با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

نمایش «آتل» در هند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %D8%A2%D8%AA%D9%84 %D8%AF%D8%B1 %D9%87%D9%86%D8%AF


انیمیشن کوتاه «آتل» به کارگردانی مهدی صدیقی در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی ‌ام ‌اس هند روی پرده می‌رود.

به گزارش ایسنا، چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک سی ‌ام‌ اس هند با هدف ایجاد بستری مشترک برای تولیدکنندگان فیلم‌های کودک برگزار می‌شود. اولویت جشنواره این است تا تولیدکنندگان دیدگاه‌های خود را در زمینه پرورش و شکوفایی استعدادهای کودکان از طریق فیلم‌های آموزنده و معنادار ارائه دهند و به ترویج دوستی و همکاری میان مردم جهان بپردازند.

چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم کودک سی ‌ام‌ اس ۷ تا ۱۳ آوریل (۱۸ تا ۲۴ فروردین) در لکنوی هندوستان برگزار می‌شود.

واحد بین‌الملل مرکز گسترش، «آتل» را به این جشنواره ارسال کرده است. انیمیشن «آتل» درباره راننده‌ای است که در جاده خاکی به کمک بازوی مکانیکی که روی کامیون قرار دارد، در حال تعویض تیرهای چراغ برق چوبی قدیمی با تیرهای بتنی جدید است. او با پرنده‌ای که روی یکی از تیرهای چوبی لانه دارد، درگیر می‌شود.

«آتل» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و سال ۱۴۰۲ در جشنواره‌های مختلف روی پرده رفت.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

جواد رضویان عروسک را شخص می‌بیند، نه یک شیء

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF %D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86 %D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9 %D8%B1%D8%A7 %D8%B4%D8%AE%D8%B5 %D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%8C %D9%86%D9%87 %DB%8C%DA%A9 %D8%B4%DB%8C%D8%A1


برنامه «شوخی‌شوخی» به کارگردانی محمد لقمانیان، برنامه‌ای گفت‌وگومحور است که در آن به‌ جای شهرگان (سلبریتی‌ها)، عروسک‌ها حضور دارند. این برنامه که این روزها سومین فصل آن از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود، همراه با تغییراتی بوده که تلاش شده تا مخاطبان قدیمی و جدید را همراه سازد.

به گزارش ایسنا، رحیم صادق‌پور، تهیه‌کننده برنامه «شوخی‌شوخی» درباره ماهیت فصل جدید این برنامه گفت: این فصل سومِ «شوخی‌شوخی» است و در شروع این گونه بود که می‌خواستیم برنامه را در شکل و شمایلی جدیدتر ادامه دهیم و از حالت کروماکی خارج شویم. در این فصل تقریباً ۹۶ درصد آیتم‌های ما در آرایه (دکور) است.

وی افزود: البته مجری ما عوض شد و جواد رضویان کار را برعهده گرفت. چون این تنها برنامه عروسکی این شبکه بود که به صورت ثابت از سال ۱۳۹۹ در مقاطع مختلف پخش می‌شد، به پیشنهاد و تصمیم شبکه سه، ساخت آن ادامه یافت.

تهیه‌کننده برنامه «شوخی‌ شوخی» تأکید کرد: خوب کردن حال مردم، هدف اصلی این برنامه است؛ البته که ما نکات اخلاقی و فرهنگ‌سازی هم در این کار داریم که در دل برنامه مستتر است و در حالت طنز و نه به شکل شلاقی و مستقیم بیان می‌شود؛ مثلاً صفات اخلاقی متناسب و رفتارهای فردی و جمعی صحیح در سطح شهر از موضوعاتی است که در خلال برنامه به آن‌ها پرداخته می‌شود.

وی افزود: در «شوخی‌ شوخی» می‌خواهیم بگوییم که اگر زمینه فراهم باشد آدم‌ها به هم نزدیک می‌شوند و هرچه بیشتر با هم ارتباط داشته و با هم گفت‌وگو کنیم و از فضای مجازی دور شویم، حالمان خوب می‌شود.

صادق‌پور در پاسخ به این پرسش که موضوعات این برنامه چگونه انتخاب می‌شوند یادآور شد: اتاق فکری داریم که در آن به همراه نویسندگان و کارگردان برنامه، ایده‌ها و مضامین مطرح و درباره آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

صادق‌پور تصریح کرد: موضوعات ما شناور است. در بخش‌ها و آیتم‌ها و پلاتوهای مختلف درباره موضوعات مختلف می‌شنویم. همچنین، ما به‌ صورت قسمتی به یک موضوع نمی‌پردازیم و شاید یک موضوع در ۱۰ قسمت هم مطرح شود.

تهیه‌کننده برنامه «شوخی‌ شوخی» ادامه داد: پخش فصل سوم این برنامه که ۵۰ قسمت است تا قبل از ماه محرم ادامه دارد. درباره فصل چهارم هم گمانه‌زنی‌هایی داریم اما چون در فرایند تولید هستیم برای اتمام این قسمت‌ها انرژی می‌گذاریم.

صادق‌پور در پاسخ به این پرسش که چرا جواد رضویان برای حضور در این برنامه انتخاب شده است، گفت: جواد رضویان یکی از گزینه‌های ما بود و با توجه به اینکه با عروسک ارتباط داشته و روش آیتمی را به‌خوبی می‌شناسد با کارگردان گفت‌وگو کردیم و به این نتیجه رسیدیم که در میان فهرست ما او بهترین گزینه است.

وی ادامه داد: رضویان، عروسک را به‌عنوان یک شخص می‌شناسد و نه یک شیء و این برای ما بسیار مهم بود؛ اینکه شما عروسک را حس کنید و آن را به‌عنوان یک شخص بپذیرید، موضوع مهمی است، چراکه در این صورت نسبت به آن واکنش نشان خواهید داد. ارتباط جواد رضویان و تقابل و همزیستی‌اش با عروسک‌ها نقطه قوت او بود.

تهیه‌کننده برنامه «شوخی‌شوخی» یادآور شد: مدت‌زمان هر برنامه ما حدود ۴۵ دقیقه است که شامل شش قسمت پلاتو و مجموعه آیتم‌های کوتاهی است که به‌عنوان میان‌برنامه پخش می‌شود. تا ۱۵ فروردین هرشب روی آنتن بودیم و پس از آن هفته‌ای دو یا سه شب پخش داریم.

عروسک‌های «شوخی‌شوخی» ترسناک‌اند؟

وی که با هفته‌امه صداوسیما گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به این سؤال که چرا عروسک‌های این برنامه (به‌خصوص گل‌پسند) به‌لحاظ ظاهری ترسناک‌اند، گفت: شنیده بودم که زشت هستند، اما ترسناک نه. آقای لقمانیان و خانم مولوی‌زاده که این عروسک‌ها را طراحی کرده و ساخته‌اند این‌گونه اندیشیده‌اند که به این شکل آن‌ها حالت پاپت داشته باشند؛ یعنی عروسک‌هایی که فانتزی و تخیلی‌اند. چون میمیک ندارند. عروسک‌هایی که با دست حرکت می‌کنند و شکل و حالت دارند سبک خاصی از پاپت‌ها هستند.

وی ادامه داد: برخی از عروسک‌های ما مانند گل‌پسند، آقای نمونه یا آقای کهن، طرفدار بیشتری دارند؛ مثلاً گل‌پسند پیرزنی ۸۰ ساله است که رفتار و گفتارش مقبول مخاطبان افتاده است. البته برخی از این عروسک‌ها مربوط به سال‌های قبل و فصل‌های پیشین‌اند. ما ۱۲ عروسک را به آن‌ها اضافه کرده‌ایم.

صادق‌پور یادآور شد: در فصل پیشین درباره محیط‌زیست صحبت می‌کردیم، چون حامی‌ برنامه سازمان محیط‌زیست و محبوبیت آن در بین رده سنی نوجوان و کودک بود. خودمان را از آن فضا جدا کردیم تا بگویم که برنامه عروسکی مختص کودکان و خردسالان و نوجوانان نیست و یک پله بالا آمدیم که همه سنین را شامل می‌شود. در این فصل بخش عمده‌ای نظر مثبت داشته‌اند.

ایجاد شادی در فضای عمومی جامعه

تهیه‌کننده برنامه «شوخی‌شوخی» درباره سنخیت این برنامه با سند تحول سازمان صداوسیما تصریح کرد: وظیفه تلویزیون این است که حال مردم را خوب کند و توجه داشته باشد که بیننده‌اش صرفاً در تهران نیست. بخش عمده‌ای از جامعه نیاز دارند که VOD رایگان داشته باشند که تلویزیون این رسانه است.

وی افزود: نگرش ما فراتر از تهران و دیده شدن برنامه در همه نقاط کشور است؛ اینکه برنامه‌ای شاد و مفرح برای کل جامعه باشد، یعنی نقطه هدف، یک بخش نیست. این فضای طنز شاید کمتر در تلویزیون بوده است. یکی از ارکان سند تحول، افزایش دامنه نفوذ در میان مردم است و اینکه بتوانید در فضای عمومی جامعه ایجاد شادی کنید و ما در این فضا کار می‌کنیم.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1 %DB%B7 %D9%81%D8%B5%D9%84 %D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA %D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1


سریال «پایتخت» تلاش کرده است طی هفت فصل هویت مستقل در عین انسجام در قصه و شخصیت‌پردازی به همراه وحدت و پیوستگی ارگانیک روایت‌ها را رعایت کند.

به گزارش ایسنا، هرچند سنت دنباله‌سازی در تولیدات تلویزیونی در دنیا قدمتی طولانی دارد اما تا چندی پیش در ایران نتیجه چندان دلچسبی از این شیوه سریال‌سازی وجود نداشت و تجربه نشان می‌داد که معمولاً سریال‌های دنباله‌دار پس از فصل سوم به بعد با افت کیفیت مواجه می‌شوند. نوروز ۱۳۹۲ سیروس مقدم، کارگردان مجموعه تلویزیونی «پایتخت» به مردم قول داد این اتفاق برای «پایتخت ۲» نیفتد و سری دوم بامزه‌تر و پرمحتواتر از سری اولش باشد. او سر قولش ماند و استقبال مخاطبان از این مجموعه سبب شد که او فصول بعدی را بسازد و اکنون که این مجموعه به عدد هفت رسیده خرسند است که پس از یک دهه همچنان نظر مخاطبان زیادی را جلب کرده است.

در ادامه به نقل از روابط عمومی صداوسیما، مروری بر هفت فصل این مجموعه خواهیم داشت.

فصل اول: تهران زیر چرخ‌های کامیون ارسطو

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل اول «پایتخت» در سال ۱۳۹۰ زمانی روی آنتن شبکه یک رفت که سیروس مقدم برای سومین سال متوالی آنتن نوروزی را در دست گرفته‌ بود و بسیاری فکر می‌کردند این سریال پایان سه‌گانه طنز و کمدی مقدم پس از «پیامک از دیار باقی» و «چاردیواری» است. از همان زمانی که خانواده نقی معمولی در «پایتخت» وسایلشان را بار کامیون کردند و به تهران آمدند، قصه به دل مخاطب نشست و کسی خود را با خانواده نقی و بابا پنجعلی و البته ارسطو غریبه ندانست.

محسن تنابنده درباره نگارش این اثر می‌گوید: پایتخت یک ایده بود از تورج اصلانی، که قرار بود ابتدا در سینما تولید شود، این ایده را برای من تعریف کرد من آن را به یک طرح تبدیل کرده به سیروس مقدم پیشنهاد دادم و او هم از فضای قصه استقبال کرد و به شبکه یک سیما ارائه داد. پایتخت بعد از ۱۵ قسمت فصل اول سریالی متفاوت با دیگر آثار مقدم شد، چراکه بدون پیچیدگی دوربینش را روی زندگی آدم‌هایی تنظیم کرد که خنده و گریه‌شان واقعی بود و اتفاقات دوروبرشان در نسبت با زندگی پیچیده نبود.

فصل دوم: سفر جاده‌ای به قشم

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

«پایتخت ۲»، بیست‌وهشتمین سریال سیروس مقدم با تأکید بر جنبه‌های توریستی کشور و وجه سرگرمی آن شکل گرفت. تنابنده و مقدم تصمیم گرفتند خانواده نقی معمولی را با داستان‌های فرعی و بازیگرانی مانند مهران احمدی و هومن حاجی عبداللهی پررنگ کنند. شاکله اصلی خانواده نقی یعنی هما، بابا پنجعلی و دوقلوهای سارا و نیکا در کنار ارسطو و گلرخ (سمیرا حسن‌پور) همچنان باقی ماند و این فصل با هدف ایرانگردی با کامیون و محور قرار دادن کامیون ارسطو برای حمل گنبد و گلدسته به قشم، شکل گرفت تا جنبه‌های توریستی کشور پررنگ‌تر شود. قصه «پایتخت ۲» در قیاس با فصل اول ساختار متفاوتی پیدا و آن را به یک کار جاده‌ای تبدیل کرد که در میانه‌های راه آدم‌های گوناگون فرعی، قصه‌های جذابی را ساختند. خرده داستان‌هایی مانند خروس لاری‌ای که قهرمان مسابقات کشوری خروس‌ها بود و به‌عنوان شام سر سفره نقی و خانواده‌اش قرار گرفت، جریان خواب‌ها و افکار ارسطو با تمرکز بر جوجه پس از تصادف سنگین وی و… موقعیت‌هایی است که به مدد تصویربرداری امیرمعقولی، تدوین دقیق، موقعیت‌های داستانی بکر، دیالوگ‌های حساب‌شده و کارگردانی قابل‌توجه مقدم این فصل را به پر بیننده‌ترین اثر نوروزی ۱۳۹۲ تبدیل کرد.

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل سوم: غرور ملی از کُشتی تا یوز ایرانی

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

سازندگان «پایتخت» بعد از دو فصل موفق، فصل سوم را نوروز ۱۳۹۳ در ۱۵ قسمت روانه آنتن کردند. فصل سوم که چهار سال با فصل اول آن فاصله داشت، هنوز برای مردم جذاب بود و درصدر پربیننده‌ترین سریال نوروزی قرار گرفت. این فصل به مسائل محیط‌زیستی، جنگلبانی بهبود فریبا، مسابقه پیش‌کسوتان که نقی در آن شکست خورد و ازدواج ارسطو با زن چینی پرداخت. زنده‌یاد خشایار الوند و حسن وارسته از این فصل به بعد به‌عنوان فیلمنامه‌نویس در کنار گروه تولید فیلمنامه بودند. در پایتخت ۳، نکاتی ازجمله انسجام خانواده و احترام به بزرگ‌تر (حضور بابا پنجعلی علی‌رغم بیماری فراموشی و توهم)، وحدت فامیلی و احساس مسئولیت در حل مشکلات یکدیگر، عشق به خانواده و همسر، آشناسازی مخاطب با محیط‌زیست و مطرح کردن یوزپلنگ ایرانی و درنهایت غرور ملی، موردتوجه قرار گرفت. ضمن اینکه آریا عظیمی‌نژاد، موسیقی از یاد رفته مازندران را در این فصل زنده کرد.

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

*** فصل چهارم: غریبی سخت منو دلگیر داره …

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

رمضان ۱۳۹۴ پایتخت ۴ در ۲۶ قسمت با تکیه بر زندگی هما سعادت، همسر نقی و نماینده شدن او در شورای شهر شکل گرفت. این در حالی بود که همسر چینی ارسطو (چوچانگ یا راحله) در سانحه هوایی جان خودش را از دست می‌دهد و زمینه افسردگی ارسطو فراهم می‌شود. ساخت بدون مجوز خانه فهیمه، خواهر نقی (نسرین نصرتی) بخش مهمی از داستان این فصل را به خود اختصاص می‌دهد. نقی به همراه اقوام و خویشان و کمک اوس موسی دست به کار می‌شوند و خانه فهیمه را به‌طور پنهانی با آوردن مصالح از راه و بیراه می‌سازند، اما در آخر با زیر سؤال رفتن هما، خانه توسط شهرداری تخریب می‌شود. اصل ثابت و کلیشه شده این فصل هم خرابکاری‌های نقی بود که خود را عقل کل هم می‌دانست. در این فصل آریا عظیمی‌نژاد با تکیه بر موسیقی محلی علی‌آباد کتول تیتراژ پایانی «جومه نارنجی» را با اجرای احمد حسینی پدید آورد که اکنون به تیتراژ ماندگار و شناسنامه این سریال تبدیل شده‌است.

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل پنجم: گریز از دست داعش

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل پنجم پایتخت در نوروز ۱۳۹۷ در ۱۸ قسمت روی آنتن رفت. داستان سریال با تصادف و چپ شدن ماشین شاسی‌بلند ارسطو شروع می‌شود که برای نشان دادن به خانواده و به بهانه خرید شیرینی خودرو اتفاق می‌افتد و هرکدام از اعضای خانواده بر اثر این تصادف آسیب خاصی می‌بیند. قصه اصلی با سفر خانواده معمولی به ترکیه شکل می‌گیرد. سقوط بالن گردشگری، خانواده معمولی را وارد ماجرایی عجیب و دور از انتظار می‌کند. آن‌ها درست در وسط محدوده داعش فرود می‌آیند. این داستان در زمانی روی آنتن می‌رود که جامعه درگیر بحث جنایات داعش است و فصل پنجم پایتخت که به سفارش سازمان هنری اوج تولید شده ادای دینی به این موضوع است.

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل ششم: در مسیر تغییر معمولی

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

پایتخت ۶، در نبود خشایار الوند با نویسندگی آرش عباسی در ۱۵ قسمت در نوروز ۱۳۹۹ به روی آنتن رفت. هرچند تولید قسمت‌های پایانی آن به دلیل شیوع ویروس کرونا نیمه‌تمام باقی ماند. پس از مساعد شدن شرایط، دو قسمت پایانی اسفندماه از شبکه یک پخش شد. قصه این فصل با مرگ باباپنجعلی و اهدای اعضای بدنش آغاز می‌شود و به‌واسطه این اهدا نقی راننده شخصی نماینده مجلس شورای اسلامی‌شده و حسابی هم جوگیر می‌شود. بهبود هم که در فصل ۵ در آفریقا فوت شده بود در این فصل به سریال برمی‌گردد و کاسه و کوزه خانواده را حسابی به هم می‌ریزد. هما نیز به دنبال علاقه‌اش می‌رود و گوینده اخبار می‌شود که این خود ماجراهای کمدی را رقم می‌زند. با فوت بهبود از میانه‌های این فصل ماجرای دلدادگی رحمت و فهیمه و ازدواج آنان مطرح می‌شود. اما حضور بهتاش در این فصل که وارد فوتبال حرفه‌ای شده و وضع مالی نسبتاً خوبی دارد ماجراهایی را رقم می‌زند.

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل هفتم: از تاجیکستان تا مشهد

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

فصل هفتم پایتخت، پس از چهار سال وقفه نوروز ۱۴۰۴ در ۲۷ قسمت راهی آنتن شده ‌است. داستان این فصل با حساسیت نقی روی خواستگارهای دوقلوهایش سارا و نیکا آغاز می‌شود و قرار است پای نقی و خانواده‌اش به تاجیکستان باز شود و البته اوس‌موسی که استاد بنای مشهدی میزبان خانواده معمولی شده و یک سر قصه به مشهد هم می‌رسد. پایتخت ۷ در شرایطی روی آنتن نوروزی رفته که تلویزیون با سریال موفق «ذهن زیبا» تقارن رمضان و نوروز را سپری کرده است. فصل هفتم با تغییراتی نظیر حضور سالار پسر بچه‌ای که به فرزندخواندگی پذیرفته شده، تغییر بهروز فرزند فهیمه و خواهرزاده نقی، ازدواج ارسطو و تغییرات ظاهری بازیگران داستانش را همچون گذشته بر بستر انسجام خانواده ایرانی ترسیم می‌کند.

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

مرور ۷ فصل «پایتخت» + تصاویر

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

سرباز پیر سینما هنوز بازنشسته نیست

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2 %D9%BE%DB%8C%D8%B1 %D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7 %D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2 %D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%87 %D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA


ورنر هرتزوگ، فیلم‌ساز سرشناس آلمانی جایزه شیر طلایی افتخاری جشنواره فیلم ونیز را دریافت می‌کند.

به گزارش ایسنا، هرتزوگ پیش‌تر چندین فیلم خود از جمله «ستوان بد: بندر نیواورلئان» (۲۰۰۹) را در جشنواره ونیز به نمایش گذاشته شده است.

او درباره دریافت این جایزه گفت:

«من همیشه سعی کرده‌ام سربازی خوب برای سینما باشم، و این جایزه برایم همچون مدالی برای کارم است. سپاسگزارم.

با این حال، هنوز بازنشسته نشده‌ام و مثل همیشه کار می‌کنم. چند هفته پیش مستندی را در آفریقا به پایان رساندم به نام «فیل‌های شبح» و هم‌اکنون مشغول فیلم‌برداری پروژه بلند بعدی‌ام، «Bucking Fastard» در ایرلند هستم. همچنین در حال توسعه یک انیمیشن بر اساس رمان خودم «دنیای گرگ‌ومیش» هستم و صداپیشه یکی از موجودات انیمیشن آینده بونگ جون‌هو نیز خواهم بود. هنوز کار من تمام نشده است.»

هرتزوگ بیش از ۷۰ فیلم نوشته، تهیه و کارگردانی کرده است. او در سال ۲۰۰۹ برای مستند «برخوردها در انتهای دنیا» نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین مستند شد و در سال ۲۰۱۹ جایزه یک عمر دستاورد از جوایز فیلم اروپا را دریافت کرد.

آلبرتو باربرا، مدیر جشنواره ونیز، درباره او گفت:‌ «کارنامه هرتزوگ همزمان هم جذاب است و هم پرمخاطره؛ چرا که شامل تعهدی کامل و درگیر شدن شخصی تا مرز خطرات فیزیکی می‌شود، جایی که همواره فاجعه در کمین است.»

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها