با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

تجربه تلخ یک کارگردان از ساخت اولین فیلمش

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87 %D8%AA%D9%84%D8%AE %DB%8C%DA%A9 %DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86 %D8%A7%D8%B2 %D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA %D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86 %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%D8%B4


فرشاد گل‌سفیدی

کارگردان فیلم «هفت بهارنارنج» با بیان مشکلاتی که در اکران سینمایی و آنلاین اولین فیلمش تجربه کرده و بازگشت سرمایه‌ای نداشته است، از تصمیم دوباره خود برای ساخت یک فیلم جدید خبر داد.

فرشاد گل‌سفیدی که همه او را به عنوان یک فیلمبردار می‌شناسند سه سال پیش در چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر وقتی که فیلم «هفت بهار نارنج» را برای اصحاب رسانه اکران کرد بابت سختی‌های زیادی که در ساخت این فیلم داشته نکاتی را گفت و تاکید کرد که دیگر فیلمی نخواهد ساخت، اما حالا که چند وقتی از اکران سینمایی و آنلاین فیلمش می‌گذرد در گفت‌وگویی با ایسنا از چالش‌های اولین تجربه کارگردانی خود و همچنین تصمیم جدیدش برای ساخت یک فیلم جدید صحبت کرد.

کارگردان فیلم «هفت بهار نارنج» در مورد نحوه انتخاب علی نصیریان به عنوان نقش اصلی اولین فیلمش گفت: زمانی که بنده فیلم‌نامه را خواندم نقش اصلی فیلم یک معلم ریاضی بود، اما از آنجایی که بنده دوست داشتم یک فیلم شاعرانه بسازم پیشنهاد دادم معلم ریاضی به یک معلم ادبیات تبدیل بشود.

وی ادامه داد: همین تغییر نقش اصلی فیلم از معلم ریاضی به ادبیات باعث شد که ما به سمت انتخاب بازیگری برویم که فضای ادبیات و شعر را به خوبی بشناسد، در این میان دو گزینه یعنی آقایان شمس لنگرودی و علی نصیریان از سوی تهیه‌کننده فیلم آقای کمالی‌پور پیشنهاد شد که ترجیح دادیم آقای نصیریان را انتخاب کنیم.

این ‌کارگردان خاطرنشان کرد: البته دوست داشتم با علی نصیریان کار کنم و ایشان هم نقشی را تجربه کنند که هیچ‌وقت تا به حال آن‌ را بازی نکردند. البته تسلط آقای نصیریان به‌ روی اشعار مولانا هم در انتخاب‌شان بی‌تاثیر نبود زیرا ایشان شعرهای زیادی را از مولانا حفظ هستند.

گل‌سفیدی در ادامه یادآور شد: در انتخاب هیچکدام‌ از بازیگران و عوامل اشتباه نکردم و به نظرم همه سرجای‌شان بودند. تا به امروز بیش از ۱۰۰بار فیلم ‌را دیدم و اگر به همان دوران ضبط فیلم بازگردم باز فیلمی را خواهم ساخت که امروز شما می‌بینید. تمام پلان‌ها سرجای خودش است و مطمئنم که همه چیز درست بوده است.

وی در مورد سختی‌های کار کارگردانی و اظهارنظر خود در جشنواره فیلم فجر مبنی بر اینکه دیگر کارگردانی نخواهد کرد، توضیح داد: تمام گلایه و ناراحتی من در آن زمان موضوع مالی بود، به هرحال تهیه‌کننده ما هزینه ساخت فیلم را برآورد و با سرمایه‌گذار خود هماهنگ کرده بود اما متاسفانه سرمایه‌گذار در حین کار و به خاطر کرونا جا زد.

این کارگردان ابراز کرد: در جریان ساخت یک فیلم موضوعات مالی بسیار مهم است و وقتی یک سرمایه‌گذار از ادامه کار جا بزند قطعا بار روانی را برای شما ایجاد خواهد کرد. در این میان من سعی کردم با هزینه شخصی کار را پیش ببرم و نگذارم پروژه متوقف شود.

گل‌سفیدی‌ بیان‌ کرد: هزینه‌ای که بنده برای تولید این‌ کار صرف کردم اگر قرار باشد همین الان برای تولید این فیلم‌ پرداخت شود حداقل ۱۸میلیارد خواهد بود. من از سرمایه‌ای که در طول ۳۲ سال فعالیت خودم‌ کنار گذاشته بودم گذشتم تا این فیلم با بازی آقای نصیریان ساخته شود زیرا مطمئن بودیم‌ که ایشان در ایفای این نقش سیمرغ خواهد گرفت.

تجربه تلخ یک کارگردان از ساخت اولین فیلمش

وی در مورد عدم اکران عمومی این فیلم در سینما نیز تصریح کرد: ما پخش کننده خوب پیدا نکردیم، بسیاری از پخش‌کننده‌ها به ما گفتند که شما باید فیلم‌تان را در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ کنید که هزینه آن حداقل ۲ و نیم میلیارد تومان بود. همچنین هزینه تبلیغات محیطی و مالیات و عوارض را هم محاسبه کنید، آن وقت متوجه خواهید شد که جدای از هزینه فیلم باید یک مبلغ دیگری را هم دوباره برای اکران فیلم صرف می‌کردیم. حالا شما تصور کنید جدای از هزینه تبلیغ، سینماگران هم ۵۰درصد فروش و پخش کننده هم ۱۰درصد فروش را بر می‌دارد، با این شرایط اگر فیلم در گیشه موفقیت آنچنانی را نداشته باشد شما نه تنها بازگشت سرمایه اولیه تولید فیلم‌ را نداشتید بلکه یک هزینه جدیدی را هم متحمل شدید.

گل‌سفیدی بیان کرد: البته در فضای مجازی از بسیاری از همکاران خواهش کردیم که تبلیغ این فیلم را انجام دهند و از فیلم حمایت کنند که خوشبختانه برخی لطف داشتند و این‌ کار را کردند.

وی ادامه داد: ما به اکران هنر و تجربه رفتیم زیرا تصور می‌کردیم که هم در اکران هنر و تجربه و هم پس از آن در اکران آنلاین بازگشت سرمایه اولیه را خواهیم داشت. اما متاسفانه در هر دو اکران با مشکل رو به رو شدیم.

این کارگردان تاکید کرد: در اکران هنر و تجربه که به هرحال مخاطب خاص خود را دارد باتوجه به اینکه فیلم ما پر بازیگر بود سانس‌های خوبی به ما تعلق نگرفت و متاسفانه دوستان کم‌لطفی کردند و کف فروش را برای ما در نظر گرفتند و در زمانی که فیلم تازه داشت فروش خوبی پیدا می‌کرد بدترین سانس‌ها را به ما دادند.

گل‌سفیدی افزود: اکران هنر و تجربه فیلم «هفت بهار نارنج» زمانی آغاز شد که ما کم‌کم داشتیم به فروش خوب روزانه نزدیک می‌شدیم که ماه رمضان فرا رسید و طبیعی که در ماه رمضان هر فیلمی با یک افتی روبه‌رو خواهد شد، در این شرایط و تنها با گذشت یک ماه از اکران دقیقا زمانی که ما روزانه ۸۰ مخاطب داشتیم بهترین سانس‌ها از ما گرفته شد.

تجربه تلخ یک کارگردان از ساخت اولین فیلمش

وی اظهار کرد: پس از ناامیدی از اکران هنر و تجربه تمرکزمان را روی اکران آنلاین گذاشتیم تا با بازگشت سرمایه مواجه شویم که در آنجا هم متاسفانه با مشکل کپی‌رایت روبه‌رو شدیم. در ساعت ۲۰ به وقت کشورمان فیلم در فیلم‌نت اکران آنلاین شد و متاسفانه ساعت ۲۲ فیلم در ماهواره پخش می‌شد.

این‌ کارگردان با بیان اینکه فیلم «هفت بهار نارنج» را به خاطر علی نصیریان ساخته است، تاکید کرد: این فیلم یک فیلم سینمایی به معنای واقعی آن است، یعنی ما فیلمی ساختیم که وقتی شما آن را بر روی پرده نقره‌ای می‌بینید جذب فیلم می‌شوید زیرا استانداردهای واقعی یک فیلم سینمایی را رعایت کردیم. در واقع بنده تجربه ۳۲ سال فیلمبرداری و ۳۱۳ فیلمی که کار کرده بودم را برای ساخت این فیلم به کار گرفتم.

گل‌سفیدی ابراز کرد: فیلم «هفت بهار نارنج» برای من از نظر معنوی آورده‌های زیادی داشت اما اینکه شما خانه و ماشین خود را که با سال‌ها زحمت خریداری کرده‌اید برای ادامه یک پروژه‌ای بفروشید که ممکن است بازگشت مالی نداشته باشد خیلی سخت است و می‌توان گفت به مثابه یک زخم‌کاری است که شاید تا مدت‌ها جایش خوب نشود.

وی خاطرنشان کرد: بنده در مورد فیلم «هفت‌ بهار نارنج» جوایز زیادی را به دست آوردم ولی فراموش نکنید که من کلی زحمت کشیدم تا توانستم در طول سالیان زیادی از فعالیت خودم یک سرمایه‌ای اندوخته کنم اما الان به مثابه کسی هستم که یک شب دزد به اموالش می‌زند و مجبور است دوباره از صفر شروع کند.

این کارگردان در مورد اینکه آیا به کار کارگردانی ادامه خواهد داد یا خیر؟، گفت: درست است که یکبار در مسیر کارگردانی با سختی‌های زیادی روبه‌رو بودم اما دوباره فعالیتم را از سر گرفتم و در حال حاضر دارم بر روی یک قصه اجتماعی کار می‌کنم و امیدوارم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد مجوزهای مربوطه روند را تسری کند تا به مرحله تولید برسیم.

گل‌سفیدی در مورد اینکه چرا باوجود ریسک‌ بازگشت سرمایه در فیلم‌های اجتماعی به دنبال ساخت چنین فیلم‌هایی است، توضیح داد: درست است که بازگشت مالی در سینما اجتماعی خیلی پر ریسک است ولی بنده دغدغه سینما اجتماعی دارم و به همین خاطر به سمت سینمای اجتماعی می‌روم. من کارهای مختلفی اعم از کمدی و اجتماعی فیلمبرداری کردم و برای من ساحتن کمدی کاری ندارد اما دلم می‌خواهد فیلم اجتماعی کار کنم زیرا بازگشت سرمایه اولویت اول من نیست و بیشتر به دنبال بیان دغدغه‌های اجتماعی جامعه هستم.

بیشتر بخوانید:

گلایه علی نصیریان: به دوران فیلم فارسی برگشتیم

تجربه تلخ یک کارگردان از ساخت اولین فیلمش

انتهای ‌پیام



منبع خبر

اقتصاد

ماجرای خطای مشکوک در تلویزیون چه بود؟

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C %D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%88%DA%A9 %D8%AF%D8%B1 %D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86 %DA%86%D9%87 %D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%9F


محسن برمهانی ـ معاون سیما ـ و احمد حیدری ـ معاون حقوقی و امور مجلس رسانه ملی ـ ماجرای پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در برنامه «سیمای خانواده» را تشریح کردند و نحوه برخورد با مختلفان را به اطلاع مردم رساندند.

به گزارش ایسنا، معاون سیما با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری ماجرای پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در برنامه «سیمای خانواده» را تشریح کرد و در ابتدا در شرح ماوقع که اصلاً چه اتفاقی افتاد و چگونه افتاد؟ گفت: قبل از این شرح ماوقع، ابتدا باید از هموطنان عزیز سنی و هموطنان عزیز شیعه عذرخواهی کنم که این اتفاق ضد وحدتی در ایشان ایجاد نگرانی کرد؛ البته این یک اتفاق تأسف‌باری است که جنبه مثبت هم داشت و آنکه دیدیم چه واکنش‌هایی حاکی از بصیرت و چه مواضعی به این اتفاق تلخ رقم خورد.

وی ادامه داد: نمونه آن را دیدیم از هموطنان و بزرگان اهل سنت و شیعیان که نسبت به این اتفاق ناگوار اعلام موضع و ابراز نگرانی کردند. این واقعاً نشان دهنده بصیرت مردم است که باید هم عذرخواهی و هم تشکر کرد. باید تشکر کرد از اتفاق‌هایی که در این مدت افتاده است؛ بیانیه‌هایی که دادند، مجمع نمایندگان اهل سنت، چقدر واقعاً نگاه درستی است، باید از بزرگان اهل سنت تشکر کرد و از مردم عزیز که با یک نگاه ملی دارند به موضوع نگاه می‌کنند.

محسن برمهانی در ادامه در تشریح ماجرا تصریح کرد: این خطای تأسف بار چهارشنبه که تا حدود زیادی مشکوک است و اطمینان نداریم که سهوی بوده باشد و امیدواریم که سهوی بوده باشد، اتفاق افتاد، ابتدا شبکه یک خودش مطلع شد، وسط آن آیتم، یکی دو دقیقه بعد آیتم را قطع کرد و این ویدئو را از بسترهای فضای مجازی دراختیار سازمان صداوسیما بلافاصله برداشت. در عالی‌ترین و بالاترین سطوح سازمان صداوسیما، موضوع بلافاصله پیگیری شد، کمیته‌هایی تشکیل شد، آقای دکتر جبلی خودشان شخصاً پیگیر بودند که این اتفاق به درستی از مراجع مختلف رقم بخورد. شاید چند ساعت بعد هشت نفر از افراد مقصر که ما نمی‌دانیم هنوز کدامیک از این افراد عمداً و کدامیک سهواً در این اتفاق سهیم بودند. افراد مقصر امروز به دستگاه قضای معرفی شده‌اند. چهار نفر از آنها دستگیر شده‌اند که الان بازداشت هستند و تحت بازجویی. اتفاقی است که همه مردم دیدند و می‌دانند که چه بود، یعنی مخاطبینی که برنامه را دنبال می‌کردند و بعد از آن در فضای مجازی. واقعاً این اتفاق خارج از مشی رسانه ملی بود؛ رسانه ملی که در دوره جدید آغاز به کار خودش، سند تحولی را سر دست گرفت و گفت مبنای کار ما این سند تحول است. این سند تحول ۱۲ محور اصلی محتوایی دارد که یکی از این محورها مسئله امتی و وحدتی است.

برمهانی در بخشی از این گفت وگو همچنین به این پرسش پاسخ داد که فرآیند پخش یک برنامه تلویزیونی چه زنده باشد یا ضبطی و تلفیقی، چه مراحل نظارتی را طی می‌کند و این جا در بررسی‌هایی که اتفاق افتاده است کدام یک از بخش ها دچار مشکل بوده است؟
معاون سیما گفت: یک برنامه تلویزیونی از چند بخش تشکیل می شود؛ برنامه ای مثل آنچه چهارشنبه پخش شد، یک برنامه زنده است که لابه لای این برنامه زنده بخش های تولیدی یا ما می گوییم آیتم وجود دارد. این ها توسط یک تیمی تولید می شوند؛ یک تیم، یک گروه که تصویربردار دارد، کارگردان دارد، می روند و تولید می کنند، بعد از تولید آن را تدوین می کنند در اختیار تهیه کننده قرار می دهند. البته این مبتنی بر سیاست‌هاست، عزیزان هم باید بدانند که اصلا این بخش یا آیتم موضوعش، ازدواج بوده است، این خیلی عجیب بوده است.

او در ادامه تصریح کرد که آنچه پخش شد، هیچ ارتباطی به موضوع نداشته است؛ آیتم را تحویل برنامه می‌دهند، قبل از برنامه تدوینگر و کارگردان، آیتم آن را بازبینی کرده است، بعد از آن تیم تهیه و تهیه کننده آن را بازبینی می کند و آن را در اختیار گروه برنامه ساز سازمانی قرار می دهد. گروه برنامه ساز سازمانی آن را در اختیار پخش صدا و سیما قرار می دهد و پخش صدا و سیما بعد از بازبینی و تایید اثر آن را پخش می کند.

برمهانی توضیح داد: در مورد برنامه های زنده امکان بازبینی این برنامه نیست، چون زنده است و صرفا آن آیتم ها و این بخش ها بازبینی می شوند. این که ما می گوییم مشکوک است و این که می گوییم اطمینان نداریم که سهوی بوده باشد این است که این فرآیند توسط افرادی که مطلع بودند از جزئیات این فرآیند، بعضی جاها دور زده شده است، بدون این که مطلع باشند؛ یعنی این آیتم به سردبیر برنامه داده نشده است قبل از این که برنامه پخش شود یا بعضی از عوامل از آن بی خبر بودند و آمده است داخل برنامه و بازبین خطای اصلی و اولیه را انجام داده است.

معاون سیما یادآور شد: بازبین پخش محتوای آیتم را متوجه نشده است و در شرایط عادی اصلا امکان پذیر نیست که این اتفاق بیافتد. بنابراین در این سازوکار بخشی از این بخش ها مغفول مانده است و بعد رفته است به بخش بعد و رسیده است به پخش، ولی حتما خطا بوده است ولی مطمئن نیستیم که چه میزان سهوی و چه میزان عمدی بوده است.

برمهانی سپس با این پرسش مواجه شد که «شما اشاره کردید خطای مشکوک، در مطلب منتشره از سوی رئیس سازمان اشاره کردند که فرزندان ملت چشم فتنه را کور خواهند کرد؟»؛ او پاسخ داد:
رئیس سازمان به ما دستور دادند اگر عمدی باشد در این ماجرا، فرزندان انقلاب و فرزندان ملت در رسانه ملی حتما آن را خواهند خشکاند. ما خودمان را سربازان رسانه ای این کشور و این نظام و این انقلاب می دانیم و نمی توانیم همچنین اتفاقاتی را تحمل کنیم. در مجموعه معاونت سیما، در مجموعه سازمان صداوسیما، در مجموعه صیانت و حفاظت سازمان صدا و سیما، خود شبکه ها، واقعا غیورانه ایستاده اند تا این که این اتفاق رقم بخورد. ما منتظر نتایج تحقیقات هستیم تا اقدامات بعدی را انجام دهیم.

او در پاسخ به اینکه الان فرضی که از همه بیشتر قوت دارد، این است که این اقدام مشکوک فتنه انگیز بوده است یعنی عمداً اتفاق افتاده است؟ گفت: الان نمی توانیم در این زمینه اظهار نظر کنیم و فقط می توانیم بگوییم مشکوک است؛ چون این را می دانیم. بنده خودم تولیدکننده هستم، تدوینگر نمی تواند جمله ای را انتخاب کند بدون این که از محتوای آن بی خبر باشد، ممکن است در فرآیند اتفاقاتی رخ دهد و یک تخلفاتی صورت بگیرد و یک جایی مدیرگروه به هر دلیلی نتواند ببیند، این ها همه تخلف است، ممکن است مدیر پخش یک اقدامی کرده باشد و زیرمجموعه اش، اما یک سری افراد در فرآیند تولید حتما از این مطلع بودند و این شک ما را خیلی بیشتر می کند. این افراد از فرآیند و سازوکار رساندن این محتوا به پخش مطلع بودند.

برمهانی در پاسخ به اینکه برای پیشگیری از اتفاقات مشابه این چنینی احتمالا تغییر و تحولاتی در نظام پخش و تولید اتفاق خواهد افتاد؟ اظهار کرد: سازمان صدا و سیما و مجموعه معاونت سیما یک فرآیند و نظام قرص و محکمی برای این قبیل خطاها دارد؛ در این فقره و این موضوع متاسفانه دچار بی توجهی شدیم. حتما بازنگری خواهد شد و حتما توجه ویژه تری خواهد شد، اما آن چیزی که باعث شده است این اتفاق بیفتد عدم توجه درست همکاران ما به وظایفشان بود. وگرنه ما می‌بینیم که سالیانی است که سازمان صدا و سیما محتوا پخش می‌کند و این محتوا به صورت بیست و چهار ساعته در شبکه‌های مختلف شصت و اندی شبکه پخش می‌شود و با کمترین مشکل در قیاس با شبکه‌های دیگر در دنیا و همین باید جدی گرفته شود. قرص و محکم گرفته شود. ما واقعا همکاران دلسوزی در مجموعه سازمان صدا و سیما داریم که این‌ها همه این یکی دو روز حالشان بد است. این همه زحمت کشیده می شود و یک باره چنین اتفاقی می‌افتد و باید تلاش کنیم دیگر از این اتفاقات رقم نخورد. درخت تنومند وحدت ما مستحکم‌تر از این است که با این نسیم‌ها و بادها خللی در آن ایجاد شود.

معاون سیما در پاسخ به پرسشی درباره تاثیرگذاری اطلاعیه سریع صداوسیما در این زمینه و حضورش برای توضیح در تلویزیون خاطرنشان کرد: ما کل این محتوا را پاک کرده بودیم و فقط کسانی که روی آنتن دیده بودند متوجه موضوع شده بودند، برای این که موضوع برای ما یک موضوع حیثیتی بود، ما خودمان یک اصطلاحی داریم توی بخش‌ها و معاونت و می‌گوییم که آنتن ناموس ماست. واقعا این مسئله برای ما یک موضوع حیثیتی بود و بلافاصله بعد از این که این اتفاق افتاد و قبل از این که کسی بخواهد نکته‌ای بگوید و در فضای مجازی منتشر شود، برنامه‌های وحدتی در کنداکتور جای گذاری شد. که متاسفانه به نظرم همین طور که این اتفاق خطایی نابخشودنی است، بازنشر آن در فضای مجازی هم خطایی نابخشودنی است، مخصوصا اولین نفر و اولین نفراتی که این کار را کردند یعنی آن‌ها امری خلاف امنیت ملی انجام دادند. بلافاصله اعلام جرم شد قبل از این که کسی مطلع شود، بلافاصله این‌ها خواسته شدند و مورد بازجویی قرار گرفتند توسط مرکز صیانت و حفاظت سازمان صدا و سیما و بازرسی سازمان صدا و سیما و بعد تازه این موضوع منتشر شد.
رسانه ملی وظیفه خودش می‌داند و در موارد مشابه هم این کار را انجام داده است، موارد مشابه منظورم خطاهای پخش است و بلافاصله گروه‌هایی تشکیل شدند و واکنش نشان دادند، البته این موضوع موضوعی استثنائی و همین طور که رئیس محترم صدا و سیما فرمودند نابخشودنی است.

توضیحات معاون حقوقی صداوسیما درباره خطای مشکوک

احمد حیدری، معاون حقوقی و امور مجلس صدا وسیما هم در توضیحاتی در این خصوص اضافه کرد: بعد از پخش این برنامه، بلافاصله برنامه قطع شد. با درایت رئیس سازمان صداوسیما کمیته‌ای تشکیل شد متشکل از معاونت حقوقی، ریاست محترم صیانت، بازرسی، معاونت سیما و سایر همکاران محترم و این کمیته کارش را بلافاصله شروع کرد. اولین اقدام این کمیته این بود که در تمام فضای مجازی که متعلق به صداوسیما بود از جمله تلوبیون، این برنامه حذف شد و بلافاصله بررسی‌های اولیه آغاز شد و صیانت صداوسیما به زوایا و بررسی موضوع و عوامل دخیل در این برنامه پرداختند. بلافاصله بعد از ساعتی از انجام بررسی‌ها، نتایج به خدمت رئیس سازمان صداوسیما رسانده شد. سه گزینه خطای سهوی، خطای عمدی و … مورد بررسی قرار گرفت. هشت نفر در این موضوع مورد بررسی قرار گرفتند. وقتی گزارش به رئیس صداوسیما رسید، بلافاصله دستور عزل دو نفر را صادر کردند و همچنین با قوه قضائیه، دادستانی محترم، دادستانی تهران و مجتمع فرهنگ و رسانه تماس برقرار شد و مکاتبه‌ای صورت گرفت. جریان را برای دوستان و همکاران قضائی تشریح کردیم. باید از قوه قضائیه تشکر کنم، بلافاصله پای کار آمدند، با همکاری و همدلی بسیار خوب، نیروهای امنیتی و قضائی پای کار آمدند.

معاون حقوقی صداوسیما در پاسخ به اینکه آیا این اقدامات یعنی پیش از بیانیه معاونت سیما صورت گرفت، گفت: پیش از اینکه در فضای مجازی پخش شود، خود صداوسیما به این پرداخت و قوه قضائیه را در جریان قرار داد، عوامل مؤثر و دو نفر را عزل کرد و با قوه قضائیه مکاتبه شد و درخواست شد برای این هشت نفر مورد رسیدگی قرار بگیرد. همانطور که مستحضرید این اقدام‌ها همه در سه چهار ساعت اولیه انجام شد، به جز کسانی که برنامه را دیده بودند، در فضای مجازی هنوز پخش نشده بود. کمیته طبیعتاً تا دیشب تا پاسی از شب کارش را ادامه داد. من به عنوان معاونت حقوقی و امور مجلس صداوسیما با نمایندگان محترم فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی بحث‌هایی داشتیم، موضوع تشریح شد، با هم همفکری کردیم و اقدام‌هایی که جناب آقای جبلی و همه همکاران صداوسیما انجام داده بودند در شناسایی، عزل و معرفی به قوه قضائیه برایشان تشریح شد. طبیعتاً اینجا یک هماهنگی بسیار خوبی بین نیروهای امنیتی، خود سازمان صداوسیما، قوه قضائیه و نمایندگان محترم مجلس به ویژه فراکسیون اهل سنت به وجود آمد. این اقدام‌های دیروز بود، امروز صبح مجدداً جلسه کمیته در حضور ریاست محترم سازمان صداوسیما تشکیل شد. با دادستانی محترم شکایتی که دیروز صورت گرفته بود، مکاتبه شده بود، امروز پیگیری‌های اولیه‌ای که دیشب شده بود، به نتیجه رسید. چهار نفر طبیعتاً حکم جلبشان صادر شد و بازداشت شدند و تحت نظر قوه قضائیه و ضابطین محترم قرار گرفتند.

احمد حیدری ادامه داد: بررسی‌های بیشتر را آنها انجام خواهند داد. آنچه که مسلم است همکاران محترم سازمان صداوسیما و نیروهای امنیتی و قوه قضائیه واقعاً پیگیر هستیم که تا آخرین لحظه موضوع را پیگیری کنیم. نسبت به جرمی که اتفاق افتاده است و قانون شکنی رخ داده، بتوانیم اشد مجازات را برای عوامل آن پیش بینی کنیم، این یکی از نکات. نکته دوم این افراد به جز قوه قضائیه با دستور ریاست محترم سازمان صداوسیما و هماهنگی که با برادر عزیز آقای برمهانی شد، به تخلفات اداری سازمان صداوسیما، هیات رسیدگی به تخلفات اداری معرفی شدند، هیات هم کارش را آغاز کرد و درحال جمع آوری و پیگیری اسناد و مدارک موجود است. چون می‌دانید مسیر قوه قضائیه مسیر جداگانه است، مسیر رسیدگی به تخلفات اداری مسیر دیگری است. طبق قانون تخلفات اداری تا انفصال تا سایر مواردی که در آئین نامه مشخص شده است، نسبت به آن بررسی می‌شود، این هم یکی از اقدام‌هایی که سازمان صداوسیما انجام داد. ما به عنوان معاونت حقوقی سازمان صداوسیما در کنار همکاران محترم قضائی، دادستانی محترم، ریاست محترم دادگاه و مجتمع فرهنگ و رسانه پیگیر جدی خواهیم بود که این موضوع از نطفه خفه شود. حالا چه عوامل نفوذی باشند، چه خطای عمدی باشد، چه خطای سهوی باشد، بالاخره مجازاتش باید صادر شود و به اطلاع مردم شریف ایران برسد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

خودم را گوینده نمی‌دانم!

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85 %D8%B1%D8%A7 %DA%AF%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87 %D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%85


محمد اوزی ـ تهیه‌کننده و مجری پیشکسوت ـ به مناسبت ۸۵ سالگی رادیو به بیان تجربیات و نظرات خود درباره رادیو و تحولات آن پرداخت.

اوزی در این گفت‌وگو، به صراحت اعلام کرد که خود را گوینده نمی‌داند و از ابتدا به عنوان نویسنده فعالیت خود را در رادیو آغاز کرده است. او از سال ۱۳۹۲ به درخواست مدیر وقت رادیو صبا، صادق رحمانی، برنامه «صبامک» را اجرا کرده و از آن زمان در این عرصه فعال بوده است.

وی در ادامه به خاطرات خود از روزهای ابتدایی کار در رادیو اشاره کرد و به ایسنا گفت: «در زمان کودکی، به مطالعه کتاب‌های داستانی و شنیدن برنامه‌های رادیویی علاقه‌مند بودم. یادم می‌آید که رادیویی کوچک داشتم که با باتری کار می‌کرد و شب‌ها داستان شب را گوش می‌کردم. این علاقه به رادیو باعث شد که تصمیم بگیرم در بزرگسالی در این حوزه فعالیت کنم.»

اوزی همچنین به آغاز کار حرفه‌ای خود در رادیو ایران و برنامه «خانواده» اشاره کرد و گفت: برنامه خانواده، پنجشنبه‌ها ویژه برنامه‌ای داشت که آقای مرادی کرمانی خاطرات مجید را می‌نوشت و من نیز به عنوان نویسنده و تهیه‌کننده در برنامه‌های مختلف همکاری داشتم.»

او در ادامه، به نقش رادیو در فرهنگ و جامعه ایران پرداخت و گفت: «رادیو از زمان تأسیس خود در سال ۱۳۱۰، نه تنها به عنوان یک رسانه برای اطلاع‌رسانی عمل کرده، بلکه به عنوان وسیله‌ای برای آموزش و سرگرمی و ارتباط مردم در نقاط مختلف کشور نیز شناخته شده است. رادیو به عنوان اولین رسانه جمعی در ایران، توانسته اخبار و اطلاعات را به سرعت به گوش مخاطبان برساند و در حفظ و گسترش فرهنگ بومی و هنر ایرانی نقش بسزایی ایفا کند.»

اوزی به تغییرات عمده‌ای که در صنعت رادیو طی سال‌ها مشاهده کرده است، اشاره کرد و گفت: «رادیو در طول زمان تحولات گسترده‌ای را تجربه کرده است. از جمله این تغییرات، تبدیل آنالوگ به دیجیتال است که کیفیت صدا را بهبود بخشیده و امکان پخش برنامه‌ها با کیفیت بالاتر را فراهم کرده است. همچنین، تعامل با مخاطبان از طریق پیامک و رسانه‌های اجتماعی به جذابیت برنامه‌ها افزوده است.»

وی درباره آینده رادیو در عصر دیجیتال نیز گفت: «آینده رادیو بسیار روشن و پر از فرصت‌های جدید است. با رشد اینترنت و محبوبیت رادیوهای آنلاین و پادکست‌ها، شنوندگان می‌توانند به راحتی به برنامه‌های مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنند. همچنین، استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به تولید محتوای جذاب‌تر کمک کند.»

در پایان، محمد اوزی به تغییرات در سبک و محتوای برنامه‌های رادیویی اشاره کرد و گفت: «سبک و محتوای برنامه‌های رادیویی به سمت لحن دوستانه‌تر و غیررسمی‌تر پیش رفته است. امروزه مخاطبان می‌توانند از طریق پیامک و شبکه‌های اجتماعی با برنامه‌های رادیویی تعامل داشته باشند.»

در حال حاضر، محمد اوزی برنامه «صبامک» را در رادیو صبا اجرا و تهیه می‌کند و همچنان به فعالیت‌های خود در این عرصه ادامه می‌دهد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

دمی مور از سوی مجله «پیپل» به عنوان زیباترین زن جهان انتخاب شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

GettyImages 2211653603 E1745440686727.webp


دمی مور، بازیگر مشهور هالیوودی، پس از کسب جوایز گلدن گلوب، بفتا و اتحادیه بازیگران و همچنین نامزدی اسکار برای بازی در فیلم «ماده» (The Substance)، از سوی مجله «پیپل» به عنوان «زیباترین زن جهان» معرفی شد.

این بازیگر ۶۲ ساله در گفت‌وگویی با این مجله درباره موفقیت‌های اخیر خود گفت: «این دوران مانند یک بارداری کامل بود؛ پر از لحظات شاد و درخشان همراه با چالش‌ها و خستگی‌ها. اما در کل تجربه‌ای شگفت‌انگیز بود، به‌خصوص که همه اتفاقات غیرمنتظره رخ داد. اصلاً نمی‌دانستم سرنوشت این فیلم چگونه رقم خواهد خورد و هرگز تصور نمی‌کردم با چنین استقبالی روبه‌رو شوم.»

دمی مور همچنین اشاره کرد که در پروسه بازی در «ماده» بدن خود را تحت فشار زیادی قرار داده است: «مانند شخصیت خودم در فیلم، سختی‌های زیادی به جسمم تحمیل کردم، اما حالا احساس می‌کنم نسبت به بدنم رابطه‌ای آرام‌تر و بهتر پیدا کرده‌ام.»

او در توضیح دیدگاه خود درباره تعریف زیبایی در این سن گفت: «زیبایی از نظر من در این سن، واقعی بودن و دیدگاه مثبت داشتن است. وقتی با خودتان سازگار باشید و همان‌طور که هستید خودتان را بپذیرید، زیبایی از همین احساس درونی به وجود می‌آید.»

مور همچنین درباره روش‌هایی که برای حفظ سلامت جسمی و روحی‌اش به کار می‌برد توضیح داد و گفت: «من علاقه زیادی به مدیتیشن کوتاه‌مدت و نوشتن روزانه دارم. همچنین سعی می‌کنم غذاهای مقوی بخورم. گوشت مصرف نمی‌کنم، اما تخم‌مرغ می‌خورم. در نهایت، معتقدم بخش زیادی از سلامتی از درون به بیرون بازتاب پیدا می‌کند. اخیراً هم بیشتر از گذشته متوجه اهمیت خواب شده‌ام.»

با این حال، دمی مور اعتراف کرد که نمی‌تواند از نوشیدنی رد بول صرف‌نظر کند: «بی‌نقص نیستم. هنوز هم گاهی رد بول می‌نوشم. فقط یکی، چون واقعاً آن را دوست دارم.»

سال اخیر برای مور سالی پر از موفقیت و دستاوردهای غیرمنتظره بوده است. انتخاب او به‌عنوان «زیباترین زن جهان» از سوی مجله معتبر «پیپل» در کنار موفقیت‌های بزرگش در سینما، بار دیگر جایگاه او را به‌عنوان یکی از چهره‌های برجسته و الهام‌بخش تثبیت کرده است.



Source link

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها