با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

ناراحت می‌شدم من‌را دوبلور «اوشین» صدا بزنند!

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA %D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D8%AF%D9%85 %D9%85%D9%86%E2%80%8C%D8%B1%D8%A7 %D8%AF%D9%88%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%B1 %D8%A7%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%86 %D8%B5%D8%AF%D8%A7 %D8%A8%D8%B2%D9%86%D9%86%D8%AF


مریم شیرزاد درباره اینکه فکر می‌کند هوش مصنوعی می‌تواند صدای او را جاودانه کند؟ اظهار کرد: هیچ هوش مصنوعی پیشرفته‌ای نمی‌تواند جایگزین انسان شود. در امور مختلف خیلی پیشرفت‌ها حاصل می‌شود ولی در امور حسی نه!

به گزارش ایسنا، مریم شیرزاد درباره اینکه از چه سالی وارد دوبله شده و اینکه قصد نداشته این حرفه را دنبال کند، از دوبله اوشین و خاطراتش از دوبله شخصیت‌های مطرح خارجی گفت و توضیح داد: از سال ۵۷ با نقشی کوتاه با مدیریت آقای سعید مظفری و بعد از آن انیمیشن مسافر کوچولو یا همان (شازده کوچولو) با مدیریت آقای ناصر ممدوح وارد حرفه دوبله شدم.

شیرزاد با بیان اینکه بعضی آدم‌ها هر وقت بروند زود است، با یادی از ژاله علو گفت: به دلایل شخصی قصد داشتم که دیگر دوبله کار نکنم تا اینکه خانم علو به من پیشنهاد همکاری در سریالی بسیار خوب را دادند اما من قبول نکردم. ژاله علو گفت این سریال را باش بعدا خداحافظی کن! این شد که تا الان دوبله را ادامه دادم.

وقتی اوشین نان داغ کباب داغ پخش می‌شد

این دوبلور پیشکسوت در پاسخ به این سوال که فکر می‌کرد، سریال اوشین در آن بحبوحه بمباران و توپ و تانک آژیر قرمز انقدر محبوب و پربیننده شود؟ گفت: حقیقتا فکر نمی‌کردم این سریال، گیرایی داشته و انقدر مورد توجه قرار بگیرد. دیالوگ‌های اوشین خیلی با من مطابقت روحی داشت، لطیف، ملایم و در آرامش گفته می‌شد. شخصیت معصوم و زحمتکش اوشین برای من جذابیت داشت.

او که در برنامه «برمودا» سخن می‌گفت، در پاسخ به اینکه می‌گویند در حقیقت ژاپنی‌ها این سریال را به علت حجم زیادی از اندوه و فقر برای خودشان ساخته بودند و دوست نداشتند که کشورهای دیگر چندان از آن باخبر شوند اما به علت حجم استقبال عجیب از این سریال آن را به ۶۰ کشور فروختند، اظهار کرد: شنیده بودم این اثر برای ایجاد تلطیف روحی در مخاطب یک کارتون ژاپنی که بعد از جنگ جهانی دوم ساخته شده بود همان هاچ زنبورعسل را ساخته بودند.

شیرزاد همچنین درباره اینکه بعضی قسمت‌های اوشین موجب اذیت او شده بوده؟ گفت: قسمتی که پدر اوشین مجبور شده بود او را بفروشد و عمق فاجعه حسی من زمانی بود که در زمان دوبله کردن این سکانس من تازه پدرم را از دست داده بودم و در این سکانس پدر پدر صدا زدن را از بطن جگرم گفتم و به گریه افتادم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا همسایه‌ها یا آشنایان از شما می‌پرسیدن آخر اوشین چه می‌شود؟ بیان کرد: من نمی‌دانستم آخرش چه می‌شود. یک قسمت‌هایی مثل نان داغ کباب داغ پخش می‌شد. کسی از من سوال نکرد اما اگر هم می‌دانستم نمی‌گفتم چون جزء اخلاق کار است.

ناراحت می‌شدم من‌را دوبلور «اوشین» صدا بزنند!

از اینکه من را به عنوان گوینده اوشین صدا می‌زدند ناراحت می‌شدم

شیرزاد با بیان اینکه شهرت گریز بوده، گفت: بیشتر مواقع پرهیز می‌کردم از اینکه خودم را در معرض عموم قرار دهم به این دلیل که خودم را نمی‌پسندیدم و اینکه مگر چه کار کرده‌ام؟ شهرت گریز بودم. در واقع از اینکه من را به عنوان گوینده اوشین صدا می‌زدند ناراحت می‌شدم. در هر محفل هنری که دعوت می‌شدم من را گوینده اوشین صدا می‌زدند و من بی‌هویت شده بودم و برایم خوشایند نبود.

این دوبلور پیشکسوت درباره اینکه نسل طلایی دوبله با نقش‌ها زندگی می‌کردند، تصریح کرد: بله، دوبله می‌تواند هم تکنیکی باشد؛ یعنی بی‌واسطه درگیری حسی یا همراه با درگیری حسی که به نظر من ترکیب این دو تا خیلی خوب و نتیجه عالی است.

وی در پاسخ به این سوال که ۵۵ سال سابقه در این حرفه دارد، نسل جدید هم به این اندازه تأمل و تعمق دارند؟ گفت: من فکر می‌کنم شخصیت خود آدم در هر کاری دخیل است؛ یعنی یک آدم می‌تواند رفتگر باشد ولی جوری شهر را تمیز کند که انگار خانه‌اش را تمیز می‌کند. می‌تواند هم جراح قلب باشد اما اگر زمان جراحی حواسش به این باشد که سفر بعدی کجا بروم این عمل تفاوت دارد با اینکه فکر کند انگار قلب همسر خود را جراحی می‌کند!

بیش از ۱۰ بار برای نقش گویی نیکل کیدمن انتخاب شد

شیرزاد ادامه داد: من گوشی خودم را داخل استودیو نمی‌برم. بیش از ۱۰ بار برای نقش گویی نیکل کیدمن انتخاب شدم و آن را انجام داده‌ام. برای نقش‌گویی وینونا رایدر خواهش کردم و دوست داشتم دوبله کنم و با سکانسی از فیلم «پاییز در نیویورک» همذات‌پنداری کرده‌ام.

شیرزاد درباره دشواری‌های شروع این حرفه افزود: زمان ما برخلاف الان، ورود نفر جدید برای سایرین قابل هضم نبود. اساس کار دوبله، کار نمایش رادیویی هست که با بیان آماده و پخته روی نقوش مختلف تعمیم داده می‌شود.

صداپیشه سرندپیتی در پاسخ به اینکه آیا ورود به دوبله سخت است؟ گفت: ورود به دوبله سخت است اما صبر لازم دارد. برای این کار سابقه کتاب خواندن، فیلم دیدن و دقت به زندگی کردن و تحلیل آن لازم است.

به گفته شیرزاد سرندپیتی از جمله انیمیشن‌هایی بود که خیلی برای بیننده‌های کودک جذابیت داشت.

ناراحت می‌شدم من‌را دوبلور «اوشین» صدا بزنند!

خاطراتی از آن‌شرلی، آلیس، هری‌پاتر و قصه‌های جزیره

شیرزاد در ادامه این گفتگو به ذکر خاطره‌ای از انیمیشن آن‌شرلی پرداخت و گفت: پدر یکی از دوستان دوران دبیرستانم به رحمت خدا رفته بود، برای عرض تسلیت به منزلشان رفتم. آنجا دوستم برای اینکه من را با دخترش آشنا کند، من را صدای آن‌شرلی معرفی کرد، دخترش هم گفت «مگه آن‌شرلی خودش زبون نداره که ایشون به جاش حرف بزنن» و اینجا همه زدند زیر خنده!

صداپیشه آلیس در پاسخ به اینکه آیا شده کسی را سرکار بگذارید؟ گفت: زمانی که باردار بودم، هوس پیتزا کرده بودم. سفارش دادم و هرچقدر صبر کردیم سفارش نیامد. زنگ زدم گفتند پیک در راه هست. من هم طاقتم تمام شد، گوشی را برداشتم صدایم را کودکانه کردم و گفتم مامانم یه ساعت پیش سفارش پیتزا داده بود پس کی میاد؟ گفتن چشم چشم الان میاد!

وی در پاسخ به این که شما در فیلم هری پاتر یک چوب جادویی داشتید، دوست داشتید در واقعیت هم یک چوب جادویی داشتید؟ اظهار کرد: بله و دوست داشتم که با آن چوب خنده و نشاط واقعی روی لب مردم بیاورم.

شیرزاد درباره واکنش متفاوت و جالب از جانب مردم توضیح داد: در زمان پخش سریال «آن‌شرلی» و سریال «ناوارو» که بسیار محبوب بود سریال «مدار صفر درجه» یا سریال «قصه‌های جزیره» که به طور همزمان از شبکه‌های مختلف پخش می‌شد، در معرض عموم نبودم، اما چند سال بعد که من را در جایی می دیدند اکثرا می‌گفتند که صدایم برایشان آشنا است یا می‌گفتند صدایتان برای گویندگی مناسب است.

هوش مصنوعی نمی‌تواند احساس را جاودانه کند

وی در پاسخ به اینکه هوش مصنوعی می‌تواند صدای او را جاودانه کند؟ گفت: در صفحه مجازی‌ام از مردم خواستم که این کار را با صدای من انجام ندهند و فکر می‌کنم که هیچ هوش مصنوعی پیشرفته ای نمی‌تواند جایگزین انسان شود. در امور مختلف خیلی پیشرفت‌ها حاصل می‌شود ولی در امور حسی نه!

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7 %DB%8C%DA%A9 %D8%B1%D9%88%D8%B2 %D9%BE%D8%B3 %D8%A7%D8%B2 %D8%B4%D9%88%DA%A9 %D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1


روزنامه‌های ایران در روز یکشنبه ـ هفتم اردیبهشت ماه ـ پس از پشت سر گذاشتن شوک اولیه انفجار در بندر شهید رجایی، صفحه نخست خود را به این حادثه دلخراش اختصاص دادند.

به گزارش ایسنا، شنبه برای ایران روز پُر خبری بود. از یک سو دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان برگزار شد و از دیگر سو، از حوالی ظهر انفجار در بندرعباس همه را شوکه کرد.

فردای روز حادثه، اغلب روزنامه‌های ایران، در کنار پرداختن به مذاکرات، ترجیح دادند موضوع انفجار را تیتر و عکس یک خود کرده و با هموطنانشان در جنوب کشور ابراز همدردی کنند. با این حال برخی از مطبوعات حتی یک جمله هم در صفحه اول خود به این حادثه اشاره نکردند و موضوعات مورد علاقه خود را پیگیر بودند!

در ادامه تصاویری از صفحه نخست روزنامه‌ها به همراه توضیحاتی دراین زمینه را مشاهده می‌کنید:

روزنامه شهروند با تیتر یک «هلال احمر تمام قد برای امداد»، گزارشی از وقوع انفجار و جزییات حضور سرخ و سفیدپوشان برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان را منتشر کرده است.روزنامه شرق هم تیتر یک «انفجار در گلوگاه تجارت» را بر صفحه نخست خود انتخاب کرده و از منظر اقتصادی به اهمیت هرمزگان و بندر شهید رجایی پرداخته است.

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

کیهان در گزارشی تحلیلی این پرسش را به عنوان تیتر یک انتخاب کرده است که «انفجار در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟!». این روزنامه همچنین نقل قولی از مدیریت بحران را بازنشر داده که بندر شهید رجایی قبلا اخطار ایمنی گرفته بود. روزنامه جام جم هم با طراحی متفاوتی، تیتر اسکله در آتش را بر صفحه نخستش درج کرده است.

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

از دیگر روزنامه‌های قابل توجه «آگاه» است که تیتر «قلب بندر لرزید» را انتخاب کرده است و عکس حادثه تقریبا فضای قابل توجهی از صفحه نخست را به خود اختصاص داده است. روزنامه قدس هم با تیتر بندر در خون و غبار، ۶ نکته درباره انفجار بندر شهید رجایی را متذکر شده است.

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه پیام ما هم با تیتر «انفجار به وقت حادثه»، به همزمانی انفجار بندرعباس با دور سوم مذاکرات در عمان اشاره و گزارشی از روایت شاهدان عینی حادثه را منتشر کرده است. دیگر روزنامه‌ای که با چنین رویکردی تیتر زده است، «ستاره صبح» است؛ در تیتر نخست این روزنامه آمده، «شوک انفجار در میانه مذاکره». مذاکره با صدای انفجار هم تیتر نخست روزنامه عصر قانون است که یادآور شده است، این حادثه با صدها مصدوم، همزمان با دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا بوده است.

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

سیاست روز با تیتر یک «انفجار عجیب!» امروز را بسته است. این روزنامه همچنین عکس امدادرسانی به مجروحان را برای این مطلب انتخاب کرده است.

تیتر «روز سیاه بندر» با عکس‌هایی از حادثه امروز هم بر صفحه نخست روزنامه اخبار صنعت نقش بسته است.

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

در ادامه می‌توانید صفحه نخست برخی دیگر از روزنامه‌های کشور را مشاهده کنید:

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

روزنامه‌ها یک روز پس از شوک انفجار

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

تماشاخانه سنگلج میزبان «شب‌نشینی با مولیر»

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87 %D8%B3%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%AC %D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86 %D8%B4%D8%A8%E2%80%8C%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C %D8%A8%D8%A7 %D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B1


نمایش کمدی «شب‌نشینی با مولیر» نوشته و کارگردانی داود فتحعلی بیگی از ۱۴ اردیبهشت در تماشاخانه سنگلج اجرای خود را آغاز می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، این نمایش که در خلاصه داستان آن آمده است داوود فتحعلی بیگی با مولیر دیدار می‌کند در ساعت ۱۹:۳۰ روی صحنه خواهد رفت.

داود داداشی، محمد حاج محمدی، داود معینی کیا، هادی ملکیان، الهام‌ذوالفقاریان، طاهره بهرامی، شهروز مازندرانی، کسری ریاحی وفا، مجید ستایش، حسن فتحعلی بیگی، فاطمه رحمانی، شادی اصفهانی، آیدا ملک رودی، ستایش ویسی و داود فتحعلی بیگی در این نمایش کمدی ایفای نقش می‌کنند.

مدیر تولید این نمایش هادی عامل، مشاور کارگردان الهام ذوالفقاریان، دستیار کارگردان مجید ستایش، دستیار دوم کارگردان مهدی صفاری نژاد، منشی و مدیر صحنه نیلوفر خان محمدی هستند.

در تیم طراحی این نمایش کمدی محمد حاج محمدی به عنوان طراح صحنه، مجتبی عابدینی طراح لباس، سهیلا جوادی طراح گریم، حسین کاظم رودباری طراح نور، مصطفی خدابنده‌لو طراح پوستر ، بروشور و گرافیک همکاری دارند.

این نمایش با اجرای زنده موسیقی به سرپرستی مهراد ابریشم‌کار همراه خواهد بود که نواختن سازهای کوبه‌ای را نیز بر عهده دارد. نوازنده تار نیما فرامندپاد و نوازنده کمانچه سارا شهبازی هستند.

مدیریت روابط عمومی، تبلیغات و ارتباطات این پروژه نمایشی را محمدرضا ایمانیان بر عهده دارد. مدیر رسانه الهام عبدالهی‌راد، ساخت تیزر امیر حسین مزاری و عکاس هستی احمدی‌عطار هستند.

پیش‌فروش بلیت روزهای نخست نمایش کمدی «شب‌نشینی با مولیر» در سایت‌های گیشه تئاتر و تیوال در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

بامری: نباید اجازه داد دشمن حتی به فکر فتنه‌انگیزی بیفتد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C %D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF %D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87 %D8%AF%D8%A7%D8%AF %D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86 %D8%AD%D8%AA%DB%8C %D8%A8%D9%87 %D9%81%DA%A9%D8%B1 %D9%81%D8%AA%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%DB%8C %D8%A8%DB%8C%D9%81%D8%AA%D8%AF


یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وحدت در جمهوری اسلامی و در استان سیستان و بلوچستان مثال‌زدنی است و در جای دیگری کمتر یافت می‌شود.

به گزارش ایسنا، رحمدل بامری نماینده ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس در نطق میان دستور خود ضمن عرض تسلیت در پی درگذشت جمعی از هموطنان عزیز در حادثه دلخراش بندر شهید رجایی بندرعباس، گفت: هفته معلم و کارگر را به معلمان و کارگران پرتلاش تبریک می‌گویم؛ این دو قشر عزیز و بزرگ، همان‌گونه که در قانون اساسی و اندیشه امامین انقلاب مورد اعتماد قرار گرفته‌اند، نقش مؤثری در عرصه علم، فرهنگ و تولید ایفا می‌کنند. امیدواریم با وضع قوانین مؤثر و نظارت صحیح، و تلاش دولت، مشکلات این دو قشر رفع شود.

وی با تاکید بر اینکه باید نگاه ویژه‌ای به کارگران داشت، ادامه داد: این کارگران هستند که حماسه تولید و کارآفرینی را رقم می‌زنند، به‌ویژه در سالی که مقام معظم رهبری بر رونق تولید تأکید فرموده‌اند.

این نماینده مجلس همچنین با تبریک دهه کرامت و روزشوراها و گرامیداشت روز ملی خلیج فارس، تاکید کرد: خلیج فارس همیشه خلیج فارس بوده، هست و خواهد بود.

بامری عنوان کرد: اینجانب از بزرگ‌ترین حوزه انتخابیه کشور که بیش از ۹۰ درصد جمعیت آن را برادران و خواهران اهل سنت تشکیل می‌دهند، به عنوان یک بلوچ شیعه مفتخرم که رأی اعتماد آن عزیزان را کسب کرده‌ام؛ وحدت در جمهوری اسلامی و در استان سیستان و بلوچستان مثال‌زدنی است و در جای دیگری کمتر یافت می شود؛ از ابتدای انقلاب تاکنون، شهدای بزرگی از این منطقه تقدیم نظام شده‌اند و شیعه و سنی جانشان را در کنار هم برای دفاع از کشور تقدیم کرده اند. مردم این دیار امروز نیز در عرصه‌های مختلف ملی و محلی در کنار نظام ایستاده‌اند و نمونه‌های کم‌نظیری وجود دارد که از یک پدر و مادر، یک برادر مولوی و یک برادر روحانی برخاسته‌اند؛ افتخاری که در سیستان و بلوچستان شاهد آن هستیم.

وی ادامه داد: متأسفانه هفته گذشته حادثه غم‌انگیزی رخ داد و دل همگان را به درد آورد؛ در یکی از شبکه‌های صداوسیما، به مقدسات اهل سنت توهین شد؛ اهل سنتی که رهبر انقلاب بارها تأکید فرمودند که توهین به مقدسات، چه از جانب شیعه و چه سنی، محکوم است و شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی هر دو منفورند و هرکس به مقدسات توهین کند، مزدور دشمن است و مردم ما به‌موقع پاسخ این فتنه را دادند.

نماینده مردم ایرانشهر گفت: از اقدام به‌موقع صداوسیما، قوه قضاییه، علما، معتمدان، بزرگان، نخبگان، مدرسان، ائمه جمعه شیعه و سنی و مسئولان تشکر می‌کنم که این حرکت زشت را محکوم کردند و ما هم این اقدام زشت و ناپسند را محکوم کردیم و می کنیم.

بامری ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم کمیسیون فرهنگی مجلس اقدام جدی برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات داشته باشد و شورای عالی نظارت بر صداوسیما نیز باید دقت بیشتری داشته باشد؛ نباید اجازه داد دشمن حتی به فکر فتنه‌انگیزی بیفتد؛ رهبر معظم انقلاب فرمودند فتنه‌گران سرانگشتان دشمن هستند؛ مردم ایران ۴۵ سال است که در پیروی از ولایت کنار یکدیگر مقابل دشمن ایستاده‌اند و این مسیر را ادامه خواهند داد؛ دستگاه قضا و نیروهای امنیتی باید ریشه این فتنه‌ها را پیگیری کرده و با عوامل آن قاطعانه برخورد کنند؛ صداوسیما نیز باید در انتشار محتواها دقت لازم را داشته باشد.

وی در پایان در تذکری اظهار کرد: متأسفانه در شب شهادت امام صادق (ع) نیز در بوشهر، مراسم نامناسبی برگزار شد که دل مسلمانان را به درد آورد؛ به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکر می‌دهم و خواستار برخورد با این قبیل رفتارهایی که دل همه مسلمان را به درد آورد هستیم.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها