با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

«آگنیتاژ»؛ روایتی از شکست در مهاجرت

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%A2%DA%AF%D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%A7%DA%98%D8%9B %D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DB%8C %D8%A7%D8%B2 %D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA %D8%AF%D8%B1 %D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA


ایسنا/اصفهان نمایش «آگنیتاژ» با محوریت شکست در مهاجرت، این روزها در شاهین‌شهر روی صحنه است.

احمد آژنده، تهیه‌کننده «آگنیتاژ»، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: داستان نمایش آگنیتاژ درباره جوانی است که در کودکی توسط یک پدر و مادر معلم از یتیم‌خانه به فرزندی قبول شده است. این جوان هم‌اکنون می‌خواهد تمام داروندار خانواده را که یک دختر هم دارند، به حراج بگذارد و مهاجرت کند تا به آرزوهایش در آن سوی مرزها برسد.

وی افزود: این نمایش در چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر چندین افتخار کسب کرد؛ به‌طوری که در بخش نویسندگی، کارگردانی، طراحی صحنه، بازیگری مرد و زن و طراحی بروشور به جوایزی رسید. آگنیتاژ به‌عنوان برترین نمایش ایرانی این جشنواره نیز پذیرفته شد.

این هنرمند با نظر به بازیگران این نمایش ادامه داد: خود من یکی از بازیگران این نمایشم. مژده خیاط سلیقه و موسی رضازاده نیز دیگر بازیگران «آگنیتاژ» محسوب می‌شوند. بعد از چهل‌ویکمین جشنواره تئاتر فجر نیز اجراهای ما در خوزستان به مدت یک ماه، در تهران یک هفته و در اصفهان نیز دو هفته ادامه یافت. هم‌اکنون نیز کار خود را در تماشاخانه جم شاهین‌شهر آغاز کرده‌ایم.

آژنده سپس با نظر به دغدغه‌های این نمایش توضیح داد: شکست در مهاجرت مهم‌ترین مسئله‌ای است که این نمایش به آن پرداخته. امروز مهاجرت به رؤیای خیلی از جوان‌ها تبدیل شده است، اما برخی نمی‌دانند که هرکسی به هر قیمتی نمی‌تواند پایش را آن‌طرف آب بگذارد. برخی توهم مهاجرت و توهم توانایی آن را دارند.

وی با نظر به چالش‌های پیش‌روی «آگنیتاژ» تأکید کرد: تئاتر واقعاً مظلوم است! خود قیمت بلیت واقعاً چیزی نیست! اما برای مردم باز هم زیاد است. حق هم می‌دهم، ولی از اجرای اصفهان تا شاهین‌شهر هزینه‌های ما پنج‌ برابر شده است.

بازیگر «آگنیتاژ» خاطرنشان کرد: برای یک جابه‌جایی وسایل که حدود دو تُن است باید مبلغ قابل‌توجهی را به ماشین و کارگر بدهیم. اگر واقعاً دغدغه تئاتر وجود داشته باشد، اتفاقات خوبی رقم می‌خورد. مسئولان باید بیشتر حمایت کنند. خود من بعد از نمایش اصفهان به ناچار تصمیم گرفتم که دکور نمایش را بفروشم! چون واقعاً هزینه‌ها سنگین است. بعد از اجرای شاهین‌شهر نیز این کار را می‌کنیم و می‌فروشیم!

به گزارش ایسنا، عوامل نمایش «آگنیتاژ» که از نهم اسفند روی صحنه رفته است، به این شرح است: احمد آژنده، احمد عباسپور و محمد مسماریان (دستیار کارگردان)، پرنیا نیرومند، هستی زمانی، اشکان احمدی و امیرحسین صانعی (سربازهای آگنیتاژ)، آرش شمس (عکاس و مدیر رسانه)، مصطفی حیات (طراح صحنه)، مینا نیکنام (منشی صحنه)، پرنیا نیرومند و محمد حیدری (مدیر صحنه)، محمد جوهری (طراح نور)، احمد طاهرپور (طراح لباس)، نوید هیلک‌نژاد (آهنگساز)، تیام عبادی و محمد حبیبی (اجرای گریم)، سید حسین موسوی (برنامه‌ریز)، علی امیرزاده و حسین عبادی (دکور)، شهسان کارگر (افکتور و طراح صدا)، سمیع شاب (مسئول سالن)، آریان شوش طهماسبی و پارسا راکی (همکاران گیشه) و پیمان بهادری (تدارکات).

انتهای پیام



منبع خبر

اقتصاد

نقد و بررسی فیلم سه جلد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B3%D9%87 %D8%AC%D9%84%D8%AF 2 Scaled 1


کسی در فیلم «سه جلد» حضور دارد که من بشناسم؟

باران کوثری، مشهورترین بازیگر فیلم است. در میان نقش های کوتاه فیلم اسامی از جمله مرحوم آتیلا پسیانی و شاهرخ فروتنیان نیز به چشم می خورد.

داستان فیلم درباره چیست؟

مینو (باران کوثری) به دنبال گرفتن رضایت از خانواده ای است که فرزندشان توسط مردی کشته شده که در زندان قرار دارد. دختر قاتل، هم اکنون در بهزیستی حضور دارد و زن نمی خواهد وضعیت او بغرنج شود اما…

کارگردان کیست؟

مهدی اسماعیلی که پیش از این «شکرستان – مهاراجه تنبوری و پسر گمشده» را در سال 1390 کارگردانی کرده بود و «سه جلد» دومین فیلم این کارگردان به شمار می رود. در سوابق آقای اسماعیلی، مربیگری در رشته های رزمی کیک بوکس،وینگ چون و ام ام ای هم به چشم می خورد!

سه جلدسه جلد

نکات مثبت فیلم؟

شاید باران کوثری؛ هرچند که بازی او در «سه جلد» ویژگی منحصر به فردی ندارد.

نکات منفی فیلم؟

فیلمنامه چفت و بسط درست و حسابی ندارد و حتی قادر به پرداخت شخصیت اصلی داستان نیست. شخصیتی که تا انتهای فیلم هم از گذشته او چیزی نمی دانیم و به همین دلیل، نمی توانیم با او همراه شویم.

سازندگان فیلم اصرار داشته اند که هر نوع فلاکت و بدبختی را قصه اضافه کنند. بارداری ناخواسته، تجاوز، فقر، ضرب و شتم، اعدام و هرچیز دیگر که فاجعه باشد، بخشی از فیلم هست بی آن که به عنوان یک سوژه مهم به آن پرداخته شود.

زمان فیلم چیزی نزدیک به 80 دقیقه است اما زمان مفید فیلم، به راحتی می تواند به کمتر از 30 دقیقه تغییر کند.

بخش زیادی از فیلم به نمایش شخصیت مینو در حالت سکوت گذشته است؛ سکوتی که ارزشی نمی آفریند و فقط زمان زائد فیلم را افزایش داده است.

نقد ویدئویی فیلم «سه جلد» را در ادامه ببینید:

https://www.youtube.com/watch?v=UNm9zCkwOAg

عامل تأثیرگذار برای تماشای فیلم؟

هیچ!

حرف آخر؟

«سه جلد» نه حرف جدیدی برای گفتن دارد و نه پرداخت بکری نسبت به موضوعات مطرح شده دارد. فیلم همان کلیشه های «زنِ بدبختِ ایرانی در مواجهه با جامعه» را به تصویر می کشد؛ زنی که در نهایت حتی نمی توانیم او را بشناسیم!

منتقد: میثم کریمی



Source link

ادامه مطلب

اقتصاد

هنرمند توانای سینما و تلویزیون گیلان در آستارا تشییع شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF %D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C %D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7 %D9%88 %D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86 %DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86 %D8%AF%D8%B1 %D8%A2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7 %D8%AA%D8%B4%DB%8C%DB%8C%D8%B9 %D8%B4%D8%AF


ایسنا/گیلان «عباس خان مختاری» هنرمند گیلانی سینما و تلویزیون کشور دارفانی را وداع گفت و در آرامستان زادگاهش شهر مرزی بندر آستارا آرام گرفت.

عباس خان مختاری بازیگری را از سال ۱۳۵۱ در ۲۸ سالگی با فیلم ستارخان به کارگردانی علی حاتمی آغاز کرد؛ این هنرمند گیلانی سینمای کشور در سن ۸۰ سالگی و بر اثر بیماری، دعوت حق را لبیک گفت.

مرحوم عباس مختاری که آثار سینمایی طلسم شدگان، سحرگاه پیروزی، مجروح جنگی، دشمن، سایه به سایه،‌ شیرین و فرهاد، منطقه ممنوع، می‌خواهم زنده بمانم، پادزهر، شاهین طلایی، یاران، گریز، مستاجر، بهترین بابای دنیا، آخرین مهلت، سلام سرزمین من، ترن، جنگلبان، کمینگاه، معما، پلاک، حادثه، مشت، بالاش، کمال الملک، دادا، بازرس ویژه، انفجار، مسافر شب، خیابانی‌ها، علف های هرز، قاصدک، راننده اجباری، کینه، هدف، عروس پابرهنه، یاران و ستارخان را در کارنامه سینمایی خود دارد، امروز پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت در میان انبوه دوستان و علاقه مندانش در شهرستان مرزی بندر آستارا رخ در نقاب خاک کشید.

هنرمند توانای سینما و تلویزیون گیلان در آستارا تشییع شد

در مراسم تشییع پیکر این هنرمند گیلانی و آستارایی، سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی بندر آستارا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا و جمعی از مردم و هنرمندان شهرستان آستارا حضور داشتند.

علی درمانی، سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی بندر آستارا در حاشیه تشییع پیکر مرحوم عباس خان مختاری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا ضمن تسلیت به جامعه هنری استان گیلان و شهرستان آستارا با بیان اینکه هنرمندان به عنوان اقشار تاثیرگذار نقش مهمی در آگاه سازی جامعه دارند و باید مسئولان همواره از جامعه هنری حمایت کنند، اظهار کرد: امروز شهرستان آستارا را با فرهنگ و هنر دیرینه‌اش می شناسند و خوشبختانه در این راستا افراد مهم و تاثیرگذاری نقش خود را به درستی ایفا کردند که یکی از آنها مرحوم عباس خان مختاری بود.

به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۷ هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان گیلان، حاشیه دریای خزر و همسایگی ‌کشور جمهوری آذربایجان واقع شده و ۴۰۰ هنرمند در انجمن‌های مختلف هنری و فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آن فعالیت می کنند.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

اکران رایگان «سلام علیکم حاج آقا» برای مردم سیستان وبلوچستان

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86 %D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85 %D8%B9%D9%84%DB%8C%DA%A9%D9%85 %D8%AD%D8%A7%D8%AC %D8%A2%D9%82%D8%A7 %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85 %D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86 %D9%88%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86


عکس: مریم اکبری

در مراسم نمایش خصوصی فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» که در ایوان شمس برگزار شد، تهیه‌کننده این فیلم از اکران رایگان این فیلم در ۱۱۰ سانس حمایتی در سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم که از ساعت ۱۸ آغاز شد، جمع کثیری از چهره‌های مطرح و شناخته شده هنری و ورزشی حضور داشتند.

محمدرضا حسینیان اجرای مراسم را بر عهده داشت و در ابتدا ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان حاضر در سالن از محسن مسافرچی (مدیر پخش راه عرفان، حسین تبریزی (کارگردان) و محمدرضا محمدی و میثم آهنگری (تهیه‌کننده و مجری طرح پروژه) دعوت کرد تا روی صحنه بیایند.

مسافرچی پس از خوشامدگویی به مهمانان اظهار کرد: پس از بازگشایی سامانه بلیط فروشی، مخاطبان استقبال بی‌نظیری از این فیلم داشتند به‌طوری که بعد از حدود ۴۰ سال فعالیت در عرصه پخش چنین استقبالی برایم بی‌سابقه بود.

وی افزود: بنا به صلاحدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اکران این فیلم مقداری به تعویق افتاده است اما امیدوارم از تماشای فیلم لذت ببرید.

حسین تبریزی نیز در ادامه مراسم گفت: «سلام علیکم حاج آقا» پس از حدود هفت سال قرار است به نمایش درآید. جا دارد از همدلی بازیگران و عوامل پشت دوربین پروژه قدردانی کنم که بدون تلاش این عزیزان این فیلم ساخته نمی‌شد.

در ادامه محمدرضا محمدی با اشاره به تولید این فیلم در بخش خصوصی خاطرنشان کرد: «سلام علیکم حاج آقا» یک فیلم شاد و کمدی است که به کانون گرم خانواده‌ها نیز اشاره دارد. فیلم را ببینید و لطفا از آن حمایت کنید.

میثم آهنگری نیز در پایان با اشاره به اکران ویژه و حمایتی «سلام علیکم حاج آقا» در ۱۱۰ سانس برای هموطنان سیستان و بلوچستان گفت: این کوچکترین کاری است که ما برای مردم عزیز و خونگرم سیستان و بلوچستان می‌توانیم انجام دهیم. تمامی اقدامات و هماهنگی‌های لازم انجام شده و به محض آغاز اکران، فیلم در ۱۱۰ سانس حمایتی و به‌صورت رایگان برای مردم این استان به نمایش درمی‌آید.

در این مراسم چهره‌های مطرح و شناخته شده عرصه ورزش همچون امیر قلعه‌نوعی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، علیرضا فغانی داور بین‌المللی فوتبال، میرشاد ماجدی رئیس هیات فوتبال استان تهران، رضا ناصری و هنرمندانی نظیر محمدرضا شریفی‌نیا، حمید گودرزی، مریم امیرجلالی، پوریا پورسرخ، زهرا جهرمی، فرخ مجیدی (فیلمبردار پیشکسوت سینما و تلویزیون)، حامد بیسادی، حسین توتونچیان (تهیه‌کننده موسیقی)، رضا توکلی، مهدی صبایی، رابعه اسکویی، سعید فتحی‌روشن، عباس مرادیان، امید نگارشی، بهادر زمانی، پویا امینی، سیروس همتی، حامد آئین، شهرزاد عبدالمجید، تیرداد کیایی، مجتبی دوربیدی، فرهاد بشارتی، مهران ضیغمی، مهدی امینی‌خواه، پریسا دوستی، داود شیرعلی، اشکان درویشی، حشمت آرمیده، غزاله اکرمی، شیوا خسرومهر، سیاوش قاسمی، و… حضور داشتند.

پخش «سلام علیکم حاج آقا» بر عهده موسسه سینمایی راه عرفان است.

اکران رایگان «سلام علیکم حاج آقا» برای مردم سیستان وبلوچستان

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها