با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

ایران: با کاهش فشارهای سیاسی بر روی آژانس، معدود اختلافات حل می‌شود

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%A8%D8%A7 %DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4 %D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C %D8%A8%D8%B1 %D8%B1%D9%88%DB%8C %D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%8C %D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%88%D8%AF %D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%AA


سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نشست کمیسیون خلع سلاح گفت: ایران و آژانس همکاری طولانی‌مدتی با یکدیگر داشته‌اند، در صورت رفع فشارهای سیاسی و خارجی بر آژانس و در پیش گرفتن رویکردی مستقل، فنی، بی‌طرف و حرفه‌ای از سوی آن نهاد، این همکاری‌ها می‌تواند به حل‌وفصل معدود اختلافات باقی‌مانده منجر شود.

به گزارش ایسنا، امیر سعید ایروانی در این نشست ضمن تأیید بیانیه جنبش عدم تعهد که توسط هیأت اندونزی ایراد شد، تصریح کرد: جامعه بین‌المللی امروز شاهد وخامت نگران‌کننده‌ای در وضعیت صلح و امنیت جهانی است؛ وخامتی که ناشی از تشدید رقابت‌های ژئوپلیتیکی، گسترش مهار ناشده درگیری‌های مسلحانه، رسیدن هزینه‌های نظامی جهانیبه سطوح بی‌سابقه، و استمرار وجود بیش از دوازده ‌هزار سلاح هسته‌ای در زرادخانه‌های ملی کشورهاست.

وی گفت: اما به‌جای پیگیری راه‌حل‌های دیپلماتیک مبتنی بر حقوق بین‌الملل و چندجانبه‌گرایی، شاهد روندی فزاینده در توسل به زور یا تهدید به استفاده از آن، مداخلات نظامی خارجی، اقدامات قهری یک‌جانبه، و ارعاب سیاسی هستیم.

ایروانی با بیان اینکه عدم پایبندی مداوم کشورهای دارای سلاح هسته‌ای به تعهدات پیشین خود، همچنان اصلی‌ترین مانع سیاستی بر سر راه پیشرفت معنادار در سازوکارهای خلع سلاح طی سالیان گذشته بوده است، اظهار کرد: ما بر نقش حیاتی کمیسیون خلع سلاح سازمان ملل متحددر تقویت و پیشبرد نظام خلع سلاح بین‌المللی، به‌ویژه در حوزه خلع سلاح هسته‌ای، تأکید می‌کنیم. با توجه به اینکه کمیسیون طی مدت قابل توجهی نتوانسته است توصیه‌ای مبتنی بر اجماع در خصوص خلع سلاح هسته‌ای ارائه دهد، بر ضرورت فوری پیشرفت ملموس در گروه کاری اول طی این چرخه تأکید داریم. از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای می‌خواهیم که اراده سیاسی لازم و انعطاف‌پذیری مقتضی را برای پیشبرد امور از خود نشان دهند. در این راستا، بار دیگر بر موضع اصولی خود مبنی بر ضرورت استفاده از «متن‌های چرخشی» در چارچوب کمیسیون خلع سلاح، به‌عنوان ابزاری برای تسهیل روند اجماع‌سازی، تأکید می‌کنیم.

نماینده ایران در سازمان ملل در نیویورک تصریح کرد: کشورهای دارای سلاح هسته‌ای نه ‌تنها از اجرای تعهدات خود در حوزه خلع سلاح سرباز زده‌اند، بلکه به‌گونه‌ای فعالانه در مسیر نوسازی و روزآمدسازی زرادخانه‌های هسته‌ای خود گام برداشته‌اند. وی با بیان اینکه در تاریخ ۱۹ فوریه ۲۰۲۵، ایالات متحده آمریکا در راستای نمایش سطح آمادگی و کارآمدی بازدارندگی هسته‌ای خود، اقدام به پرتاب موشک بالستیک قاره‌پیما کرد گفت: این‌گونه تحولات، گواهی است بر روند نگران‌کننده‌ای که کشورهای دارای سلاح هسته‌ای در پیش گرفته‌اند؛ روندی مبتنی بر ارتقاء کیفی و کمی زرادخانه‌های هسته‌ای خود، آن‌هم در نقض صریح تعهدات خلع سلاحی‌شان. آنچه به‌ویژه موجب نگرانی جدی است، مواضع کشورهای عضو ناتو است که در حالی از سایرین مطالبه عدم اشاعه دارند، که خود به‌طور مداوم به سلاح‌های هسته‌ای متکی بوده و آن‌ها را در زرادخانه‌هایشان حفظ می‌کنند. در حال حاضر، پنج کشور عضو ناتو، سلاح‌های هسته‌ای ایالات متحده را در خاک خود مستقر ساخته‌اند و بیش از چهل کشور دیگر نیز تحت پوشش سیاست بازدارندگی هسته‌ای گسترده ایالات متحده قرار دارند.

وی افزود: این اقدامات، در تضاد آشکار با تعهدات الزام‌آور حقوقی ایشان ذیل پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و تعهدات پذیرفته‌شده در کنفرانس‌های بازنگری آن قرار دارد. با وجود چنین نقض‌های فاحش و ساختاری، برخی از همین کشورها همچنان به طرح ادعاهای بی‌پایه و دارای انگیزه‌های سیاسی علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران ادامه می‌دهند.

ایروانی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران همچنان به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای پایبند بوده و به‌گونه‌ای سازنده با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری می‌کند تا شفافیت و انطباق با توافق‌های پادمانی تضمین گردد. در همین راستا، ایران بازرسی‌های گسترده‌ای از سوی آژانس را پذیرفته است؛ به‌نحوی که ۲۲ درصد از کل بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جمهوری اسلامی ایران انجام گرفته است. چنین سطحی از بازرسی در طول تاریخ، در هیچ کشور دیگری سابقه نداشته است. ایران و آژانس همکاری طولانی‌مدتی با یکدیگر داشته‌اند؛ همکاری‌ای که در صورت رفع فشارهای سیاسی و خارجی بر آژانس و در پیش گرفتن رویکردی مستقل، فنی، بی‌طرف و حرفه‌ای از سوی آن نهاد، می‌تواند منجر به حل‌وفصل معدود اختلافات باقی‌مانده میان طرفین گردد.

وی‌ اظهار کرد: با شش دهه فریب‌کاری و انباشت پنهانی سلاح‌های کشتار جمعی، رژیم صهیونیستی که تنها دارنده چنین سلاح‌هایی در منطقه خاورمیانه است، با برخورداری از حمایت ایالات متحده، همواره در برابر تمامی ابتکارات برای تحقق منطقه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای، از جمله ابتکار جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۹۷۴، ایستادگی کرده است. چنانچه جامعه بین‌المللی خواهان اثبات تعهدی راستین به نابودی کامل سلاح‌های هسته‌ای است، باید به این استثنای فاحش و نظام‌مند رسیدگی کند و رژیم اسرائیل؛ رژیمی یاغی که به‌صراحت دیگران را به نابودی هسته‌ای تهدید کرده و در عین حال، آنان را به دروغ به اشاعه متهم ساخته است، را وادار کند که زرادخانه هسته‌ای خود را کنار بگذارد، به‌عنوان یک کشور غیرهسته‌ای به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای بپیوندد، و کلیه تأسیسات وفعالیت‌های هسته‌ای خود را تحت نظارت جامع و فراگیرآژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دهد.

ایروانی افزود: در حالی که فناوری‌های نوین سهمی چشمگیر در توسعه اجتماعی و اقتصادی جهانی ایفا می‌کنند، نباید به انحصار معدودی از کشورها درآیند. همچنین، آثار و پیامدهای احتمالی این فناوری‌ها در بستر امنیت بین‌المللی، نباید بهانه‌ای برای تحمیل رژیم‌های موازی کنترل صادرات یا اقدامات قهری یک‌جانبه‌ای گردد که حقوق ذاتی و خدشه‌ناپذیر کشورها در دسترسی وبهره‌مندی از این فناوری‌ها را نقض می‌کند. ما قویاً با نظامی‌سازی فناوری‌های نوظهور مخالفت می‌ورزیم و بار دیگر بر موضع اصولی و ثابت خود مبنی بر ضرورت استفاده صرفاً صلح‌آمیز از این فناوری‌ها، درچارچوب توافقات بین‌المللی الزام‌آور حقوقی، تأکید می‌کنیم.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» مجوز پخش نگرفت

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C %D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA %D8%AE%D9%88%D8%B4 %D9%85%D8%AC%D9%88%D8%B2 %D9%BE%D8%AE%D8%B4 %D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA


نصرالله رادش و یوسف صیادی ـ بازیگران مجموعه نوستالژیک «ساعت خوش» ـ خاطرات ۳۰ قبل خود را مرور کردند.

به گزارش ایسنا، «ساعت خوش» یک مجموعه تلویزیونی در ژانر کمدی به کارگردانی مهران مدیری بود که در سال‌های ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ به صورت هفته‌ای یک بار از شبکه دو سیما پخش می‌شد. این مجموعه بازیگران جدیدی را معرفی کرد که بعدها به چهره‌هایی تاثیرگذار در عرصه کمدی سینما و تلویزیون بدل شدند.

نصرالله رادش و یوسف صیادی ۳۰ سال پس از تولید و پخش این مجموعه آیتماتیک به برنامه «۱۰۰۱» شبکه نسیم رفتند و خاطرات خود را مرور کردند.

پرسش محسن کیایی، مجری برنامه مبنی بر اینکه نقش‌های «ساعت خوش» چگونه تقسیم می‌شدند، با این توضیح یوسف صیادی همراه شد: «متن‌ها گاهی دو خط بود و بچه‌ها بداهه می‌گفتند. متن‌ها به دست تهیه‌کننده (آقای سمنانی) می‌رسید و او هم آن را به مهران مدیری، کارگردان تلویزیونی می‌داد و او هم می‌نوشت، برای مثال یوسف صیادی و نصرالله رادش این دو نقش را بازی کنند. کاراکترها اینگونه تقسیم می‌شد. خیلی از نقش ها هم بر اساس خود بازیگران نوشته می‌شد.»

یوسف صیادی در بخشی از صحبت‌هایش یادآور شد که بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» در آن زمان از تلویزیون پخش نشد چون معتقد بودند بدآموزی دارد.

بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» ۳۰ سال قبل پخش نشد

نصرالله رادش در بخشی دیگر، از «ساعت خوش» به عنوان دانشگاهی برای خود یاد کرد و افزود: همیشه در زندگی‌، رویایم کاری مثل «ساعت خوش» است که خدا هنوز صلاح ندانسته است مرا دوباره در آن فضا بگذارد. به قول وودی آلن، اگر دیدی همیشه کارت موفق است بدان که هیچ خلاقیتی نداری. در هر کاری اگر فضایی باشد که بتوانی خراب کنی، رشد می کنی. «ساعت خوش» برایم مثل دانشگاه بود. به ما فضا می‌داد که روزی چهار ـ پنج آیتم کار کنیم. وقتی می دیدم یک آیتمم خوب شده است و همه خندیدند، چهار آیتم دیگر را نمی‌رفتم برای خنداندن، بلکه می‌رفتم برای کشف کردن خودم.

این بازیگر به حرف‌هایش اضافه کرد: در «ساعت خوش» همه چیز ساده بود، تکنیک آنقدر بالا نبود، یک دوربین بود اما همه چیز داغ داغ بود. هیچکس با دیگری رقابت نمی کرد و در نتیجه اتفاق عجیبی شکل گرفت.

رادش با روایت خاطره‌ای خاطرنشان کرد، یک بار در حرم امام رضا (ع) نشسته بودم و مشغول راز و نیاز با خدا بودم و اشک می‌ریختم که یک‌دفعه یک نفر به شانه‌ام زد و گفت، کارت تمام شد بیا یک امضاء هم به ما بده!

یوسف صیادی هم در روایت خاطره‌ای کمدی، اظهار کرد: یک بار پس از دریافت وجه نقد از بانک بیرون آمدم. آن زمان پول نقد را در پاکت می‌دادند. یک موتوری با دونفر سرنشین سمت من آمد. پول را سریع قایم کردم و سوار ماشین شدم. با موتور من را دنبال کردند، پشت چراغ به من نزدیک شدند، دیدم قمه و چاقو دستشان است. گفت کمی شیشه را بده پایین و ادامه داد، من دزد هستم! گفتم من هم صیادی هستم! دست و پاهایم می لرزید. گفت یک سلفی بده و برو.

در این برنامه همچنین از مهران مدیری، رضا عطاران، رضا شفیعی جم، فاطمه هاشمی، پوپک گلدره، نعیمه نظام دوست و داوودی اسدی دیگر بازیگران ساعت خوش یاد شد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A8%D8%A7 %D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86 %D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85 %D8%A7%DA%AF%D8%B1 %D9%86%D9%82%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C %D8%B1%D8%A7 %D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C %DA%A9%D9%86%D9%85 %DA%A9%D9%87


امیرعلی دانایی ـ بازیگر «ذهن زیبا» ـ درباره جذابیت‌های شخصیتی دکتر بهاروند ـ دانشمند ایرانی که سریال بر اساس زندگی او ساخته شد ـ یادآور شد: در جلسه‌ای که داشتیم، ایشان فیلمنامه اولیه را به‌کلی رد کردند و گفتند که من یک چهره جهانی‌ام و می‌خواهم به جاهای مختلف دنیا سفر کنم و اصلا چهره امنیتی نیستم. این برخورد ایشان برای من بسیار جذاب بود. اینکه در فیلم و سریال‌هایمان، یک چهره هنری را هنرمند نشان دهیم و ‌یک چهره علمی را علمی و این اتفاق در «ذهن زیبا» افتاد.

امیرعلی دانایی ـ بازیگر سینما و تلویزیون ـ در گفت‌وگویی با ایسنا، مروری بر حضورش در سریال «ذهن زیبا» داشت و دلیل همکاری‌ دوباره با تلویزیون بعد از سریال «کلاه پهلوی» را بیان کرد.

در قدم اول پیشنهاد «ذهن زیبا» را رد کردم

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند

دانایی درباره حضورش در تلویزیون و بازی در نقش دکتر بهاروند، اظهار کرد: من بعد از «کلاه پهلوی» در تلویزیون کار نکرده بودم؛ منهای «رخ به رخ» که به عنوان مجری حضور داشتم. واقعیت این است که در قدم اول پیشنهاد «ذهن زیبا» را رد کردم اما وقتی دیدم محمدرضا خردمندان کارگردان این کار هستند و متوجه شدم که قصه هم در ارتباط با یک دانشمند برجسته ایرانی است، پذیرفتم.

از همکاری با مهرجویی، دُری و افخمی تا حضور در «ذهن زیبا»

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
امیرعلی دانایی در «اشباح» داریوش مهرجویی

این بازیگر درباره پذیرش نقش دکتر بهاروند و ارتباط با این شخصیت در قالب نقش نیز توضیح داد: ایفای هر نقش‌ دشواری‌ خودش را دارد؛ چرا که شما قرار است شخصیتی را خلق کنید. همیشه این را می‌گویم که بازیگران بخشی از خودشان را در شخصیتی که ایفا می‌کنند، حل می‌کنند. اعتقاد من این است اگر کاری موفق می‌شود، حاصل تلاش تیمی است. نهایتا بازیگر ۳۰ درصد می‌تواند اثرگذار باشد؛ چون هر چقدر هم که شما در نقش حل شوید، وقتی کارگردان میزانسن و دکوپاژ خوبی نداشته باشد و پلان‌های درستی از شما نگیرد، آن کار درست دیده نمی‌شود.

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
دانایی در سریال «کلاه پهلوی» دری

او درباره خروجی «ذهن زیبا» تصریح کرد: با توجه به اینکه شانس آن را داشتم با بزرگترین کارگردانان سینمای ایران کار کنم ـ با آقایان مهرجویی، ضیاءالدین دری، افخمی و خیلی از کارگردانان دیگر ـ محمدرضا خردمندان را یکی از بهترین کارگردانان سینمای امروز می‌دانم.

وقتی دکتر بهاروند فیلمنامه را رد کرد

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
پروفسور بهاروند در مراسم تقدیر صدا و سیما از سازندگان «ذهن زیبا»

دانایی درباره برخوردی که با دکتر بهاروند داشته است، نیز اظهار کرد: این برخورد برای من خیلی جذاب بود. در جلسه‌ای که داشتیم ایشان فیلمنامه اولیه را به طور کل رد کردند. گفتند که من یک چهره جهانی‌ام و می‌خواهم به جاهای مختلف دنیا سفر کنم و اصلا چهره امنیتی نیستم. فیلمنامه حالت دیگری داشت که تغییر کرد و همین‌ها برای من جذاب بود؛ اینکه چهره هنری را هنرمند نشان دهیم و ‌چهره علمی را دانشمند.

این بازیگر به حرف‌هایش اضافه کرد: وقتی دیدم دکتر بهاروند یک چهره آزاده، دانشمند و فرهیخته‌ هستند، علاقه‌مند شدم نقش ایشان را بازی کنم. نتیجه آن هم این شد که سریال هیچ زاویه‌ و وابستگی به جایی ندارد و کاری کاملا علمی است و مخاطب آن را دوست دارد. روز دوم و سوم فیلمبرداری و با شناختی که از کارگردان داشتم متوجه شدم این کار با مدل کارگردانی که اتفاق می‌افتد بی‌نهایت موفق می‌شود.

نگرش‌هایی که باعث فاصله هنرمندان از تلویزیون می‌شوند

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
سریال «ذهن زیبا»

بازیگر «کلاه پهلوی» درباره همکاری‌اش با تلویزیون نیز اظهار کرد: اگر کارهای از جنس «ذهن زیبا» ساخته شود قطعا همکاری می‌کنم. تلویزیون برای مردم است و مدیوم مهمی است. مردم به تلویزیون علاقمند هستند اما مدلی از نگرش‌ مدیران در این چندساله باعث شده که خیلی از هنرمندان از تلویزیون فاصله بگیرند که اشتباه است؛ این برمی‌گردد به اینکه چه فیلمنامه‌هایی ساخته شود، چه نگاهی به ساخت یک سریال باشد که اگر همین‌طور باشد که من به عنوان یک بازیگر، کارهایی را بازی کنم که مردم دوست دارند، چراکه نه همکاری می‌کنم.

در شبکه نمایش خانگی استقلال فیلمنامه برایم مهم است

دانایی که پیش از این در شبکه نمایش خانگی در سریال سیروس مقدم به نام «خواب‌زده» در سه نقش بازی کرده است، درباره فعالیت چشمگیر هنرمندان در شبکه نمایش خانگی، در پاسخ به اینکه آیا قرار است بار دیگر در این حوزه به فعالیت بپردازد؟ به اهمیت استقلال فیلمنامه تاکید کرد و گفت: پیشنهادهای زیادی به من می‌شود اما اصولا کم‌کار هستم و به زوایای مختلفی از ساخت یک پروژه توجه می‌کنم که اگر نباشد، ترجیح می‌دهم در خانه بنشینم و یا کارهای دیگری انجام دهم.

با تلویزیون همکاری می‌کنم اگر نقش‌هایی را بازی کنم که مردمم دوست دارند
دانایی در «خواب‌زده» سیروس مقدم

این بازیگر که پیش از بازیگری چهره‌ای شناخته شده در عرصه مدلینگ بود، در این سال‌ها در سریال «کلاه پهلوی»، «خواب‌زده‌ها» و همچنین فیلم‌های در «اشباح» داریوش مهرجویی، «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» بهروز افخمی، «این سیب هم برای تو» سیروس الوند، «آپاندیس» حسین نمازی، «انزوا» مرتضی علی‌عباس میرزایی، «بی‌وزنی» مهدی فرد قادری و «لاله» اسداله نیک‌نژاد بازی کرده است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

مستند سینماگر ایرانی به جشنواره ترایبکا دعوت شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF %D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DA%AF%D8%B1 %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C %D8%A8%D9%87 %D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87 %D8%AA%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%A8%DA%A9%D8%A7 %D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA %D8%B4%D8%AF


مستند «چشم در برابر چشم» ساخته طناز اسحقیان در جشنواره فیلم ترایبکا نیویورک به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش ایسنا، بیست و چهارمین جشنواره فیلم ترایبکا نیویورک فهرست فیلم های بلند انتخابی خود را اعلام کرد و مستند بلند «چشم در برابر چشم» ساخته طناز اسحقیان و فرزاد جعفری محصول دانمارک،ایران و آمریکا در اولین نمایش جهانی در این رویداد معتبر حضور دارد.

بیست و چهارمین جشنواره فیلم ترایبکا از ۱۴ تا ۲۵ خرداد (۴ تا ۱۵ ژوئن) در نیویورک برگزار خواهد شد.

در خلاصه داستان این مستند آمده است:

طاهره که به اتهام قتل همسرش محکوم شده بود، دوران محکومیت خود را سپری کرده و اکنون با زمان محدودی روبروست تا با خانواده همسرش وارد مذاکره شود—خانواده‌ای که طبق قانون شریعت، حق قانونی دارند او را یا ببخشند یا حکم قصاص را اجرا کنند؛ البته در قبال دریافت مبلغی به‌عنوان خون‌بها.»

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها