با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

این بسته خبری را بخوانید

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

این بسته خبری را بخوانید


در این بسته خبری بر برخی خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

نمایش «اولانزاپین» به نویسندگی و کارگردانی سروش زرینی از ۶ اسفند در پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) روی صحنه می‌رود.

به گزارش ایسنا،بلک باکس پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) از روز دوشنبه ۶ اسفند میزبان نمایش «اولانزاپین» به نویسندگی و کارگردانی سروش زرینی می‌شود که از ساعت ۲۱ به صحنه می‌رود.

این نمایش روایت شبی از زندگی ابی و قدی، یک زوج از طبقه متوسط معاصر ایرانی است. اولانزاپین دارویی است که برای درمان بعضی از بیماری‌های جدی اعصاب و روان به کار می‌رود. اولانزاپین عوارضی نظیر چاقی، یبوست، خستگی مفرط، فراموشی، کاهش میل جنسی، احتمال مرگ در سنین بالا و اختلال رشد جنینی را در بر دارد و به صورت متناقضی باعث ایجاد توهم و افزایش میل شدید به خودکشی می‌شود.

محمود باقری و قدسی شریعتی در نمایش «اولانزاپین» به ایفای نقش می‌پردازند.

دیگر عوامل این اثر نمایشی عبارتند از: دستیار کارگردان و منشی صحنه: مهتاب مافی، طراح نور: علی حافظ پور، طراحی و انتخاب لباس: میترا بهرام پور، سروش زرینی، طراحی و اجرای دکور: محمد تنها، سروش زرینی، پیمان پرندوار، طراح گریم: قدسی شریعتی، طراح پوستر: پوریا احمدیان، انتخاب موسیقی: سروش زرینی، موشن گرافی: صادق حسینی، مدیر روابط عمومی: مرجان خسروی و ..

####

با حکم حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل موسسه سینما شهر، محمد محمدی به سمت مدیر روابط عمومی این موسسه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه سینما شهر، حبیب ایل‌بیگی مدیرعامل موسسه سینما شهر، محمد محمدی را به سمت مدیر روابط عمومی این موسسه منصوب کرد.
در حکم مدیرعامل موسسه سینما شهر آمده است:
«نظر به‌مراتب تعهد، تجربه و تخصص ارزنده‌تان به‌موجب این حکم به سمت مدیر روابط عمومی موسسه سینما شهر منصوب می‌شوید.
مدیریت نمانام (برند) موسسه سینما شهر و معرفی ارزش‌های خلق‌شده به ذینفعان، بازطراحی و مدیریت محتوای وب‌سایت موسسه و شبکه‌های اجتماعی رسمی آن، تعامل با رسانه‌های جمعی و فعالان این حوزه در اجرای سیاست افزایش مخاطب برای سینما، معرفی فعالان حوزه سینماداری در شهرهای مختلف کشور، مستندسازی فعالیت‌ها، برنامه‌ها و پروژه‌های موسسه به‌ویژه ساخت و بازسازی سینماهای کشور، برنامه‌ریزی جهت برگزاری همایش پاسداشت فعالان سینماهای کشور و سرمایه‌گذاران در حوزه زیرساخت، از اهم وظایف آن مدیریت است.
امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و در پرتو همکاری و تعامل اثربخش با دیگر مدیران موسسه و هماهنگی با روابط عمومی سازمان سینمایی در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.»

محمد محمدی فارغ‌التحصیل ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری و دانش‌آموخته انجمن سینمای جوانان ایران است که ازجمله سوابق اجرایی او می‌توان به مدیر روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح، مدیر روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر و تماشاخانه ایرانشهر، مدیر روابط عمومی جشنواره تئاتر مقاومت و مشاور رسانه ای دبیر جشنواره فیلم مقاومت و جشنواره فرهنگی و هنری ایثار اشاره کرد.

####

مستند پربیینده «هنر و تجربه» در سالی که گذشت
«ایساتیس» (علیرضا دهقان)، «قوی‌دل» (علی فراهانی صدر) و «خانواده خلج» (مریم الهامیان و مصطفی حاجی قاسمی) 3 مستند پرمخاطب اکران «هنر و تجربه» در سال 1403 هستند.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، گروه سینمایی «هنر و تجربه» در سالی که پشت سر گذاشتیم، 8 مستند را اکران کرده است، از میان این آثار «ایساتیس» ساخته علیرضا دهقان، پرمخاطب‌ترین و پرفروش‌ترین مستند سال لقب می‌گیرد. فیلم دهقان اکرانی پررونق را در تهران و یزد پشت سر گذاشت. این فیلم با فاصله از دیگر مستندهای اکران شده در «هنر و تجربه» بیش از یک میلیارد تومان فروش کرد. علیرضا دهقان و راحیل صحرایی تهیه‌کنندگان این مستند هستند.

«قوی‌دل» ساخته علی فراهانی صدر که تهیه کننده آن سعید الهی، است، دومین مستند پرفروش امسال «هنر و تجربه» است. «قوی‌دل» از 20 فروردین روی پرده رفت. فراهانی صدر این فیلم را بر اساس پرونده خون‌های آلوده ساخت، پدیده هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در اکران بهاری تقریبا موفق بود و بیش از بیست و شش میلیون تومان فروش کرد. «قوی‌دل» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

«خانواده خلج» به کارگردانی مریم الهامیان و مصطفی حاجی قاسمی دیگر مستند پرفروش «هنر و تجربه» که از 29 آبان اکران شد، بر اساس پرونده‌ای واقعی ساخته شده است، «خانواده خلج» در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» روی پرده رفت و با استقبال مواجه شد. شخصیت اصلی این مستند، بانویی کارآفرین است که درگیر بدهی به بانک شده و تا آستانه ورشکستگی پیش می‌رود. با تلاش دو کارگردان فیلم و وکیل خانواده، این پرونده به نفع خانواده کارآفرین به پایان می‌رسد. «خانواده خلج» بیش از 10 میلیون تومان فروش داشت. این مستند هم تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.

####

نمایشنامه‌خوانی «نوبل عشق» در فرهنگسرای نیاوران

نمایش «نوبل عشق» به کارگردانی مهدی تاج‌الدین، شنبه چهارم اسفندماه ۱۴۰۳، از ساعت ۱۹ در سالن خزر خوانش می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، نمایش«نوبل عشق»، به کارگردانی مهدی تاج‌الدین، اقتباسی آزاد از نمایش «نوای اسرارآمیز» اثر اریک امانوئل اشمیت (نویسنده و فیلسوف فرانسوی) است و مهسا کلانتری و نینا صفی‌خانی نیز بازیگران آن هستند. سمیرا برکت (دستیار کارگردان)، علی صابری (مدیر اجرایی)، رها خورشیدی (منشی صحنه) و پرنیان تقوی (عکاس) نیز از دیگر عوامل این برنامه هستند.

نوبل عشق، داستان یک زن نویسنده‌ است که برنده جایزه نوبل شده و کتاب آخرش درباره نامه‌نگاری‌های عاشقانه‌اش با یک مرد است. در همین زمان یک خبرنگار زن برای مصاحبه پیش او می‌رود و…

مهدی تاج‌الدین، شاعر، کارگردان و پژوهشگر است که مقالاتی پیرامون تعلیق در آثار اریک امانوئل دارد. انتشار مجموعه شعر «بی هیچ آلایش»، کارگردانی فیلم کوتاه «امامزاده حسن» و… نیز از دیگر فعالیت‌های اوست.

▫️بلیت این نمایشنامه‌خوانی در سایت تیوال (https://www.tiwall.com/p/nobeloflove) در دسترس علاقه‌مندان است.

####

این بسته خبری را بخوانید

آغاز اجرای نمایش «سوءتفاهم»

نمایش «سوءتفاهم» به کارگردانی فائزه سیقی در تماشاخانه صحنه آبی روی صحنه رفت.

نمایش «سوءتفاهم» به نویسندگی آلبرکامی، ترجمه خشایار دیهیمی و کارگردانی فائزه سیفی از دوم اسفند ساعت ۲۰ در تماشاخانه صحنه آبی روی صحنه رفت.

بازیگران نمایش را (به ترتیب ورود به صحنه)، پگاه مشتاقی، فائزه سیفی،هومن نیک‌نژاد، مسعود سلطانی، فاطمه بیدی، محمدجواد قره‌داغی، سارا رونده‌پور، آرمین حسنی و نیما اوریات تشکیل می‌دهند. در خلاصه داستان نمایش آمده است: « مادر و دختری که یک مسافرخانه را اداره می‌کنند، برای رسیدن به آرزوهایشان دست به کارهای عجیب و غیرانسانی می‌زنند و…»

دیگر عوامل این اثر عبارتند از: صادق خواجوی مشاور کارگردان، شهرزاد دژدمه و مسعود سلطانی دستیار کارگردان، فاطمه‌سادات چیره‌دست منشی صحنه و مجری نور، امیرحسین سیفی‌فرد طراح صحنه، اصغر سیفی‌فرد ساخت دکور، معصومه صفری گریم، معصومه عمرانی طراح لباس، مهسا محمدپوری دستیار لباس، پگاه مشتاقی طراحی پوستر، شهرزاد دژدمه و زهرا صفری گروه موسیقی، زهرا محمدی‌پوری عکاس، سارا غیاثی تیزر. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال یا به نشانی خیابان ولیعصر بالاتر از چهارراه طالقانی، بعد از کوچه ریاض، پلاک ۱۵۹۵ مراجعه کنند.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» مجوز پخش نگرفت

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C %D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA %D8%AE%D9%88%D8%B4 %D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2 %D9%BE%D8%AE%D8%B4 %D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA


نصرالله رادش و یوسف صیادی ـ بازیگران مجموعه نوستالژیک «ساعت خوش» ـ خاطرات ۳۰ قبل خود را مرور کردند.

به گزارش ایسنا، «ساعت خوش» یک مجموعه تلویزیونی در ژانر کمدی به کارگردانی مهران مدیری بود که در سال‌های ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ به صورت هفته‌ای یک بار از شبکه دو سیما پخش می‌شد. این مجموعه بازیگران جدیدی را معرفی کرد که بعدها به چهره‌هایی تاثیرگذار در عرصه کمدی سینما و تلویزیون بدل شدند.

نصرالله رادش و یوسف صیادی ۳۰ سال پس از تولید و پخش این مجموعه آیتماتیک به برنامه «۱۰۰۱» شبکه نسیم رفتند و خاطرات خود را مرور کردند.

پرسش محسن کیایی، مجری برنامه مبنی بر اینکه نقش‌های «ساعت خوش» چگونه تقسیم می‌شدند، با این توضیح یوسف صیادی همراه شد: «متن‌ها گاهی دو خط بود و بچه‌ها بداهه می‌گفتند. متن‌ها به دست تهیه‌کننده (آقای سمنانی) می‌رسید و او هم آن را به مهران مدیری، کارگردان تلویزیونی می‌داد و او هم می‌نوشت، برای مثال یوسف صیادی و نصرالله رادش این دو نقش را بازی کنند. کاراکترها اینگونه تقسیم می‌شد. خیلی از نقش ها هم بر اساس خود بازیگران نوشته می‌شد.»

یوسف صیادی در بخشی از صحبت‌هایش یادآور شد که بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» در آن زمان از تلویزیون پخش نشد چون معتقد بودند بدآموزی دارد.

بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» ۳۰ سال قبل پخش نشد

نصرالله رادش در بخشی دیگر، از «ساعت خوش» به عنوان دانشگاهی برای خود یاد کرد و افزود: همیشه در زندگی‌، رویایم کاری مثل «ساعت خوش» است که خدا هنوز صلاح ندانسته است مرا دوباره در آن فضا بگذارد. به قول وودی آلن، اگر دیدی همیشه کارت موفق است بدان که هیچ خلاقیتی نداری. در هر کاری اگر فضایی باشد که بتوانی خراب کنی، رشد می کنی. «ساعت خوش» برایم مثل دانشگاه بود. به ما فضا می‌داد که روزی چهار ـ پنج آیتم کار کنیم. وقتی می دیدم یک آیتمم خوب شده است و همه خندیدند، چهار آیتم دیگر را نمی‌رفتم برای خنداندن، بلکه می‌رفتم برای کشف کردن خودم.

این بازیگر به حرف‌هایش اضافه کرد: در «ساعت خوش» همه چیز ساده بود، تکنیک آنقدر بالا نبود، یک دوربین بود اما همه چیز داغ داغ بود. هیچکس با دیگری رقابت نمی کرد و در نتیجه اتفاق عجیبی شکل گرفت.

رادش با روایت خاطره‌ای خاطرنشان کرد، یک بار در حرم امام رضا (ع) نشسته بودم و مشغول راز و نیاز با خدا بودم و اشک می‌ریختم که یک‌دفعه یک نفر به شانه‌ام زد و گفت، کارت تمام شد بیا یک امضاء هم به ما بده!

یوسف صیادی هم در روایت خاطره‌ای کمدی، اظهار کرد: یک بار پس از دریافت وجه نقد از بانک بیرون آمدم. آن زمان پول نقد را در پاکت می‌دادند. یک موتوری با دونفر سرنشین سمت من آمد. پول را سریع قایم کردم و سوار ماشین شدم. با موتور من را دنبال کردند، پشت چراغ به من نزدیک شدند، دیدم قمه و چاقو دستشان است. گفت کمی شیشه را بده پایین و ادامه داد، من دزد هستم! گفتم من هم صیادی هستم! دست و پاهایم می لرزید. گفت یک سلفی بده و برو.

در این برنامه همچنین از مهران مدیری، رضا عطاران، رضا شفیعی جم، فاطمه هاشمی، پوپک گلدره، نعیمه نظام دوست و داوودی اسدی دیگر بازیگران ساعت خوش یاد شد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A8%D8%A7 %D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86 %D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85 %D8%A7%DA%AF%D8%B1 %D9%86%D9%82%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C %D8%B1%D8%A7 %D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C %DA%A9%D9%86%D9%85 %DA%A9%D9%87


امیرعلی دانایی ـ بازیگر «ذهن زیبا» ـ درباره جذابیت‌های شخصیتی دکتر بهاروند ـ دانشمند ایرانی که سریال بر اساس زندگی او ساخته شد ـ یادآور شد: در جلسه‌ای که داشتیم، ایشان فیلمنامه اولیه را به‌کلی رد کردند و گفتند که من یک چهره جهانی‌ام و می‌خواهم به جاهای مختلف دنیا سفر کنم و اصلا چهره امنیتی نیستم. این برخورد ایشان برای من بسیار جذاب بود. اینکه در فیلم و سریال‌هایمان، یک چهره هنری را هنرمند نشان دهیم و ‌یک چهره علمی را علمی و این اتفاق در «ذهن زیبا» افتاد.

امیرعلی دانایی ـ بازیگر سینما و تلویزیون ـ در گفت‌وگویی با ایسنا، مروری بر حضورش در سریال «ذهن زیبا» داشت و دلیل همکاری‌ دوباره با تلویزیون بعد از سریال «کلاه پهلوی» را بیان کرد.

در قدم اول پیشنهاد «ذهن زیبا» را رد کردم

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند

دانایی درباره حضورش در تلویزیون و بازی در نقش دکتر بهاروند، اظهار کرد: من بعد از «کلاه پهلوی» در تلویزیون کار نکرده بودم؛ منهای «رخ به رخ» که به عنوان مجری حضور داشتم. واقعیت این است که در قدم اول پیشنهاد «ذهن زیبا» را رد کردم اما وقتی دیدم محمدرضا خردمندان کارگردان این کار هستند و متوجه شدم که قصه هم در ارتباط با یک دانشمند برجسته ایرانی است، پذیرفتم.

از همکاری با مهرجویی، دُری و افخمی تا حضور در «ذهن زیبا»

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
امیرعلی دانایی در «اشباح» داریوش مهرجویی

این بازیگر درباره پذیرش نقش دکتر بهاروند و ارتباط با این شخصیت در قالب نقش نیز توضیح داد: ایفای هر نقش‌ دشواری‌ خودش را دارد؛ چرا که شما قرار است شخصیتی را خلق کنید. همیشه این را می‌گویم که بازیگران بخشی از خودشان را در شخصیتی که ایفا می‌کنند، حل می‌کنند. اعتقاد من این است اگر کاری موفق می‌شود، حاصل تلاش تیمی است. نهایتا بازیگر ۳۰ درصد می‌تواند اثرگذار باشد؛ چون هر چقدر هم که شما در نقش حل شوید، وقتی کارگردان میزانسن و دکوپاژ خوبی نداشته باشد و پلان‌های درستی از شما نگیرد، آن کار درست دیده نمی‌شود.

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
دانایی در سریال «کلاه پهلوی» دری

او درباره خروجی «ذهن زیبا» تصریح کرد: با توجه به اینکه شانس آن را داشتم با بزرگترین کارگردانان سینمای ایران کار کنم ـ با آقایان مهرجویی، ضیاءالدین دری، افخمی و خیلی از کارگردانان دیگر ـ محمدرضا خردمندان را یکی از بهترین کارگردانان سینمای امروز می‌دانم.

وقتی دکتر بهاروند فیلمنامه را رد کرد

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
پروفسور بهاروند در مراسم تقدیر صدا و سیما از سازندگان «ذهن زیبا»

دانایی درباره برخوردی که با دکتر بهاروند داشته است، نیز اظهار کرد: این برخورد برای من خیلی جذاب بود. در جلسه‌ای که داشتیم ایشان فیلمنامه اولیه را به طور کل رد کردند. گفتند که من یک چهره جهانی‌ام و می‌خواهم به جاهای مختلف دنیا سفر کنم و اصلا چهره امنیتی نیستم. فیلمنامه حالت دیگری داشت که تغییر کرد و همین‌ها برای من جذاب بود؛ اینکه چهره هنری را هنرمند نشان دهیم و ‌چهره علمی را دانشمند.

این بازیگر به حرف‌هایش اضافه کرد: وقتی دیدم دکتر بهاروند یک چهره آزاده، دانشمند و فرهیخته‌ هستند، علاقه‌مند شدم نقش ایشان را بازی کنم. نتیجه آن هم این شد که سریال هیچ زاویه‌ و وابستگی به جایی ندارد و کاری کاملا علمی است و مخاطب آن را دوست دارد. روز دوم و سوم فیلمبرداری و با شناختی که از کارگردان داشتم متوجه شدم این کار با مدل کارگردانی که اتفاق می‌افتد بی‌نهایت موفق می‌شود.

نگرش‌هایی که باعث فاصله هنرمندان از تلویزیون می‌شوند

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
سریال «ذهن زیبا»

بازیگر «کلاه پهلوی» درباره همکاری‌اش با تلویزیون نیز اظهار کرد: اگر کارهای از جنس «ذهن زیبا» ساخته شود قطعا همکاری می‌کنم. تلویزیون برای مردم است و مدیوم مهمی است. مردم به تلویزیون علاقمند هستند اما مدلی از نگرش‌ مدیران در این چندساله باعث شده که خیلی از هنرمندان از تلویزیون فاصله بگیرند که اشتباه است؛ این برمی‌گردد به اینکه چه فیلمنامه‌هایی ساخته شود، چه نگاهی به ساخت یک سریال باشد که اگر همین‌طور باشد که من به عنوان یک بازیگر، کارهایی را بازی کنم که مردم دوست دارند، چراکه نه همکاری می‌کنم.

در شبکه نمایش خانگی استقلال فیلمنامه برایم مهم است

دانایی که پیش از این در شبکه نمایش خانگی در سریال سیروس مقدم به نام «خواب‌زده» در سه نقش بازی کرده است، درباره فعالیت چشمگیر هنرمندان در شبکه نمایش خانگی، در پاسخ به اینکه آیا قرار است بار دیگر در این حوزه به فعالیت بپردازد؟ به اهمیت استقلال فیلمنامه تاکید کرد و گفت: پیشنهادهای زیادی به من می‌شود اما اصولا کم‌کار هستم و به زوایای مختلفی از ساخت یک پروژه توجه می‌کنم که اگر نباشد، ترجیح می‌دهم در خانه بنشینم و یا کارهای دیگری انجام دهم.

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
دانایی در «خواب‌زده» سیروس مقدم

این بازیگر که پیش از بازیگری چهره‌ای شناخته شده در عرصه مدلینگ بود، در این سال‌ها در سریال «کلاه پهلوی»، «خواب‌زده‌ها» و همچنین فیلم‌های در «اشباح» داریوش مهرجویی، «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» بهروز افخمی، «این سیب هم برای تو» سیروس الوند، «آپاندیس» حسین نمازی، «انزوا» مرتضی علی‌عباس میرزایی، «بی‌وزنی» مهدی فرد قادری و «لاله» اسداله نیک‌نژاد بازی کرده است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

مستند سینماگر ایرانی به جشنواره ترایبکا دعوت شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF %D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DA%AF%D8%B1 %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C %D8%A8%D9%87 %D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87 %D8%AA%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A8%DA%A9%D8%A7 %D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA %D8%B4%D8%AF


مستند «چشم در برابر چشم» ساخته طناز اسحقیان در جشنواره فیلم ترایبکا نیویورک به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، بیست و چهارمین جشنواره فیلم ترایبکا نیویورک فهرست فیلم های بلند انتخابی خود را اعلام کرد و مستند بلند «چشم در برابر چشم» ساخته طناز اسحقیان و فرزاد جعفری محصول دانمارک،ایران و آمریکا در اولین نمایش جهانی در این رویداد معتبر حضور دارد.

بیست و چهارمین جشنواره فیلم ترایبکا از ۱۴ تا ۲۵ خرداد (۴ تا ۱۵ ژوئن) در نیویورک برگزار خواهد شد.

در خلاصه داستان این مستند آمده است:

طاهره که به اتهام قتل همسرش محکوم شده بود، دوران محکومیت خود را سپری کرده و اکنون با زمان محدودی روبروست تا با خانواده همسرش وارد مذاکره شود—خانواده‌ای که طبق قانون شریعت، حق قانونی دارند او را یا ببخشند یا حکم قصاص را اجرا کنند؛ البته در قبال دریافت مبلغی به‌عنوان خون‌بها.»

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها