با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

درویش ،صدرعاملی، میرکریمی و داودنژاد در یک گردهمایی / «دانایی سینمایی در خطر است»

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B4 %D8%8C%D8%B5%D8%AF%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C%D8%8C %D9%85%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C %D9%88 %D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%AF%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF %D8%AF%D8%B1 %DB%8C%DA%A9 %DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C %D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C


اختتامیه چهادهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در حالی برگزار شد که از علیرضا داودنژاد به عنوان پیشکسوت سینما تجلیل به عمل آمد.

به گزارش ایسنا، اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی ۱۰۰ بعداظهر جمعه(۱۹ اردیبهشت‌ماه) در حالی برگزار شد که در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله‌ مجید، کلیپی از امام رضا(ع) ساخته صادق رمضانی مقدم به مناسب میلاد امام رضا(ع) پخش شد.

در ادامه با حضور محمد سلوکی که اجرای این برنامه را برعهده داشت مراسم رسما آغاز و در همان ابتدا تیزر رسمی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ پخش شد.

سپس کلیپی از روند برگزاری سه روزه جشنواره فیلم ۱۰۰ در چهاردهمین دوره آن به نمایش در آمد.

پس از آن یوسف منصوری دبیر چهاردهمین‌ دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در یک پیام تصویری که در حاشیه همین جشنواره در پردیس ملت ضبط شده بود به حضار خیر مقدم گفت و گزارشی از روند برگزاری این دوره ارائه کرد.

در ادامه کلیپی از هیات داوران بخش بین‌الملل و فراصد پخش و قواعد این قسمت برای حضار بیان شد.

در ادامه با حضور احمدرضا درویش، مصطفی رزاق کریمی و جوهاری از برگزیدگان بخش بین‌الملل تجلیل به عمل آمد.

تندیس چهاردهمین جشنواره‌ی بین المللی فیلم ۱۰۰، دیپلم افتخار و هدیه‌ی نقدیِ برگزیده‌ی بهترین فیلم داستانیِ بخش بین الملل، به فیلم «اَلعناق» ساخته‌ی زینب نجاتی تعلق گرفت.

تندیس جشنواره‌ی چهاردهم، دیپلم افتخار و هدیه‌ی نقدی برای بهترین فیلم پویانمایی بخش بین الملل، هم به جان س ْ وِنْس ْ کی برای فیلم skinnies اهدا شد.

تندیس جشنواره‌ی چهاردهم، دیپلم افتخار و هدیه‌ی نقدی برای بهترین فیلم مستند بخش بین الملل، به مستند «گلچین» ساخته‌ی محمدجواد معصومی تقدیم شد.

در بخش فلسطین آزاد سه اثر به ترتیب «خانه‌ام اینجاست» اثر علیرضا آقامحمدی، Aschool day اثر ahmad danaf و عاتقه اثر مسعود دهنوی مورد تجلیل قرار گرفت.

در ادامه یک اثر موسیقیای که پیش از این برادران روحانی در سال ۱۹۶۵ ساخته بودند توسط یک‌ گروه‌ موسیقی بازخوانی شد.

در ادامه کلیپی از علیرضا داوودنژاد به عنوان پیشکسوت سینما پخش شد و او نیز از چگونگی حضورش در سینما توضیحاتی ارائه داد.

سپس با حضور احمدرضا درویش، رسول صدرعاملی، مصطفی زمانی، محمدرضا شریفی‌نیا ‌و محمدمهدی دادمان بزرگداشت علیرضا داودنژاد برگزار و از این هنرمند تجلیل شد.

درویش ،صدرعاملی، میرکریمی و داودنژاد در یک گردهمایی / «دانایی سینمایی در خطر است»

رسول صدرعاملی در سخنان کوتاهی در مورد علیرضا داودنژاد گفت: علیرضا داودنژاد معلم همه ما فیلم‌سازان‌ بعد از انقلاب بوده است، چه با ساخت فیلم و چه با حضور و معرفتش در سینمای ایران ‌و چه با پرداختن به نوعی سینمایی که به من یاد داد چگونه می‌توان از قصه‌های مردم این سرزمین یک‌ روز فیلم ساخت.

وی ادامه داد: معنی خانواده و فیلم‌سازی درست را علیرضا داودنژاد به سینمای ایران مفهوم داد و هیچکسی به اندازه او دغدغه سینما نداشته است و در مقالات و نوشته‌هایش و صحبت‌هایش دائما رنج سینما ایران‌ را کشیده است و اگر خوبی هم بوده زیاد آن‌ را بیان کرده است و بیشتر در سینما حرص خورده است.

این کارگردان یادآور شد: هر وقت ما به دونفره‌های خودمان می‌رسیم او همیشه در مورد سینما سخن می‌گوید و همیشه پرسش دارد که چرا سینما مسیری که باید می‌رفت را نرفته است.

در ادامه علیرضا داودنژاد نیز در سخنانی خاطرنشان کرد: از پارسال تا به حال مناسبت‌های زیادی بود که من‌ را دعوت کردند اما دل و دماغ حضور در آنها را نداشتم اما در این‌ جشنواره به یک دلیل خاصی وظیفه خودم دانستم که حضور پیدا کنم و آن هم عنوان این جشنواره یعنی فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای است.

وی ادامه داد: فیلم‌ ۱۰۰ ثانیه موضوع مهمی است زیرا موضوع زمان در آن مطرح است. زمان محور دانایی سینمایی است و دانایی سینمایی همیشه با زمان گره خورده است. ‌اگر قرار یک‌ روایت و ماجرا در ۱۰۰ثانیه یا حتی ۱۰۰دقیقه روایت کنید این داستان را متفاوت می‌کند.

این کارگردان تصریح کرد: دانایی سینما با زمان آمیخته شده است، برعکس در سریال این امر مصداق ندارد. در سریال شما دست‌تان بازتر است اما در سینما موضوع فرق می‌کند. پس دانایی سینمایی با ساختن فیلم‌های سینمایی به وجود می‌آید و محفوط می‌ماند و وقتی سینما تضعیف می‌شود دانایی سینمایی هم تضعیف خواهد شد. ‌اگر سریال موفقی هم داشته‌ایم به خاطر دانایی سینمایی که سازنده آن از قبلا داشته است. ما در شرایطی هستیم که ۸۰ فیلم اکران‌ می‌شود و ۶۰ فیلم آن ضرر می‌کند و تنها چند فیلم تجاری فروش خوبی دارد.

داودنژاد تصریح کرد: اصلا با فیلم تجاری مخالف نیستم، وقتی بازار ناامن‌ است و سانسور وجود دارد چگونه باید آمار مخاطب ‌و سالن‌ها را نگه داریم.

وی افزود: امروز تکلیف هنر سینما چیست؟، چرا فیلم‌ها به زیر زمین رفته است، امروز دانایی سینمایی در کشور ما در خطر است و نمی‌شود کشوری دانایی سینمایی نداشته باشد و اثرگذار باشد.

این کارگردان خاطرنشان کرد: چرا اصغر فرهادی را فراری دادیم در حالی که نیروی خلاق را باید نگه داشت و به دور آن یک حلقه آموزشی قرار دهیم، ما متاسفانه دلسوز دانایی سینمایی و نیروی خلاق سینما نداریم. امیدوارم یک اتفاقی برای سینما بیافتد که سینما تبلیغاتی، تجاری و هنری همه در کنار هم ‌قرار بگیرند.

در ادامه کلیپی از پشت صحنه‌های ساخت فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای پخش شد.

پس از آن کلیپی از هیات داوران بخش ملی پخش شد و داوران توضیحات‌شان در مورد آثار را ارائه کردند.

سپس با حضور رسول صدرعاملی، ژاله صامتی، لیلا زارع، سید محمود رضوی، محسن اسلام‌زاده و محمد خیراندیش از برگزیدگان بخش ملی این‌ جشنواره تجلیل شد.

دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی بهترین فیلم داستانی بخش مسابقه‌ی ملی، به امیر ربوئین برای فیلم «مشق هر روز» تعلق گرفت.

برنده‌ی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه ی نقدی برای بهترین فیلم داستانی بخش ملی،به فیلم «چشم چشم» ساخته‌ی حمید ملیحی رسید.

دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی بهترین فیلم پویانماییِ بخش مسابقه‌ی ملی به «آرامش زن، آرامش خانه» اثر علیرضا پورشکوری اهدا شد.

برنده‌ی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی برای بهترین فیلم پویانمایی به حیدر صفر پور برای فیلم «ته تغاری» تعلق گرفت.

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی برای بهترین فیلم مستند بخش ملی تقدیم به فیلم «شانه به شانه» اثر مهدی شاهسواری و عطیه سادات حجتی شد.

در ادامه با حضور حامد ملک‌زاده، یوسف منصوری و محدثه پیرهادی فیلم‌های منتخب سازمان سینمایی سوره مورد تجلیل قرار گرفت.

اولین فیلم برگزیده‌ی سازمان سینمایی سوره، «بی درد» اثر حانیه باستان بود، دومین فیلم برگزیده که ساخت اثر بعدی شان تحت حمایت سازمان سینمایی سوره خواهد بود فیلم «کیوسک» اثر محمد قادری و سومین فیلم منتخب سازمان سینمایی «چرخ و فلک» ساخته‌ی مریم محمدی بود.

در ادامه تجلیل‌ها هم جایزه ایران‌ جوان به مرتضی معتمدی‌راد برای فیلم «‌یکی مثل خودم» اهدا شد.

بعد از آن حامد ملک‌زاده مسئول ستاد نوآوری‌های اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سخنان کوتاهی گفت: ما در بنیاد برکت از مادرانی که مشکل بارداری، ناباروری و حتی کسانی که‌ می‌خواهند ‌از سقط جنین جلوگیری کنند، حمایت می‌کنیم و خوشحالیم که جشنواره فیلم ۱۰۰ در این زمینه با ما همکاری داشت.

سپس یوسف منصوری دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ با اشاره به حمایت سازمان سینمایی سوره از سه اثر جشنواره کفت: ما در سازمان سینمای سوره دو رسالت داریم که یکی‌ برگزاری درست جشنواره است و دیگری کمک مادی به سازندگان فیلم‌هاست تا بتوانند کار بعدی خود را هم بسازند. درست است که جوایز خودش به نوعی حمایت مادی است اما به سه اثر مجزا کمک خواهیم کرد. همچنین آقایان واعظیان‌، فتاح‌ و رائدفریدزاده هم قول حمایت از فیلم‌سازان برتر را به ما دادند.

سپس با حضور محمدمهدی دادمان، حمیدرضا جعفریان و یوسف منصوری جایزه ویژه دبیر جشنواره به فیلم «علم» اثر سیدمحمدحسین حسینی اهدا شد.

همچینین جایزه ویژه هیات داوران به «پیام‌بر» اثر سجاد انتظاری رسید.

در بخش پایانی این مراسم رضا میرکریمی -کارگردان سینما- با اشاره به اینکه جشنواره فیلم ۱۰۰ را دوست دارم چون جایی برای استعدادیابی جوانان است، اظهار کرد: ‌از وقتی موضوع بین‌المللی‌ شدن به این جشنواره اضافه شده است آورده بیشتری برای این جشنواره داشته است. همچنین مدل برگزاری جشنواره نشان می‌دهد که افراد خوش ذوقی پشت این‌ جشنواره بودند.

وی ادامه داد: کسانی که علاقه ورود به سینما دارند بدانند اولین گام مهم داشتن ایده است، ‌هرکسی اگر کلاس‌های مختلف هم برود اما ایده نداشته باشد چیزی برای فیلم‌سازی نخواهد داشت چون خیلی از تکنیک‌های فیلم‌سازی امروز با هوش مصنوعی ساخته می‌شود و تنها تفاوت ما با هوش‌مصنوعی در همین ایده است.

میرکریمی یادآور شد: اگر ایده نداشته باشید شما یک اپراتور هستید. در شرایط فعلی نمی‌توانید مخاطب را با تکنیک‌های سینمایی و فرم گول بزنید بلکه تنها راه موفقیت داشتن ایده است. بهترین روش برای استعدادیابی برگزاری جشنواره‌های همچون فیلم ۱۰۰ است.

وی در پایان با ابراز تاسف از نبودنش در مراسم بزرگداشت علیرضا داودنژاد، گفت: خیلی ناراحتم از اینکه موقع بزرگداشت استاد داودنژاد نرسیدم ولی خیلی ایشان را دوست دارم هرچند این علاقه یک‌طرفه است. ایشان از جمله آدم‌های اصیلی است که در روند فعالیت ایشان می‌توان به این درک ‌رسید و با یکی ‌دو تا کار معلوم نیست و من هم به خاطر همین اصالت ایشان را دوست دارم.

انتهای پیام



منبع خبر

اقتصاد

رییس صداوسیما: در مقطع سرنوشت‌سازی از کشور قرار داریم

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3 %D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7 %D8%AF%D8%B1 %D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9 %D8%B3%D8%B1%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C %D8%A7%D8%B2 %DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1 %D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1 %D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85


رئیس صداوسیما در اختتامیه چهارمین جشنواره رادیویی پژواک با اشاره به حساسیت‌ها در مسیر تحولی صداوسیما خطاب به کارکنان این رسانه گفت: به این نکته توجه کنید در مقطع سرنوشت‌سازی از کشور قرار داریم؛ در دوره‌ای که چالش‌های فرهنگی ناشی از تحولات فناوری، تغییرات نسلی، محصولات رسانه کار را برای ما حساس‌تر و ویژه‌تر و مهمتر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری چهارمین جشنواره بین المللی برنامه های رادیویی پژواک، مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی برنامه های رادیویی پژواک با حضور رئیس سازمان صدا و سیما، معاون صدا و جمعی از برنامه سازان رادیویی برگزار شد.

پیمان جبلی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره پژواک با تقدیر از دست اندرکاران برپایی این رویداد عنوان کرد: آنچه در رادیو از عرق و تعصب، علاقه، ایثار و عشق به کار از قدیم مشاهده می شد، همچنان خوشبختانه همان فضا وجود دارد و دلیل این امر استقبال از جشنواره پژواک است. امسال با همت و اراده عزیزان برگزارکننده، در حوزه های مختلف برنامه سازی این جشنواره برگزار شد و استقبال همکاران نشان از عزم و اراده و جدیت همکاران دارد.
وی ادامه داد: رادیو همیشه منشا خیر و برکت در صدا و سیما بوده و در تولید و تربیت نیروی انسانی و ایجاد نشاط در رسانه ملی، رادیو پیشرو بوده و این حرکت همچنان ادامه دارد. به پیشکسوتان رادیو خیر مقدم می گویم و دستشان را می بوسم و ایشان مایه دلگرمی جوانان و نعمت و برکت برای سازمان صدا و سیما هستند.
رئیس سازمان صدا و سیما عنوان کرد: در سال های اخیر در سایه هویت و عدالت، توجه بیشتر و بهتری به استان ها و شهرها و مناطق دوردست کشور شد و توانمندی های همکارانمان در مراکز استانی، از مصادیق ظرفیت های استانی است. به عزیزان و همکاران رادیوهای استان ها که در این جشنواره خوش درخشیدند تبریک می گویم.

جبلی اظهار کرد: می دانم دل همه همکاران در صدای جمهوری اسلامی و استان ها از شکفتن همکاران خوب ما در استان ها خوشحال و دلمان نسبت به آینده رادیو امیدوار می شود.
رییس صداوسیما تاکید کرد: این حرکت مبارک باید استمرار داشته باشد؛ از معاون صدا و همکاران ایشان تقدیر می کنم که حرکت رو به استان ها و برنامه سازی مشترک را بیش و پیش از سطح کلان رسانه ملی شروع کردند و در هفته های آتی برنامه هفته های ایرانی را خواهیم داشت و ظرفیت های خوزستان را معرفی می کنیم. توجه به ظرفیت استان ها حرکت مبارکی است و در سال حمایت از تولید، این امر به توسعه استان ها و دیده شدن ظرفیت ها کمک می کند.
وی افزود: صدای جمهوری اسلامی ایران این حرکت را شروع کرده و پیشگام بوده و هیات داوری با انصاف و با نگاه حرفه ای، ظرفیت های استانی را دیدند و آنها را به عرصه شنیده شدن و دیده شدن آوردند و از این رویکرد رادیو تقدیر می کنم و باید ادامه پیدا کند.
رئیس سازمان صدا و سیما گفت: باید از ظرفیت اقیانویس بیکران رسانه ملی که در مذاهب، آیین ها و اقلیم های سراسر کشور و عناصر هویتی ما وجود دارد استفاده کنیم. آنچه با شعار عدالت به آن خواهیم پرداخت، قطره ای از ظرفیت های ایران اسلامی است و امیدوارم روزی فرا برسد که ظرفیت بیشتری از تولیدات رسانه ملی در شبکه های سراسری سیما و صدا را استان ها به خود اختصاص دهند.
جبلی تاکید کرد: ما در شرایط بسیار خاصی سال گذشته را پشت سر گذاشتیم. سال ۱۴۰۳ سال پرتنش و حادثه ای بود و به شأن شهدای مقاومت درود می فرستیم و در روزهای شهادت شهید رئیسی هستیم و خاطره شیرین ایشان در بازدید از رادیو در سال ۱۴۰۲ را همکاران به خاطر دارند و یکرنگی و صداقت ایشان را از نزدیک مشاهده کردیم. سال گذشته رئیس جمهور و رهبران مقاومت را از دست دادیم و انتخابات ریاست جمهوری را داشتیم و رسانه ملی کارنامه درخشانی را در این بخش از خود به جای گذاشت و تنش های بین المللی را کشور در ساحل امنیت در سایه تدابیر رهبر انقلاب پشت سر گذاشت.
رئیس صداوسیما اظهار کرد: برای ما در رسانه ها و رسانه ملی، حوادث و بحران ها هرچقدر سخت‌تر باشد درس آموزتر است و ما را آموخته‌تر می‌کند. تجربه مدیریت بحران را در صدا، در سیما و در فضای مجازی همکاران کسب کردند و این تجربه باید موتور محرک برنامه‌های تحولی ما باشد. امیدواریم کشور از توسعه و بالندگی و آرامش بیشتری برخوردار باشد اما پشت سر گذاشتن این تجربه‌های سخت برای ما مدیران رسانه ای و خبرنگاران گنج رسانه ای است.
جبلی گفت: رادیو عنوان رسانه بحران را بیشتر می تواند داشته باشد و رادیو سریع ترین رسانه ای است که در بحران به آنتن دسترسی دارد و می خواهم تاریخ شفاهی در پشت سر گذاشتن بحران های سال ۱۴۰۳ تحریر شود.
وی با اشاره به حساسیت ها در مسیر تحولی صدا و سیما گفت: همکاران و خواهران و برادران که افتخارم این بوده که از شما درس آموختم، به این نکته توجه کنید در مقطع سرنوشت سازی از کشور قرار داریم؛ در دوره ای که چالش های فرهنگی ناشی از تحولات فناوری، تغییرات نسلی، محصولات رسانه کار را برای ما حساس تر و ویژه تر و مهمتر کرده است، ما به عنوان رسانه ملی، رسانه مرجع همیشه وظیفه هدایت فرهنگی و مرجعیت افکار عمومی و جلب و جذب افکار عمومی و همراهی با نسل های جدید را با افتخار پشت سر گذاشتیم و در عرصه رقابت و چالش ها و فرصت های مهم پیش رو در تغییر و تحولات، باید پیشگام باشیم.
وی افزود: خلاقیت و نوآوری و میدان دادن به نسل های جدید برنامه ساز باید در دستور کار قرار گیرد. امروز استفاده از هوش مصنوعی در حوزه برنامه سازی و پژوهش غیر قابل انکار است. باید بیشتر و سریع تر از رقبا در استفاده از عرصه های جدید، پیشرو باشیم و کارنامه رادیو نشان می دهد همیشه پیشرو و پیشگام در استفاده از ظرفیت های جدید بوده است. از کسانی که در برپایی این جشنواره نقش داشتند تشکر می کنم. از عزیزان نمایش رادیو به طور خاص تقدیر می کنم و رقابت و مقایسه خلاقیت نمایشی رادیو و تلویزیون، با توجه به محدودیت ها، خلاقیت نمایشی قابل تحسین است.

رییس صداوسیما: در مقطع سرنوشت‌سازی از کشور قرار داریم

ادامه دارد.



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A7%D8%B2 %D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87 %D8%B3%D9%BE%D9%87%D8%B1 %D8%AA%D8%A7 %D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9 %D8%A8%DA%86%D9%87 %D9%86%D9%87%D9%86%DA%AF %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C


در این بسته خبری مهم‌ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر را مرور می‌کنیم.

پنجاه و هشتمین جشنواره فیلم «ورلد فست هیوستون» آمریکا، جایزه رِمی خود را به انیمیشن سینمایی«افسانه سپهر» اهدا کرد.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی پروژه، انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی و تهیه‌کنندگی مهدی جعفری جوزانی، موفق به کسب جایزه طلایی رِمی در بخش انیمیشن از پنجاه‌وهشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «ورلد فست هیوستون» در ایالات متحده آمریکا شد.

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

جشنواره «ورلد فست هیوستون»، یکی از جشنواره‌های فیلم مستقل در آمریکای شمالی است که از سال ۱۹۶۱ در ایالت تگزاس آغاز به‌کار کرده و همواره میزبان آثار شاخص از سینماگران برجسته جهان بوده است.

پنجاه‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم «ورلد فست هیوستون» از ۲۴ تا ۲۸ آوریل ۲۰۲۵ در شهر هیوستون برگزار شد.

مواافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت ۵ فیلم‌نامه
شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی در جلسه اخیر، با ساخت ۵ فیلم‌نامه موافقت کرد.
فیلم‌نامه‌ بلند داستانی «روایت یک پرونده ناتمام » به تهیه‌کنندگی فرهاد دورودگر، کارگردانی و نویسندگی محمد منعم، فیلم‌نامه های کوتاه داستانی «وفا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی نیلوفر عتیقی و نویسندگی فیروزه عتیقی، «تلاطم مالیخولیا» به تهیه‌کنندگی مسعود شیرانی فرد، کارگردانی محمد علی اطمینان‌فر و نویسندگی مسعود شیرانی فرد، «چراغ‌های خاموش» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگیامیر محمد رحمتی و فیلم‌نامه مستند «برای پدران» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی اردلان فرهانچی موافقت شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی را اخذ کردند.

نمایش «بچه نهنگ» آماده‌ی اجرا در تالار هنر / آغاز اجرا از ۲۸ اردیبهشت

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی،نمایش «بچه نهنگ» به نویسندگی زیبا برجی‌فلاح و کارگردانی احسان مجیدی، با معرفی و رونمایی از پوستر این نمایش آماده‌ی اجرا در تالار هنر شده و از ۲۸ اردیبهشت‌ماه، هر شب ساعت ۱۹:۳۰ پذیرای مخاطبان کودک و نوجوان خواهد بود.

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

این نمایش که محصول گروه خانه فرهنگ و هنر امید است، با ترکیب بازیگر و عروسک، داستانی محیط‌زیستی و انسانی را روایت می‌کند. احسان مجیدی پس از سال‌ها فعالیت در حوزه‌ی تئاتر کودک، «بچه نهنگ» را با نگاهی تازه و روایتی بومی به صحنه می‌برد.
در جشن نوروز صیادان، عبد، پسر بزرگ‌تر خانواده، در زمانی که صید ممنوع است، بچه نهنگی را صید می‌کند. آسو و ابرا، خواهر و برادر دوقلوی او، تصمیم می‌گیرند نهنگ را نجات داده و به دریا بازگردانند..

در این نمایش پانته‌آ صفامنش، افشین زعیم، هلیا نصرالهی، پاشا کشاورز، کوشا کریم‌خانی، دانیال کمانکش ایفای نقش می کنند.
طراحی پوستر این نمایش را نازنین یزدانی بر عهده داشته است.

نمایش «بچه نهنگ» از ۲۸ اردیبهشت در تالار هنر اجرا می‌شود و بلیت آن از طریق سامانه‌های فروش در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

اردیبهشت ماه؛ تاریخ جدید اکران «سلام علیکم حاج آقا»
فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» از ۲۷ اردیبهشت ماه در سینماها به نمایش عمومی درمی‌آید.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» به کارگردانی حسین تبریزی که با پیش فروش بلیت و آغاز تبلیغات محیطی قرار بود از ۱۷ اردیبهشت ماه اکران شود، با ۱۰ روز تأخیر و از ۲۷ اردیبهشت ماه با سرگروهی پردیس سینمایی هویزه مشهد در سینماهای سراسر کشور به نمایش عمومی درمی‌آید.

سامانه بلیت‌فروشی «سلام علیکم حاج آقا» به‌زودی بازگشایی می‌شود و مخاطبان می‌توانند نسبت به خرید بلیت‌های این فیلم اقدام کنند. مراسم نمایش خصوصی این فیلم نیز چهارشنبه هفته گذشته در ایوان شمس برگزار شد و جمعی از چهره‌های مطرح هنری و ورزشی در این مراسم حاضر بودند. محمد رضا محمدی و میثم آهنگری تهیه‌کننده و مجری طرح این فیلم سینمایی هستند. حمید گودرزی، لیلا اوتادی، علی صادقی، رز رضوی، زهرا جهرمی، سوسن پرور، ارژنگ امیرفضلی، مهران رجبی، بیتا عالمی، علی کریمی، امین چنارانی، علی بنایی، اشکان قاسمی، شیوا خسرومهر، زهره حمیدی، بهشاد مختاری، سعیده عرب و محمد رضا شریفی‌نیا و پوریا پورسرخ، همراه با هنرمند خردسال هلیا آهنگری از جمله بازیگران «سلام علیکم حاج آقا» هستند. پخش این فیلم بر عهده موسسه سینمایی راه عرفان است.

نمایش «۲۱» در تدارک اجرا

پوستر نمایش «۲۱» با طراحی میترا قاسمی رونمایی شد.

به گزارش روابط‌عمومی گروه، شامگاه گذشته و ۱ماه پیش از آغاز نمایش «۲۱» به نویسندگی و کارگردانی محسن اردشیر، در مراسمی با حضور رضا آشفته و محسن خیمه‌دوز(از منتقدان با سابقه تئاتر) و چند تن از اهالی تئاتر، از پوستر نمایش «۲۱» با طراحی میترا قاسمی رونمایی شد.

این نمایش از ۲۱خرداد ماه در تالار حافظ به روی صحنه می‌رود و لیست بازیگران آن هنوز اعلام نشده است.

از جایزه‌ای برای «افسانه سپهر» تا تدارک «بچه نهنگ» برای اجرا

همچنین از عوامل این گروه می‌توان به؛ طراح و مجری گریم: بهمن صنیعی، طراح پوستر و بروشور: میترا قاسمی، طراح صحنه و دکور: محسن اردشیر، طراح لباس و دوخت لباس: میترا قاسمی، دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز: آیدا عارفی، دستیار دوم کارگردان: مهنا سهرابی، مدیر تولید: محسن نادری،دستیار تولید:محمود محمود پور٫مدیر صحنه: مهدی هژبری، مشاور روان‌شناختی شخصیت‌ها: پیمان شجاعی‌مهر، مدیر تبلیغات و رسانه: امیر پارسائیان‌مهر، ساخت تیزر و موشن‌گرافیک: آرش پورنامداریان اشاره کرد.

پیش‌فروش این نمایش به زودی در سایت تیوال آغاز می‌شود.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

شورای عالی سیاست‌گذاری جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی مشخص شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C %D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87 %DA%86%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C %D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AB%E2%80%8C %D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C %D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5 %D8%B4%D8%AF


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در احکامی جداگانه، رئیس و اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی را درحالی منصوب کرد که نقش پررنگ‌تری به تهیه‌کنندگان و کارگردانان سینما در این دوره واگذار شده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی امیری در احکام جداگانه‌ای ۲۷ عضو شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی را منصوب کرد.

علی دارابی، قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و معاون میراث فرهنگی به ریاست این شورا منصوب شد.

همچنین، مهدی فرجی تهیه‌کننده سینما و تلویزیون، دبیر این دوره از جشنواره است. دبیری دو دوره از این جشنواره با علیرضا تابش بود. سیدمصطفی فاطمی نیز دبیر نخستین دور جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی بود.

سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان، پوران درخشنده فیلمنامه‌نویس و کارگردان پیشکسوت سینما، رسول صدرعاملی تهیه‌کننده و کارگردان پیشکسوت سینما، احمدرضا درویش فیلمنامه‌نویس و کارگردان پیشکسوت سینما، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، محمدمهدی حیدریان رئیس اسبق سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری تهیه‌کننده سینما و دبیر جشنواره فیلم فجر، علیرضا رضاداد دبیر ادوار جشنواره فیلم فجر، سیدمحمود رضوی تهیه‌کننده سینما و مشاور فرهنگی‌ و هنری رئیس مجلس و قادر آشنا از مدیران سینما و تئاتر و دبیر شورای فرهنگ عمومی، چهره‌هایی سینمایی این شورا هستند.

مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور، بهروز ندایی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، یونس شکرخواه، علی متقیان و سیدشهاب‌الدین طباطبایی از اساتید و چهره‌های رسانه، اردشیر صالح‌پور کارگردان و مدرس تئاتر، سیدحمیدرضا حسینی مشاور رئیس مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما، فرهاد عزیزی باستان‌شناس و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، روزبه کردونی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی، سیدمصطفی فاطمی دبیر جشنواره اول و علیرضا تابش دبیر دوره‌های دوم و سوم جشنواره و مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) از دیگر اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی هستند.

محمد ابراهیم زارعی باستان‌شناس و رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، علیرضا ایزدی مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی و محمد جوروند مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، دیگر اعضای شورای عالی سیاست‌گذاری چهارمین جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌ فرهنگی را تشکیل می‌دهند.

نخستین دوره جشنواره ملی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی سال ۱۴۰۱ در یزد و دومین دوره این رویداد آذرماه ۱۴۰۲ در قزوین برگزار شد. سومین دوره جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی نیز در شیراز برگزار شد و میزبان چهارمین دوره آن خوزستان است.

این جشنواره درحالی به چهارمین دور خود رسیده که اهداف، رویکرد و دستاوردسازی آن در حوزه میراث فرهنگی، همچنانمحل بحث و انتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه میراث فرهنگی است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها