزه برخی فیلمسازان به دلایل مختلف همچون تکراری بودن موضوع یا نداشتن نگاه نو سراغ فیلم‌های جنگی نمی‌روند، این در حالی است که فیلم «اسفند» به دلیل قصه و مضمون متفاوت می‌تواند برای مخاطب جذاب باشد. این فیلم قصه دوستانی را روایت می‌کند که توسط شهید هاشمی به هم نزدیک شدند و قرارگاه سری نصرت را راه انداختند و پیش رفتند تا عملیاتی به نام «خیبر» را طراحی کردند.

تبلیغات فیلم باید مناسب با سن جوانان باشد

مسعودی با تاکید بر این که لازم است نوجوانان و جوانان «اسفند» را تماشا کنند، گفت: باید تبلیغات درستی برای این رده سنی متناسب با شیوه متفاوت و به زبان خودشان در فضای مجازی تولید شود. بخش تبلیغات بسیار مهم است. علاوه براین‌ها جامعه‌شناسی بر اساس فیلم اهمیت دارد از جمله اینکه فیلم را در دانشگاه‌ها و فضاهای این چنینی نمایش داد و با دانشجویان نشستی برای صحبت برگزار کرد تا فضای گفت‌وگو شکل بگیرد و حقایق به درستی تشریح شود.

این بازیگر گفت: شهید علی هاشمی مانند هر آدمی که برای مملکتش دغدغه دارد انسانی دغدغه‌مند بود و برای حفظ خاکش تلاش می‌کرد. «اسفند» به دلیل تمرکز بر شیوه زیست شهید علی هاشمی فارغ از مردم می‌تواند برای مسئولان تلنگری باشد چراکه تصمیم‌های او همواره برای مردم بود و این موضوع می‌تواند در نگاه مسئولان راهگشا باشد. علی هاشمی با جمع کردن همه طوایف کنار هم، اتحادی را رقم زد که در بحبوحه جنگ کار سختی بود و این جزو دستاوردهای بزرگ اوست.

فیلمی که مناسب نسل زد است

مسعودی در پاسخ به این پرسش که چطور طوایف عرب زبان به حرف علی هاشمی به رغم جوانی‌اش گوش دادند گفت: عرب زبان بودن او بسیار کمک کننده بود و دیگر این که او از جنس خود آن مردم و بسیار قابل اعتمادشان بود. مثل همان سکانسی که دغدغه آب مردم را دارد و به فرمانداری می‌رود و با فرماندار مجادله می‌کند. او دغدغه‌های مردم را درک می‌کرد، می‌شنید و دنبال برطرف کردن مشکلات بود و به همین دلیل اعتماد مردم را داشت که کمکش می‌کرد تا آدم‌ها را بی‌دغدغه به هم نزدیک کند.

وی در مورد نقش خود در فیلم سینمایی «اسفند» یادآور شد: شهید علی هاشمی فرمانده قرارگاه سِری نصرت بود که کارش را از سپاه سوسنگرد شروع کرد و جلو آمد. او بچه حصیرآباد اهواز بود و ماجرای قرارگاه سری نصرت را رقم زد چون راه‌های زمینی ایران به عراق در زمان جنگ به بن بست رسیده بود، پس تصمیم گرفت که از راه آبی و هورالعظیم عملیاتی را طرح ریزی کند. این یکی از سخت‌ترین راه‌ها بود ولی با تدبیری که داشت و قرارگاهی که راه انداخت توانست عملیاتی را با همه دوستانش طرح ریزی کند که در آخر به عملیات خیبر و فتح جزیره مجنون منجر شد.

حرف‌ و حدیث‌هایی که درباره شهید هاشمی زیاد بود

مسعودی در توضیح چرایی شناخته نشدن شهید هاشمی تصریح کرد: پیکر ایشان بعد از این که شهید و مفقود شد، پیدا نشد و سالها گذشت و هزار حرف و حدیث درباره‌اش زیاد بود تا زمانی که شکر خدا استخوان هایش پیدا و دی ان ای او کشف شد. او در خوزستان شناخته شده و یک قهرمان ملی است و امروز دارد در کل ایران شناخته می‌شود و «اسفند» می‌تواند بیشتر او را به مردم بشناسد.

او همچنین درباره نامزدیی دریافت جایزه در جشنواره فیلم فجر گفت: از همه کسانی که از عملکردم تعریف کردند ممنونم و خدا را شاکرم. دلیل این توفیق را دانش اقباشاوی (کارگردان فیلم) می‌دانم که تحقیقات بسیاری کرده بود و به من کمک کرد تا در دورخوانی‌ها و شنیدن فایل‌های صوتی و دیدن ویدیوهای شهید هاشمی به او و شخصیتش نزدیک شوم. ضمن این که جلسات بسیاری با دانش داشتیم و مدام در مورد شخصیت علی هاشمی و ریزترین جزئیات رفتاری او صحبت کردیم. من از زمان شروع فیلمبرداری باید شخصیت را طراحی و به نقش اضافه می‌کردم اما در طول مسیر مدیون این شهید هستم که همیشه و در همه جای فیلم او را کنارم حس کردم؛ به خصوص در آن سکانس تاثیرگذار با مادر که هم دلش پر بود و هم نمی‌توانست حرف بزند و حال من هم بد شد.

رضا مسعودی درپایان گفت: شهید هاشمی هنوز با من است و گاهی می‌آید و کمکم می کند؛ وقتی به بن‌بست می‌خورم می‌نشینم و فکر می‌کنم. چون هر وقت به بن‌بست می‌خورد می‌نشست و فکر می‌کرد و راه حلی پیدا می‌کرد و این درس بسیار بزرگی برای من است.

«اسفند» به نویسندگی و کارگردانی دانش اقباشاوی محصول مشترک سازمان هنری رسانه‌ای اوج و بنیاد سینمایی فارابی است که مقطع مهمی از زندگی شهید علی هاشمی از فرماندهان مطرح دوران دفاع مقدس در شناسایی و طرح‌ریزی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت را به تصویر می‌کشد. رضا مسعودی، مهدی زمین‌پرداز، سعید آلبوعبادی، خیام وقار کاشانی، جلال باوی، طاهر نیک آزاد، محمد عسگری، یاسین مسعودی و محمدرضا عقدائی یزدی در این فیلم بازی کرده‌اند.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A7%D8%B2 %D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87 %D8%B3%D9%BE%D9%87%D8%B1 %D8%AA%D8%A7 %D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9 %D8%A8%DA%86%D9%87 %D9%86%D9%87%D9%86%DA%AF %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C


در این بسته خبری مهم‌ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر را مرور می‌کنیم.

پنجاه و هشتمین جشنواره فیلم «ورلد فست هیوستون» آمریکا، جایزه رِمی خود را به انیمیشن سینمایی«افسانه سپهر» اهدا کرد.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی پروژه، انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی و تهیه‌کنندگی مهدی جعفری جوزانی، موفق به کسب جایزه طلایی رِمی در بخش انیمیشن از پنجاه‌وهشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ورلد فست هیوستون» در ایالات متحده آمریکا شد.

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

جشنواره «ورلد فست هیوستون»، یکی از جشنواره‌های فیلم مستقل در آمریکای شمالی است که از سال ۱۹۶۱ در ایالت تگزاس آغاز به‌کار کرده و همواره میزبان آثار شاخص از سینماگران برجسته جهان بوده است.

پنجاه‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم «ورلد فست هیوستون» از ۲۴ تا ۲۸ آوریل ۲۰۲۵ در شهر هیوستون برگزار شد.

مواافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت ۵ فیلم‌نامه
شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی در جلسه اخیر، با ساخت ۵ فیلم‌نامه موافقت کرد.
فیلم‌نامه‌ بلند داستانی «روایت یک پرونده ناتمام » به تهیه‌کنندگی فرهاد دورودگر، کارگردانی و نویسندگی محمد منعم، فیلم‌نامه های کوتاه داستانی «وفا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی نیلوفر عتیقی و نویسندگی فیروزه عتیقی، «تلاطم مالیخولیا» به تهیه‌کنندگی مسعود شیرانی فرد، کارگردانی محمد علی اطمینان‌فر و نویسندگی مسعود شیرانی فرد، «چراغ‌های خاموش» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگیامیر محمد رحمتی و فیلم‌نامه مستند «برای پدران» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی اردلان فرهانچی موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی را اخذ کردند.

نمایش «بچه نهنگ» آماده‌ی اجرا در تالار هنر / آغاز اجرا از ۲۸ اردیبهشت

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی،نمایش «بچه نهنگ» به نویسندگی زیبا برجی‌فلاح و کارگردانی احسان مجیدی، با معرفی و رونمایی از پوستر این نمایش آماده‌ی اجرا در تالار هنر شده و از ۲۸ اردیبهشت‌ماه، هر شب ساعت ۱۹:۳۰ پذیرای مخاطبان کودک و نوجوان خواهد بود.

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

این نمایش که محصول گروه خانه فرهنگ و هنر امید است، با ترکیب بازیگر و عروسک، داستانی محیط‌زیستی و انسانی را روایت می‌کند. احسان مجیدی پس از سال‌ها فعالیت در حوزه‌ی تئاتر کودک، «بچه نهنگ» را با نگاهی تازه و روایتی بومی به صحنه می‌برد.
در جشن نوروز صیادان، عبد، پسر بزرگ‌تر خانواده، در زمانی که صید ممنوع است، بچه نهنگی را صید می‌کند. آسو و ابرا، خواهر و برادر دوقلوی او، تصمیم می‌گیرند نهنگ را نجات داده و به دریا بازگردانند..

در این نمایش پانته‌آ صفامنش، افشین زعیم، هلیا نصرالهی، پاشا کشاورز، کوشا کریم‌خانی، دانیال کمانکش ایفای نقش می کنند.
طراحی پوستر این نمایش را نازنین یزدانی بر عهده داشته است.

نمایش «بچه نهنگ» از ۲۸ اردیبهشت در تالار هنر اجرا می‌شود و بلیت آن از طریق سامانه‌های فروش در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

اردیبهشت ماه؛ تاریخ جدید اکران «سلام علیکم حاج آقا»
فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» از ۲۷ اردیبهشت ماه در سینماها به نمایش عمومی درمی‌آید.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» به کارگردانی حسین تبریزی که با پیش فروش بلیت و آغاز تبلیغات محیطی قرار بود از ۱۷ اردیبهشت ماه اکران شود، با ۱۰ روز تأخیر و از ۲۷ اردیبهشت ماه با سرگروهی پردیس سینمایی هویزه مشهد در سینماهای سراسر کشور به نمایش عمومی درمی‌آید.

سامانه بلیت‌فروشی «سلام علیکم حاج آقا» به‌زودی بازگشایی می‌شود و مخاطبان می‌توانند نسبت به خرید بلیت‌های این فیلم اقدام کنند. مراسم نمایش خصوصی این فیلم نیز چهارشنبه هفته گذشته در ایوان شمس برگزار شد و جمعی از چهره‌های مطرح هنری و ورزشی در این مراسم حاضر بودند. محمد رضا محمدی و میثم آهنگری تهیه‌کننده و مجری طرح این فیلم سینمایی هستند. حمید گودرزی، لیلا اوتادی، علی صادقی، رز رضوی، زهرا جهرمی، سوسن پرور، ارژنگ امیرفضلی، مهران رجبی، بیتا عالمی، علی کریمی، امین چنارانی، علی بنایی، اشکان قاسمی، شیوا خسرومهر، زهره حمیدی، بهشاد مختاری، سعیده عرب و محمد رضا شریفی‌نیا و پوریا پورسرخ، همراه با هنرمند خردسال هلیا آهنگری از جمله بازیگران «سلام علیکم حاج آقا» هستند. پخش این فیلم بر عهده موسسه سینمایی راه عرفان است.

نمایش «۲۱» در تدارک اجرا

پوستر نمایش «۲۱» با طراحی میترا قاسمی رونمایی شد.

به گزارش روابط‌عمومی گروه، شامگاه گذشته و ۱ماه پیش از آغاز نمایش «۲۱» به نویسندگی و کارگردانی محسن اردشیر، در مراسمی با حضور رضا آشفته و محسن خیمه‌دوز(از منتقدان با سابقه تئاتر) و چند تن از اهالی تئاتر، از پوستر نمایش «۲۱» با طراحی میترا قاسمی رونمایی شد.

این نمایش از ۲۱خرداد ماه در تالار حافظ به روی صحنه می‌رود و لیست بازیگران آن هنوز اعلام نشده است.

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

همچنین از عوامل این گروه می‌توان به؛ طراح و مجری گریم: بهمن صنیعی، طراح پوستر و بروشور: میترا قاسمی، طراح صحنه و دکور: محسن اردشیر، طراح لباس و دوخت لباس: میترا قاسمی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: آیدا عارفی، دستیار دوم کارگردان: مهنا سهرابی، مدیر تولید: محسن نادری،دستیار تولید:محمود محمود پور٫مدیر صحنه: مهدی هژبری، مشاور روان‌شناختی شخصیت‌ها: پیمان شجاعی‌مهر، مدیر تبلیغات و رسانه: امیر پارسائیان‌مهر، ساخت تیزر و موشن‌گرافیک: آرش پورنامداریان اشاره کرد.

پیش‌فروش این نمایش به زودی در سایت تیوال آغاز می‌شود.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

شورای عالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی مشخص شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C %D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87 %DA%86%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C %D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AB%E2%80%8C %D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C %D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5 %D8%B4%D8%AF


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در احکامی جداگانه، رئیس و اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی را درحالی منصوب کرد که نقش پررنگ‌تری به تهیه‌کنندگان و کارگردانان سینما در این دوره واگذار شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی امیری در احکام جداگانه‌ای ۲۷ عضو شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی را منصوب کرد.

علی دارابی، قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و معاون میراث فرهنگی به ریاست این شورا منصوب شد.

همچنین، مهدی فرجی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون، دبیر این دوره از جشنواره است. دبیری دو دوره از این جشنواره با علیرضا تابش بود. سیدمصطفی فاطمی نیز دبیر نخستین دور جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی بود.

سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان، پوران درخشنده فیلمنامه‌نویس و کارگردان پیشکسوت سینما، رسول صدرعاملی تهیه‌کننده و کارگردان پیشکسوت سینما، احمدرضا درویش فیلمنامه‌نویس و کارگردان پیشکسوت سینما، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، محمدمهدی حیدریان رئیس اسبق سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری تهیه‌کننده سینما و دبیر جشنواره فیلم فجر، علیرضا رضاداد دبیر ادوار جشنواره فیلم فجر، سیدمحمود رضوی تهیه‌کننده سینما و مشاور فرهنگی‌ و هنری رئیس مجلس و قادر آشنا از مدیران سینما و تئاتر و دبیر شورای فرهنگ عمومی، چهره‌هایی سینمایی این شورا هستند.

مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، بهروز ندایی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، یونس شکرخواه، علی متقیان و سیدشهاب‌الدین طباطبایی از اساتید و چهره‌های رسانه، اردشیر صالح‌پور کارگردان و مدرس تئاتر، سیدحمیدرضا حسینی مشاور رئیس مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما، فرهاد عزیزی باستان‌شناس و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، روزبه کردونی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، سیدمصطفی فاطمی دبیر جشنواره اول و علیرضا تابش دبیر دوره‌های دوم و سوم جشنواره و مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) از دیگر اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی هستند.

محمد ابراهیم زارعی باستان‌شناس و رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی و محمد جوروند مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، دیگر اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی را تشکیل می‌دهند.

نخستین دوره جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی سال ۱۴۰۱ در یزد و دومین دوره این رویداد آذرماه ۱۴۰۲ در قزوین برگزار شد. سومین دوره جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی نیز در شیراز برگزار شد و میزبان چهارمین دوره آن خوزستان است.

این جشنواره درحالی به چهارمین دور خود رسیده که اهداف، رویکرد و دستاوردسازی آن در حوزه میراث فرهنگی، همچنانمحل بحث و انتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه میراث فرهنگی است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

ویدیو/ ۲۲ فیلم مدعی نخل طلای کن

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88 %DB%B2%DB%B2 %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%DB%8C %D9%85%D8%AF%D8%B9%DB%8C %D9%86%D8%AE%D9%84 %D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C %DA%A9%D9%86


هفتاد و هشتمین جشنواره فیلم کن در حالی از فردا (۲۳ اردیبهشت) کار خود را در فرانسه آغاز می‌کند که ۲۲ فیلم منتخب برای کسب جوایز بخش اصلی با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

مترجم: حسین شایسته/ تدوینگر: مریم غلامی



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها