با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

جوانی که از قلیان و خالکوبی گذشت و به مقام شهادت دست یافت

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C %DA%A9%D9%87 %D8%A7%D8%B2 %D9%82%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86 %D9%88 %D8%AE%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%88%D8%A8%DB%8C %DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA %D9%88 %D8%A8%D9%87 %D9%85%D9%82%D8%A7%D9%85


ندا صیدی تاکید کرد: مستند «حر زمان» که در چهارمین جشنواره رادیویی پژواک حضور دارد، به سرگذشت مجید قربان‌خانی (معروف به مجید بربری) می‌پردازد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری چهارمین جشنواره رادیویی پژواک، ندا صیدی، مجری شبکه کردستان که با مستند «حر زمان» در بخش مسابقه – موضوع انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت به مرحله نهایی راه یافته، گفت: مستند «حر زمان» که به سرگذشت مجید قربان‌خانی (معروف به مجید بربری) می‌پردازد، اثری خلاقانه و نوآورانه محسوب می‌شود که با مستندهای دفاع مقدس متمایز است. خلاقیت اصلی این مستند در انتخاب سوژه‌ای است که کلیشه‌های رایج «قهرمان‌سازی» را به چالش می‌کشد. مجید بربری، فردی با پیشینه‌ مبهم است اما ناگهان مسیری غیرمنتظره را برای دفاع از حرم انتخاب می‌کند و به شهادت می‌رسد. این تقابل شنونده را وادار می‌کند تا پرسش‌هایی عمیق درباره‌ مفاهیمی چون توبه، هویت و ایثار مطرح کند. این اثر با بررسی تناقض‌ها بجای ارائه یک روایت خطی از مخاطب می خواهد در قضاوت خود بازنگری داشته باشد.

وی که علاوه بر اجرا، به ارزیابی برنامه‌های پخش سیما نیز مشغول است، ادامه داد: فعالیت حرفه‌ای من از سال ۱۳۸۸ با ورود به سازمان صداوسیما آغاز شد. ابتدا کارم را با گزارشگری شروع کردم و سپس وارد عرصه رادیو شدم. در رادیو به صورت جدی گویندگی را دنبال کرده و در تولید مستندها و برنامه‌های زیادی گویندگی کرده‌ام. همچنین، حدود سه سال در بخش ارزیابی برنامه‌های رادیویی فعالیت داشته‌ام. با توجه به تجربه‌هایم طی ۱۵ سال فعالیت در رادیو، تصمیم گرفتم در زمینه ساخت مستند رادیویی نیز وارد عمل شوم. از آنجا که موضوع دفاع مقدس و مقاومت، از علاقه‌مندی‌های شخصی من بوده، با نگاهی متفاوت به سراغ ساخت مستند «حر زمان» رفتم.

صیدی بیان کرد: مستند «حر زمان» روایتگر داستانی متفاوت از یک شهید منحصربه‌فرد است؛ جوانی که از وابستگی‌های مادی مانند قلیان و خالکوبی گذشت و به مقام جاودانگی و شهادت دست یافت. این شهید، مجید قربان‌خانی یکی از جوانانی است که در دفاع از حریم اهل‌بیت(ع) به شهادت رسید. تحول شگفت‌انگیز او تنها در چهار ماه اتفاق افتاد. مجید که به «مجید بربری» مشهور بود، در کوچه‌پس‌کوچه‌های یافت‌آباد تهران زندگی می‌کرد اما سرنوشت او را به‌عنوان یکی از شهدای برجسته زمان ما معرفی کرده است.

وی تاکید کرد: مستند «حر زمان» در چهارمین جشنواره رادیویی پژواک شرکت دادم. هدف اصلی جشنواره احیای گونه مستند و کشف استعداد است. از سوی دیگر تا به امروز در باره‌ این شهید مستندی ساخته نشده است. مستند رادیویی «حرزمان» با الهام از فیلم سینمایی «اخراجی‌ها» ساخته شد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج‌ فارس»

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%88%D8%A7%DA%A9%D9%86%D8%B4 %D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86 %D8%AA%D9%86%D8%A7%D8%A8%D9%86%D8%AF%D9%87 %D8%A8%D9%87 %D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D9%86%D8%A7%D9%85 %D8%AE%D9%84%DB%8C%D8%AC%E2%80%8C %D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3


محسن تنابنده ـ بازیگر ـ با انتشار مطلبی در فضای مجازی به برخی ادعاها درباره تغییر نام خلیج فارس واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، بازیگر و کارگردان هنری سریال «پایتخت» با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، عکسی از سنگ قبر سربازان آمریکایی را منتشر کرده و آورده است:

«به محل کشته شدن سربازهایتان نگاه کنید

این سنگ قبر را خودتان تراشیده‌اید

خلیج همیشه فارس»

به گزارش ایسنا، در هفته اخیر و چند روز پس از روز ملی خلیج فارس، برخی از ادعاها درباره تغییر نام خلیج فارس به گوش رسید که با واکنش مردم عادی، مقامات ایرانی، هنرمندان و ورزشکاران مواجه شد.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

زندگی ترامپ سوژه فیلمی ۱۰۰ میلیون دلاری شد

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C %D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE %D8%B3%D9%88%DA%98%D9%87 %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%DB%8C %DB%B1%DB%B0%DB%B0 %D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86 %D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C %D8%B4%D8%AF


تهیه‌کننده فیلم «فراری» پروژه‌ای بلندپروازانه درباره رئیس‌جمهور سابق آمریکا به بازار کن می‌آورد.

به گزارش ایسنا، فیلم زندگی‌نامه‌ای پرهزینه و بلندپروازانه درباره دونالد ترامپ، با تهیه‌کنندگی آندریا یرولینو، تهیه‌کننده ایتالیاییِ آثاری چون «فراری» و «تا استخوان» در دست ساخت است.

این پروژه سینمایی در بازار فیلم جشنواره کن امسال معرفی می‌شود و یرولینو برای یافتن شرکای سرمایه‌گذار و تولیدی در این رویداد حاضر خواهد شد. هدف این تهیه‌کننده، آغاز فیلم‌برداری در پایان سال ۲۰۲۵ در ایالات متحده است و برآورد بودجه این فیلم حدود ۱۰۰ میلیون دلار اعلام شده است. هنوز هیچ بازیگری برای پروژه انتخاب نشده است.

گفته می‌شود این فیلم رویکردی «ملایم‌تر» نسبت به رئیس‌جمهور سابق آمریکا در پیش خواهد گرفت، در مقایسه با فیلم «کاراموز» که سال گذشته با بازی جرمی استرانگ و سباستین استن ساخته شد و نامزد اسکار شد. تیم ترامپ در آن زمان شدیداً با ساخت و نمایش این فیلم مخالفت کرده و حتی تلاش داشتند از انتشار آن جلوگیری کنند.

به گزارش ددلاین، در توصیف رسمی این پروژه از سوی شرکت آندریا یرولینو آمده است: «فیلم زندگی‌نامه‌ای بزرگ و جدید درباره زندگی دونالد جی. ترامپ، غول املاک و مستغلات، چهره تلویزیونی و چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده.»

هنوز مشخص نیست که آیا یرولینو برای این پروژه با تیم ترامپ ارتباطی برقرار کرده یا خیر.

آندریا یرولینو در بیانیه‌ای گفت: «چه با سیاست‌های او موافق باشیم و چه مخالف، نمی‌توان تأثیر دونالد ترامپ بر دوران معاصر را انکار کرد. من به‌عنوان تهیه‌کننده، به بررسی داستان عمیق‌تری از این شخصیت علاقه دارم، صعود، چالش‌ها و تاب‌آوری او. هدف ما ساخت فیلمی جسورانه، متعادل و از نظر هنری جاه‌طلبانه است.

دونالد ترامپ و اطرافیانش همچنان سوژه‌هایی جذاب برای صنعت سینما و تلویزیون هستند. پلتفرم پرایم ویدئو بودجه‌ای بالا برای ساخت مستندی درباره ملانیا ترامپ به کارگردانی برت رتنر اختصاص داده و الکس گیبنی نیز در حال آماده‌سازی مستندی درباره ایلان ماسک با نام «ماسکر» است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

جشنواره‌ فجر هم این‌ تعداد داور چهره ندارد!

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87%E2%80%8C %D9%81%D8%AC%D8%B1 %D9%87%D9%85 %D8%A7%DB%8C%D9%86%E2%80%8C %D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF %D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1 %DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87 %D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF


آیین اختتامیه دومین جشنواره تولیدات فضای مجازی «آسمون» برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره، آیین اختتامیه دومین جشنواره تولیدات فضای مجازی «آسمون»، پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با حضور حمید امامی دبیر جشنواره، سید محمدامین آقامیری رییس مرکز ملی فضای مجازی، الهام ساوالان‌پور مدیر کل فرهنگی اجتماعی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، محمدرضا شریفی نیا، ایرج طهماسب، گلاره عباسی، رسول صدرعاملی، مهراوه شریفی‌نیا، آزیتا حاجیان، امین زندگانی و بهرام عظیمی اعضای هیات انتخاب و داوران این رویداد در سالن شهید ضرغام برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حمید امامی، دبیر جشنواره «آسمون» از نوجوانانی که این جشنواره را برگزار کردند، تشکر کرد و افزود: شاید بیش از ۸۰ درصد نفراتی که این جشنواره را اداره می‌کنند، زیر ۲۰ سال دارند و واقعاً لذت می‌برم از اینکه این جشن به‌دست خود نوجوانان سپرده شده است. از آن‌ها تشکر می‌کنم که زمانی را که از مدرسه می‌آمدند، کوله‌شان را کنار می‌گذاشتند و در دفتر مشغول کار می‌شدند؛ چه در ایام مدرسه، چه در ایام امتحانات.

وی افزود: تشکر دوم از هیات داورانی است که واقعاً لطف داشتند و در داوری جشنواره‌ای که شاید خیلی حاکمیتی نباشد و حمایت رسمی نداشته باشد، تمام وجودشان را گذاشتند. محمدرضا شریفی‌نیا از همان روز نخست که به دبیرخانه‌ جشنواره تشریف آوردند، گفتند: «می‌خواهم پای این کار بایستم و کمک کنم تا جشنواره وسیع‌تر و جذاب‌تر برگزار شود.» و واقعاً هم اقداماتی انجام دادند که من به دوستان می‌گفتم جشنواره‌ فجر هم آن قدر داور چهره ندارد. واقعاً تشکر می‌کنم از هیات داورانی که هر یک به‌تنهایی برای یک جشنواره کافی‌اند، و ما اکنون ۹ داور برجسته و شاخص را کنار یکدیگر داریم.

امامی در پایان اظهار کرد: تشکر سوم از مرکز ملی فضای مجازی است که بسیار خوب از جشنواره حمایت کردند؛ هم سال گذشته، هم امسال. ان‌شاءالله این جشنواره به یک جشنواره‌ دائمی برای تولیدات فضای مجازی نوجوانان تبدیل شود تا به‌جای اینکه از بالا بنشینیم و برای نوجوانان تصمیم‌گیری کنیم، بیاییم کنارشان بنشینیم، آثارشان را ببینیم و صدایشان را بشنویم. این جشنواره مدعی است که توانسته صدای نوجوان را بشنود، کنار آن‌ها باشد و فعالیت‌هایشان را ببیند. امیدوارم هر سال بهتر برگزار شود. با وجود تمام محدودیت‌هایی که برای نوجوانان وجود دارد، باید امیدی را در دل آن‌ها تزریق کنیم. این جشنواره نیز جشنواره‌ امید است و جایی برای درخشیدن نوجوانان است.

در ادامه محمد امین آقامیری، رییس مرکز ملی فضای مجازی به ایراد سخن پرداخت و گفت: بنده از ابتدا در جریان طراحی و روند اجرای برنامه بوده‌ام و امیدوارم که هر سال، برنامه‌ای پرشورتر و جذاب‌تر داشته باشیم. ایران عزیز ما، یک میراث تاریخی و فرهنگی عظیم دارد؛ ایران سرزمینی با آثار و هویتی ملی است.ایران برای همه‌ ما عزیز است و بسیاری از ما بدون ایران، شاید بخشی از وجودمان را از دست بدهیم. ما امروز و در این جشنواره، می‌خواهیم این امید را به یکدیگر بدهیم که می‌توانیم آینده‌ای بسیار خوب را بسازیم و رقم بزنیم.

وی ضمن تاکید بر خوانش شاهنامه از سوی نوجوانان عنوان کرد: شاهنامه پر از فراز و فرود است؛ پر از داستان‌هایی است که در آن، عده‌ای می‌خواهند ایران را خراب کنند، اما قهرمان‌ها و پهلوانان می‌ایستند، از ایران دفاع می‌کنند و اجازه نمی‌دهند کسی با نگاه بد به ایران بنگرد. شاید آن رؤیا هنوز هم در دل همه‌ ما زنده باشد و برای سربلندی ایران، برای آن‌که بتوانیم ایران را به نقطه‌ای که آرزویش را داریم برسانیم، همه باید تلاش کنیم.امروز، آن‌چه می‌تواند حرف ما، ذهن ما و نگاه ما را به دیگران منتقل کند، همین فضای مجازی است؛ همین محصولاتی است که شما با امید تولید می‌کنید و برای دیگران منتشر می‌کنید؛ محصولاتی که شاید برای اولین بار، خیلی‌ها با آن‌ها تجربه می‌کنند که دوربین دست بگیرند، جلوی دوربین قرار بگیرند و یاد بگیرند چگونه با دوستان و خانواده‌شان سخن بگویند.
این اتفاق، اتفاقی بسیار مهم است.
آقامیری خاطرنشان کرد: بیایید جشنواره‌ «آسمون» را آغاز یک مسیر بدانیم؛ مسیری برای آن‌که داستان‌هایمان را برای هم روایت کنیم و تصویری که از آینده‌ی ایران داریم، برای دوستانمان، خانواده‌مان و هم‌کلاسی‌هایمان بسازیم و این حس خوب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم. بر تقویت این روحیه‌ تولید، این روحیه‌ مولد بودن، و این توانایی انتقال نگاه به دیگران از طریق بیان و تولید اثر هنری تاکید داشته باشید تا این روند، به یک جریان پایدار تبدیل شود.

رییس مرکز ملی فضای مجازی در پایان گفت: امروز، شاید مهم‌ترین مسئله‌ای که در فضای مجازی مطرح است، مسئله‌ تولید محتواست. هر فرهنگی که بتواند محتوای بیشتر، بهتر و پربیننده‌تری تولید کند، می‌تواند فرهنگ خود را تثبیت کند و آن را توسعه دهد. و هر فرهنگی که نتواند با زبان درست در این فضا سخن بگوید، هرقدر این فضا در زندگی‌ها پررنگ‌تر شود، به‌تدریج هویت، میراث و تاریخش را از دست می‌دهد و آسیب می‌بیند. ما همه، میراث‌دار ایران عزیز هستیم و باید تلاش کنیم که این میراث را برای نسل آینده حفظ کنیم و نسل به نسل، دست به دست منتقل کنیم تا ان‌شاءالله آن رؤیای بزرگ همه‌مان محقق شود. امیدوارم سال آینده، محصولات بیشتر، نوجوانان بیشتر و فضای شادتری داشته باشیم.

در ادامه الهام ساوالان‌پور، مدیر کل فرهنگی اجتماعی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، ضمن تقدیر از نوجوانان برای شرکت در جشنواره «آسمون»، بیان کرد: از مرکز ملی فضای مجازی، برای این‌که چنین بستری را فراهم کرده تا استعدادها به این شکل کشف شوند و بتوان از آن‌ها حمایت کرد، تشکر می‌کنم. در جایگاه حاکمیتی خودم، به نمایندگی از دولت، اینجا حضور دارم. آمده‌ام هم به شما تبریک بگویم، هم خسته نباشید عرض کنم و هم اعلام کنم که در جایگاه حاکمیتی، حتماً حمایت خواهیم کرد، بسترها را فراهم می‌کنیم، اگر کم‌کاری یا کوتاهی‌ای باشد، تلاش می‌کنیم که جبران شود.

وی ادامه داد: سعی می‌کنیم فضایی درخور شما استعدادها، شما نوجوان‌های علاقه‌مند، با پشتکار، باهوش و مستعد فراهم کنیم و ان‌شاءالله بتوانیم رسالت خودمان را در این خصوص برای شما به انجام برسانیم. تشکر می‌کنم از هنرمندان عزیزی که در جایگاه خودشان توانسته‌اند این جمع را، این بچه‌ها را داوری کنند و برای آن‌ها پشتوانه و دلگرمی باشند. همچنین، چهره‌های شاخصی که در کنار بچه‌ها قرار گرفتند و آن‌ها را تشویق کردند. این خود یک پشتوانه، یک الگو و یک انگیزه برای آن‌ها خواهد بود.

ساوالان‌پور در پایان عنوان کرد: امیدوارم که خوش بدرخشید و ان‌شاءالله برای ایران عزیزمان مایه مباهات و افتخار باشید؛ همان‌طور که تاکنون نیز چنین بوده‌اید و همان‌طور که در عرصه‌های بین‌المللی بارها و بارها درخشیده‌اید. نوجوانان ما در جایگاه‌های مختلف توانسته‌اند نام ایران را بالا ببرند و پرچم ایران را برافرازند، و اکنون نیز سعی خواهیم کرد همین مسیر را برای شما فراهم کنیم. امیدوارم که همگی موفق و پیروز باشید. قدر این فضای پرانرژی و پرنشاط را بدانید. واقعاً افتخار می‌کنم که این فرصت در اختیار من قرار گرفت تا در کنار شما باشم و گفت‌وگویی کوتاه با شما داشته باشم.

جشنواره‌ فجر هم این‌ تعداد داور چهره ندارد!

در ادامه این آیین بهرام عظیمی به نمایندگی هیات داوران گفت: امروز که به شما نگاه می‌کنم، چیزی را در دلم احساس می‌کنم. همه شما جوانان بسیار شاد، باحال، خوش‌چهره و خوش‌پوش هستید. خانم‌ها و آقایان خوش‌قیافه و مرتب. در مقابل، ما در آن دوران واقعاً ظاهر خوبی نداشتیم. بدون استثنا، همه لاغر و با بینی‌های بزرگ بودیم. چند سال بعد که جوان شدیم و خواستگاری رفتیم، با خود می‌گفتیم چرا به ما زن نمی‌دهند؟ می‌گفتند: «بابا، تو داغونی!»

وی افزود: بی‌پول بودیم، هیچ امکاناتی نداشتیم. شما الان آواز می‌خوانید، می‌رقصید، شعر می‌گویید، کارهای عجیب و غریب می‌کنید. آن زمان اگر کسی شلوار لی می‌پوشید، کتک می‌خورد. اگر این حرکات را انجام می‌دادیم، نه فقط خودمان زندان می‌رفتیم، چون سن قانونی نداشتیم، بلکه پدر و مادرمان را اعدام می‌کردند! خیلی دارید لذت می‌برید، قدر این موقعیت‌تان را بدانید.

عظیمی درباره آثار ارسالی از سوی نوجوانان به دبیرخانه جشنواره «آسمون» گفت: ما کارهای شما را دیدیم و واقعاً لذت بردیم. خانم شریفی‌نیا و خانم عباسی بسیار زحمت کشیدند و حتی ۱۰ برابر ما آثار را دیدند. واقعاً کار مشکلی بود. درست است که آثار، ۹۰ ثانیه‌ای بودند، اما خیلی کار دیدند. مجموعاً ۱۰۰ اثر به دست هیات داوران رسید. نکته‌ای که در این آثار بسیار جذاب بود، این بود که ما همیشه ناخودآگاه با سن و سال خودمان مقایسه می‌کنیم و می‌گوییم، چقدر این‌ها باحال‌اند، چقدر بااستعدادند، چقدر خاص‌اند و واقعاً در بسیاری از آثار، چنین ویژگی‌هایی دیده می‌شد.

وی ادامه داد: خلاقیت، امید، زندگی، عشق، محبت، دینداری، ایرانی‌بودن؛ همه این‌ها در آثار به چشم می‌خورد و بسیار لذت‌بخش بود. داوری این جشنواره برای ما بسیار سخت بود. گاهی در جشنواره‌هایی مثل فجر، ۳۰ اثر دارید که با چهارچوب مشخصی داوری می‌شوند. اما این‌جا، با ۱۰۰ اثری که هرکدام فرمی متفاوت دارند، داوری کار دشواری است. کسانی که امروز جایزه می‌گیرند، واقعاً لذت خواهند برد. جایزه گرفتن باعث می‌شود آینده خیلی از بچه‌ها ساخته شود. در همین سن کم هدفمند می‌شوند و اتفاقات خوبی برایشان رقم می‌خورد. اما عده‌ای از شما که امروز جایزه نمی‌گیرید، ممکن است ناراحت شوید، اعتراض کنید و فکر کنید حقتان ضایع شده است. بدانید ما که کارهای شما را می‌دیدیم، امیدوارم کسانی که امروز جایزه می‌گیرند، واقعاً لذت ببرند. همین که در چنین جمعی، با این رنگ، نور و اشتیاق، جایزه دریافت می‌کنند و در کنار بزرگانی که این‌جا حضور دارند قرار می‌گیرند، در آینده بر زندگی‌شان تأثیر خواهد گذاشت.
در ادامه بیانیه هیات داوران و هیات انتخاب دومین جشنواره «آسمون» توسط بهرام عظیمی خوانده شد. در این بیانیه آمده است: «در پایان، از برگزارکنندگان این جشنواره و حامیان دلسوز آن برای ایجاد چنین بستری فاخر و الهام‌بخش، صمیمانه تشکر می‌کنیم.
ما که امروز این‌جا ایستاده‌ایم، از شما تشکر می‌کنیم. شما نه فقط دو نفر که این‌جا هستید، بلکه همه‌تان…
باشد که آسمان خلاقیت نوجوان ایرانی، همیشه روشن و بی‌مرز باشد. به افتخار همه نوجوانان سرزمینم
با احترام

هیات داوری و انتخاب جشنواره «آسمون»
آزیتا حاجیان
گلاره عباسی
مهراوه شریفی‌نیا
شیلا خداداد
رسول صدرعاملی
ایرج طهماسب
محمدرضا شریفی‌نیا
امین زندگانی
بهرام عظیمی»

اسامی برگزیدگان جشنواره «آسمون» اعلام شد

مراسم اختتامیه جشنواره «آسمون» با معرفی آثار برتر و تجلیل از برگزیدگان این دوره برگزار شد. این جشنواره که با هدف کشف و پرورش استعدادهای نوجوان در عرصه هنرهای تصویری برگزار شده بود، با استقبال گسترده‌ای از سراسر کشور همراه بود.

اسامی نفرات برتر به شرح زیر اعلام شد:
 ۱. محیاسادات موسوی از تهران با اثر «جادوی رنگ‌ها»
 ۲. کسری شایسته لنگرودی با اثر «دستانی که زندگی می‌سازند»
 ۳. پانیذ خاکزاد از تهران با اثر «مثل آب خوردن»
 ۴. پرنیان اسلامی از تهران با اثر «پرواز»
 ۵. فاطمه اشکارگر از گلوگاه با اثر «خاموشی‌ها پایان نیستند»
 ۶. آمیتیس محرابیان از کرج با اثر «دلیلی برای زنده ماندن»
 ۷. پارسا هلالی از تهران با اثر «گرگ ایران»
 ۸. عرشیا فتحعلی از تهران با اثر «خان هشتم»

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها