با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

توصیه ضرغامی به فرخ‌نژاد، روایت یک تقلب و ناتمام ماندن فستیوال کوچه

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87 %D8%B6%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D9%85%DB%8C %D8%A8%D9%87 %D9%81%D8%B1%D8%AE%E2%80%8C%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF%D8%8C %D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA %DB%8C%DA%A9 %D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8 %D9%88 %D9%86%D8%A7%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85 %D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86


صداوسیما نمی‌تواند خبری را منتشر کند و بعد بگوید ببخشید اشتباه شد!، فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!، از تلاش فیلم ۱۰۰ برای حضور در بازارهای خارجی تا انتقاد به چهارسو، روایتِ یک سوگ؛ پکیج تضمینی افزایش فالوور در اینستاگرام!، انتقاد از «تخفیف‌های نامتعارف»، هشداری به کرمانشاه؛ شانس جهانی شدن را از خودمان نمی‌گیریم!، «فستیوال کوچه» ناتمام ماند و … از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری ایسنا بودند.

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی سازمان صداوسیما به ارائه توضیحاتی درباره عملکرد این رسانه در حادثه انفجار بندرعباس پرداخت و به انتقادها پاسخ داد.

فقط ۳ سال از رادیو کوچکتر است!/ در نوجوانی سلبریتی شد

آلبرت کوچویی ۸۲ ساله فقط سه سال از رادیو کوچکتر است؛ او در جشن تولد ۸۵ سالگی رادیو به ایسنا آمد تا به نمایندگی از اهالی صدا، از عشق و علاقه امثال خود به رسانه‌ای بگوید که زمانی رویای او و هم‌نسلانش بود. کوچویی می‌گوید: رادیو اولین رسانه‌ای بود که بعد از روزنامه وارد خانه پدری‌ام شد. تنها چند ساعت اجازه داشتیم به برنامه‌ها گوش دهیم و همه حسرت‌های من این شده بود که وارد این رسانه پرشکوه و رویایی بشوم. به لطف صدای منحصر به فردش این شانس را داشت که در همان نوجوانی رویایش محقق شود و فقط ۱۴ سال داشت که صاحب یک برنامه مستقل در رادیو شد!

تجربه پلاسکو و متروپل به کمک انفجار بندرعباس آمد؟

یک مدرس دانشگاه در حوزه ارتباطات درباره عملکرد رسانه‌ها در حادثه انفجار بندر شهید رجایی، معتقد است: هنوز سیستم منسجمی برای مقابله با بحران‌های رسانه‌ای نداریم و روایتگر اول نیستیم.

این جنس نظارت در آینده ممکن نیست

اسماعیل عفیفه از تفاوت کیفیت و وضعیت تولیدات سریال‌های نمایش‌خانگی نسبت به مجموعه‌های نمایشی سیما گفت و انتقادهایی را درخصوص روش نظارت بر تولیدات پلتفرم‌ها مطرح کرد.

دلم می‌خواهد با مردم حرف بزنم

کورش سلیمانی که این روزها نمایش «شک» را روی صحنه می‌برد، تاکید کرد: در اجرای یک اثر نمایشی باید شرایط جامعه را در نظر بگیریم و من به عنوان یک کارگردان دوست دارم با مردم کشورم گفتگو کنم.

از توصیه ضرغامی به فرخ‌نژاد تا «لزوم به رسمیت شناختن سینما توسط حاکمیت»

عزت الله ضرغامی با تشریح جزییاتی از داوری جشنواره چهل و سوم فیلم فجر و بیان خاطراتی از تصمیم‌هایش برای فیلم‌های «آدم برفی» و «مربای شیرین» تاکید کرد که حکومت باید سینما را به رسمیت بشناسد و نسبت به هنرمندانی که پس از اتفاقات ۱۴۰۱‌ کشور را ترک کردند و پشیمان هستند، حساس باشد.

از تلاش فیلم ۱۰۰ برای حضور در بازارهای خارجی تا انتقاد به چهارسو

نشست خبری چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در حالی برگزار شد که یوسف منصوری دبیر جشنواره مدعی شد که به دنبال عرضه فیلم‌های برگزیده جشنواره در بازارهای خارجی هستند.

نمی‌خواهم کسی با دیدن کارم فقیر شود

یک هنرمند تئاتر با تاکید بر ضرورت توجه به حقوق حیوانات در زندگی شهر امروز گفت: توسعه پایدار، توسعه‌ای است که هم حقوق انسان‌ها و جامعه را ببیند و هم حقوق درختانی که در مسیرند.

روایتِ یک سوگ؛ پکیج تضمینی افزایش فالوور در اینستاگرام!

«بلاگری» و «اینفلوئنسری» حالا به یک شغل تبدیل شده است؛ کسانی که یا مقابل دوربین درباره همه چیز اظهار فضل می‌کنند یا یک زندگی نمایشی از خود را به خورد مخاطب کنجکاو می‌دهند و روز به روز هم به تعداد دنبال‌کنندگان خود اضافه می‌کنند. در این شرایط دیگر فرقی نمی‌کند مدام در جشن و مهمانی باشند یا همسرشان از دنیا رفته باشد، آنها لحظه‌ای تلفن همراه را از خود دور نمی‌کنند تا مبادا مخاطب ریزش کند.

آخرین اخبار از سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر

دبیر سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با ارائه توضیحاتی درباره مرحله اول داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه این رویداد، تاکید کرد: امیدوارم با پایان جشنواره سیزدهم برنامه زمان‌بندی و جشنواره چهاردهم مد و لباس فجر نیز اعلام شود تا در همان زمان مقرر و نزدیک به دهه فجر برگزار شود.

درباره یک همدردی اجتماعی و ارسال رایگان بسته پستی به بندرعباس!

انفجار مهیب بندر شهید رجایی در بندرعباس موجی از اندوه و همدلی را در سراسر ایران به راه انداخت. حادثه‌ای تلخ که همه با آن همدردی کردند، اما در کنار اقدامات خالصانه و سرشار از همدلی، برخی واکنش‌های نمایشی در فضای مجازی نیز پرسش‌هایی درباره ماهیت همدردی در عصر شبکه‌های اجتماعی به وجود آورد. موضوعاتی که یک جامعه‌شناس به آنها پرداخت و البته تاکید کرد: نکته مهم این است که این همدردی یک روند متداوم باشد و در سایر اتفاقات اجتماعی هم وجود داشته باشد.

پیوندی فراتر از یک ازدواج

خواهرزاده جلال آل‌احمد می‌گوید: ازدواج جلال آل‌­احمد و سیمین دانشور، تنها یک ازدواج معمولی نبود، بلکه موهبتی بود که به رشد فکری و هنری ادبیات معاصر منجر شد.

انتقاد از «تخفیف‌های نامتعارف»

یک ناشر با بیان اینکه تخفیف ۱۰ تا ۲۰ درصد نمایشگاه کتاب، تخفیف متعارفی است، به تخفیف نامتعارف برخی از سایت‌ها همزمان با نمایشگاه کتاب اشاره کرد و گفت: این تخفیف‌ها به ناشران و کتابفروشان صدمه می‌زند.

چرا فارسی یک «اَبَرزبان» است؟

یدالله گودرزی معتقد است، زبان فارسی یک «اَبَرزبان» است و می‌گوید: باید گفت که ابرزبان‌ها ممکن است در برخی شاخصه‌ها پررنگ‌تر و در بعضی کم‌توان‌تر ظاهر شده باشند اما توانسته‌اند قله‌های رفیع ادبی، اندیشه‌ای و هنری را در خود جای دهند و تولیدکننده دانش باشند.

کتابفروشی‌ها شلوغ‌تر شد؟

یوسف علیخانی با انتقاد از تعطیلی نمایشگاه‌های استانی کتاب می‌گوید: این نمایشگاه‌ها را برگزار نکردند. کتابفروشی‌ها شلوغ‌تر شد؟ من کتابفروش هستم، به اطمینان خدمت‌تان عرض می‌کنم فقط مخاطب حرفه‌ای کتاب راه کتابفروشی را بلد هست.

هشداری به کرمانشاه؛ شانس جهانی شدن را از خودمان نمی‌گیریم!

مدیرکل ثبت حریم آثار و حفظ و احیاء میراث معنوی و طبیعی کشور، با بیان اینکه تاکنون اطلاعات دقیق و فنی از سوی مجریان پروژه احداث تله‌کابین در تاق بستان به وزارت میراث فرهنگی ارائه نشده است، هشدار داد که هرگونه مداخله در عرصه و حریم این اثر تاریخی، می‌تواند شانس ثبت جهانی پرونده «محور ساسانی» را به خطر اندازد و تصمیم‌گیری نهایی را به دریافت و بررسی جزئیات فنی کامل منوط دانست.

بدنه انسانی تحلیل رفته است!

سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه میراث‌ فرهنگی و گردشگری با انتقاد از وضعیت مرمت و نگهداری آثار تاریخی در ایران، نبود مستندات آماری دقیق، کمبود منابع مالی، تضعیف بدنه انسانی متخصص و واگذاری پروژه‌های مرمتی به پیمانکاران فاقد صلاحیت علمی را از مهم‌ترین چالش‌های مرمت برشمرد که کیفیت مرمت بناهای تاریخی را با خطر جدی مواجه کرده است. به گفته نیکزاد، این شرایط باعث شده است مرمت بناهای چندهزار یا چندصد ساله با قیمت‌های پایین‌ به پیمانکاران سپرده شود، که این پروژه‌های حساس مرمت را با پروژه‌های صرفاً عمرانی اشتباه بگیرند.

وام‌های نوسازی بنیاد مسکن بیشتر مخرب بوده است!

فرامرز پارسی، معمار و مرمتگر با اعتقاد بر اینکه مرمت امروز ایران در مقایسه با چند دهه گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است، درباره برخی موانع و چالش‌های مرمت، از جمله بی‌توجهی به فرآیندهای علمی مرمت، جدایی باستان‌شناسی از مرمت، مناقصه‌های دولتی و ضعف مشارکت مردمی و وام‌های مخرب بنیاد مسکن سخن گفت.

کشف سنگ گورِ پهلوی ساسانی در استان فارس

یک پژوهشگر از کشفکتیبه سنگ گور به خط پهلوی ساسانی در آباده استان فارس خبر داد.

ایران هنوز یک زائر زندانی در عربستان دارد/ اختصاص ۵۰۰ یورو ارز همراه به حجاج

رئیس سازمان حج با اعلام اینکه ایران هنوز یک زائر زندانی در عربستان دارد، از تخصیص ۵۰۰ یورو ارز همراه حج خبر داد و درباره دلیل گرانی واکسن ممنژیت، محدودیت های انتقال آب زمزم و ارز حج توضیحاتی داد و تاکید کرد در حج تمتع هیچ سهمیه سفارشی و خارج از نوبت وجود ندارد.

دقایقی سکوت برای قربانیان بندرعباس

دومین روز از هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با یک اتفاق تلخ و بهت‌آور رقم خورد؛ اتفاقی که نه جای گریستن باقی می‌گذاشت و نه جای سکوت و همه‌اش بهت بود و غم. چنین رخداد دردناکی برای میزبانان بندرعباسی جشنواره موسیقی نواحی، این رویداد را همانند سراسر کشور به سوگ نشاند و در همین راستا هنرمندان نوای عزا سر دادند.

«فستیوال کوچه» ناتمام ماند

در پی اعلام عزای عمومی و همدردی با مردم بندرعباس، برگزارکنندگان فستیوال کوچه اعلام کردند که این فستیوال به پایان راه رسیده است و بقیه برنامه‌ها برگزار نخواهد شد.

اعلام همدردی با هم‌نوع یک اصل اسلامی است

یک استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه اعلام همدردی با هم‌نوع یک اصل اسلامی است، گفت: در رخداد تلخ بندرعباس بعد از اعلام همدری از سوی مردم پر عاطفه، جبران خسارات وارده بر خانواده ها و نیز بررسی علت آن و پیشگیری‌های لازم وظیفه مسئولین و یک مطالبه بحق است.

پیشنهادهایی برای خواندن:

روایت یک تقلب برای ورود به جبهه

نمایشگاه مجازی در ایسنا/ «بهار مولانا» در دل بهار

یک کتاب دردسرساز

چرا فرهنگستان «هشتک» را برای «هشتگ» تصویب کرد؟

رد پای فرعون در اردن!

روایتی از مقاومت دختران آبادان در زمان محاصره

۱۰ تابلونقاشی مشهور از بهار

صدام کدام عملیاتی را آخرین نبرد جنگ نامید؟

انتهای پیام



منبع خبر

اقتصاد

از انتشار آنلاین «ببعی قهرمان» و یک خبر تئاتری

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A7%D8%B2 %D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1 %D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86 %D8%A8%D8%A8%D8%B9%DB%8C %D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86 %D9%88 %DB%8C%DA%A9 %D8%AE%D8%A8%D8%B1 %D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C


انتشار آنلاین ببعی قهرمان و معرفی اعضای هیات انتخاب یک رویداد تئاتری از جمله خبرهای دریافتی است.

اسامی هیات انتخاب دومین جشنواره تئاتر پارس معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، سه تن از استادان دانشگاه معماری و هنر پارس، شامل میلاد نیک‌آبادی، حامد شفیع‌خواه و سیاوش قائدی از تاریخ ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت به ارزیابی آثار راه‌یافته به مرحله بازبینی این جشنواره خواهند پرداخت.

این هیات از تاریخ ۲۲ تا ۲۵ اردیبهشت ماه به تماشای آثار خواهند نشست.
آثار منتخب از تاریخ ۱۸ خردادماه در بخش‌های صحنه‌ای و غیرصحنه‌ای جشنواره به رقابت خواهند پرداخت.

عرضه پرفروش‌ترین انیمیشن سینمای ایران در پلتفرم‌ها

انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» پس از اکران آنلاین در پلتفرم‌های اینترنتی، به صورت رایگان در دسترس مشترکان قرار گرفت.

انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی و تهیه‌کنندگی محمدمهدی مشکوری پس از اکران سراسری در سینماهای سراسر کشور و پلتفرم‌های اینترنتی، به صورت رایگان در اختیار مشترکان پلتفرم‌های فیلم‌نت، روبیکا، تماشاخونه، دیجیتون و شاد قرار گرفت.

این انیمیشن که سال گذشته در سینماهای سراسر کشور اکران شد، توانست به فروش نزدیک به ۷۰ میلیارد تومانی دست یابد. «ببعی قهرمان» پس از اکران سراسری، در پلتفرم‌های اینترنتی نیز به صورت آنلاین اکران شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

«ببعی قهرمان» در سینماهای سراسر کشور موفق به جذب بیش از یک میلیون و پانصد هزار مخاطب شد و توانست رکورد پرفروش‌ترین انیمیشن سینمایی ایرانی را از آن خود کند.

انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» با تکنیک سه بعدی ساخته شده و سعی دارد تا مخاطب را به باور مفهوم «خواستن توانستن است» برساند.

«ببعی قهرمان» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که با مشارکت موسسه «قاب رویا» و همکاری شرکت رایمون مدیا به تولید رسیده است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

نمایش فیلم «تاراج» به یاد ایرج قادری

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85 %D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AC %D8%A8%D9%87 %DB%8C%D8%A7%D8%AF %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%AC %D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C


به مناسبت سیزدهمین سالگرد درگذشت ایرج قادری کارگردان و بازیگر نامدار سینمای ایران، با همکاری فیلمخانه ملی ایران، نسخه اصلاح و مرمت‌شده فیلم «تاراج» ساخته سال ۱۳۶۳ این کارگردان در موزه سینما به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری موزه سینما، فیلم سینمایی «تاراج» با حضور هنرمندان و همکاران این سینماگر فقید در سالن فردوس موزه سینما به نمایش گذاشته می‌شود.

از آنجایی که این فیلم به جهات مختلف از آثار مورد توجه و بحث سینمای پس از انقلاب است، پس از گذشت سالیان بسیار از نمایش عمومی آن، دیدار دوباره‌اش روی پرده عریض سینما فرصت مناسبی است برای علاقه‌مندان و پژوهشگران سینمای ایران.

مرحوم ایرج قادری در هفدهم اردیبهشت ۱۳۹۱ در هفتاد و هشت سالگی درگذشت.

فیلم «تاراج» سومین ساخته ایرج قادری در سال‌های بعد از انقلاب بود. فیلمنامه را سعید مطلبی بر اساس داستانی از علیرضا داوودنژاد نوشته بود. مطلبی همچنین تدوین «تاراج» را هم برعهده داشت.

سازنده موسیقی متن فیلم نیز ناصر چشم‌آذر بود و فرج‌الله حیدری این فیلم را فیلمبرداری کرد. بهزاد جوانبخش، جمشید آریا (هاشم‌پور)، فخری خوروش، رسول توکلی و سعید نیوندی از جمله بازیگران اصلی فیلم بودند.

«تاراج» به پدیده اعتیاد و قاچاق مواد مخدر می‌پردازد.

نمایش فیلم «تاراج» به یاد ایرج قادری 

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

مدرسه تلویزیونی ایران ادامه پیدا کند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87 %D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87 %D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7 %DA%A9%D9%86%D8%AF


رئیس سازمان صداوسیما در نشست با وزیر آموزش و پرورش و مدیران این وزارتخانه، بر ضرورت اتصال ظرفیت‌های دو دستگاه و اولویت امر بنیادین تعلیم و تربیت در جامعه تأکید کرد و خواستار تشکیل کارگروه عملیاتی برای دستیابی به اهداف مشترک شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صداوسیما، پیمان جبلی و اعضای شورای معاونان سازمان صداوسیما صبح روز سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، میزبان علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه بودند.

در این نشست، پیمان جبلی با اشاره به آمادگی کامل حوزه‌های صف و ستاد صداوسیما برای همکاری با آموزش و پرورش، گفت: باید ظرفیت‌های دو طرف را به هم متصل کرد و با تحکیم بسترهای همکاری، تفاهم‌نامه میان این دو دستگاه را از فضای نمادین خارج کرده و در میدان عمل پیاده‌سازی کرد.

وی افزود: تشکیل کارگروه مشترک، به این همکاری جنبه عملیاتی می‌دهد و تفاهم‌نامه‌ها را به قراردادهای اجرایی تبدیل می‌کند.

جبلی با اشاره به فعالیت‌های صداوسیما در حوزه آموزش و پرورش، تأکید کرد: رسالت ما فراتر از تعهدات صوری است و باید کیفیت همکاری خود با آموزش و پرورش را افزایش دهیم.

وی همچنین بر ضرورت تشکیل جلسات مستمر میان معاونان و مدیران صداوسیما و آموزش و پرورش تأکید و اظهار کرد: تمام ظرفیت‌های رسانه ملی در اختیار دستگاه‌ها قرار دارد، اما اگر آموزش و پرورش در اولویت صداوسیما قرار گیرد، موفقیت‌های بزرگی در جامعه محقق خواهد شد.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به جایگاه ویژه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های رسانه ملی باید به‌طور ویژه در خدمت تحول آموزشی قرار گیرد. اگر این وزارتخانه در صدر اولویت‌های ما قرار گیرد، می‌توان به نتایج ملموس و کارآمدی دست یافت.

جبلی در پایان، با ابراز امیدواری برای بهره‌برداری از فرصت‌های پیش‌رو، گفت: آرزو داریم از ظرفیت‌های موجود در مسیر پیشرفت آموزش و پرورش استفاده کرده و دستاوردهای ارزشمندی خلق کنیم.

مدرسه تلویزیونی ایران ادامه پیدا کند

هم‌افزایی برای تحول تربیتی و عدالت آموزشی

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در این نشست بر ضرورت همکاری مشترک برای تحقق اهداف تربیتی، عدالت آموزشی و فرهنگ‌سازی تأکید کرد و نقش کلیدی صداوسیما در این مسیر را حائز اهمیت دانست.

او ضمن اشاره به هفته معلم، از دستگاه‌های فرهنگی برای پاسداشت این مناسبت قدردانی کرد و بر لزوم تبیین رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای ارتقای آموزش و پرورش کشور تأکید کرد. وی گفت: توسعه دانایی برای نسل جدید، انتقال آداب و رسوم به نسل آینده، و تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان، جزو مأموریت‌ها و اهداف اساسی آموزش و پرورش است که در این بخش با رسانه ملی مأموریت‌های مشترکی داریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت‌های ساختاری و شباهت‌های دو نهاد، اظهار کرد: آموزش و پرورش با ۷۵۰ منطقه آموزشی، میلیون‌ها معلم، دانش‌آموز و والدین، به‌عنوان بزرگ‌ترین رسانه دولت محسوب می‌شود.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های صداوسیما در انعکاس نقاط قوت و ضعف این وزارتخانه، گفت: آموزش و پرورش نیز به‌عنوان یک رسانه ملی، در راستای اهداف ملی جایگاه ارزشمندی دارد. اگر با هم‌افزایی و هم‌اندیشی در این مسیر حرکت کنیم، فضای فرهنگی کشور از آسیب مصون خواهد ماند و تحولی بزرگ رقم خواهد خورد.

او همچنین ضمن قدردانی از میدان‌داری صداوسیما در رخدادهای ویژه، از «مدرسه تلویزیونی ایران» که در دوران کرونا به اجرا درآمد، به‌عنوان نمونه‌ای موفق یاد کرد و خواستار تداوم این نوع همکاری‌ها شد.

کاظمی‌با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: “این سند ماهیتی تربیتی دارد و هدف آن پرورش انسان‌های مؤمن، ولایتمدار و مسئولیت‌پذیر است. هرچند در سال‌های گذشته پیشرفت چشمگیری نداشته‌ایم، اما اکنون مسیر را با قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد. در این راستا، نیاز به گفتمان‌سازی داریم که همکاری با رسانه ملی لازمه تحقق آن است.

وزیر آموزش و پرورش با تقدیر از اقدامات رسانه ملی در پوشش اخبار و تولید گزارش‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت، گفت: شبکه‌های استانی با ضریب نفوذ بالا و مخاطبان وفادار، می‌توانند نقش مؤثری در ارتباط مستقیم با مردم ایفا کنند. این شبکه‌ها امیدوارکننده‌ترین بستر برای انتقال پیام‌های آموزشی هستند و برنامه‌ریزی برای توسعه و تنوع‌بخشی به محتوای آنها ضروری است.

وی در پایان، ابراز امیدواری کرد که این دیدار، آغازگر فصل جدیدی از همکاری‌های مشترک میان آموزش و پرورش و رسانه ملی باشد. از سوی دیگر، وی بر ضرورت راه‌اندازی «شبکه ملی تعلیم و تربیت» به‌عنوان یکی از خواسته‌های رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

در این دیدار، اعضای شورای معاونین سازمان صداوسیما و معاونان و مدیران آموزش و پرورش با ارائه گزارش عملکرد، پیشنهادهایی برای بهبود همکاری‌های دو دستگاه مطرح کردند.

در پایان نشست نیز تفاهم‌نامه‌ای میان رئیس سازمان صداوسیما و وزیر آموزش و پرورش برای گسترش همکاری‌ها و افزایش تعامل میان این دو نهاد به امضا رسید.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها