با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

انتقاد از غربزدگی بعضی از هنرمندان

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF %D8%A7%D8%B2 %D8%BA%D8%B1%D8%A8%D8%B2%D8%AF%DA%AF%DB%8C %D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C %D8%A7%D8%B2 %D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86


هادی مرزبان در مراسم شب‌چراغ نمایش «شب‌نشینی با مولیر» از هنرمندانی که بدون شناخت نمایش ایرانی، شیفته تئاتر غرب هستند، انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، مراسم شب چراغ نمایش «شب‌نشینی با مولیر» شب گذشته، ۱۴ اردیبهشت ماه برگزار شد و اجرای عمومی این نمایش با افروختن شمع آن توسط هادی مرزبان رسماً آغاز شد.

داوود فتحعلی بیگی نویسنده و کارگردان نمایش کمدی «شب‌نشینی با مولیر» در ابتدای این مراسم با خوشامدگویی به حاضران گفت: سپاسگزارم از تشریف‌فرمایی تک تک شما و به ویژه جناب هادی مرزبان که هم کارگردان نام‌آشنایی است و هم بازیگری که کمتر افتخار بازی می‌دهد. من هم چند صباحی افتخار داشتم نقش بچه شلی عقب مانده را در نمایش «بنگاه تئاترال» ایشان بازی کنم.

وی ادامه داد: چند سالی است این طور مرسوم شده که چراغ شب اول را یکی از پیشکسوتان این عرصه روشن کند. از قدیم هم در معرکه‌ها می‌گفتند چراغ اول را چه کسی روشن می‌کند؟ همینطور که دورون می‌زدند، کلی چراغ روشن می‌شد. حالا ما دورون نمی‌زنیم ولی بلیت می‌فروشیم که خودش یک جور دورون زدن است. امشب هم در خدمت جناب مرزبان هستیم تا چراغ اول نمایش ما را روشن کنند.
هادی مرزبان پیش از روشن کردن شمع شب چراغ این نمایش گفت: به همه عزیزان و چهره‌های آشنای تئاتری که امشب در این سالن حضور دارند سلام می‌کنم. آن قدر چهره مخاطبان و علاقه‌مندان تئاتر را در این سال‌ها دیده‌ایم که دیگر با هم یک خانواده شده‌ایم.
این کارگردان تئاتر در ادامه به اولین اجرای خود در تماشاخانه سنگلج اشاره کرد و افزود: سال ۱۳۵۸ که بسیاری از شما هنوز متولد نشده بودید اولین نمایشم را پس از تحصیل در انگلستان با عنوان «طائب» اینجا اجرا کردم که بر اساس یک قصه محلی مازندرانی بود. از آن سال در این سالن نمایش‌های صد در صد ایرانی را اجرا کرده‌ام و این را از افتخارات خودم می‌دانم.
وی با انتقاد از هنرمندانی که بدون شناخت نمایش ایرانی شیفته تئاتر غرب هستند، ادامه داد: برخی از استادان در دانشگاه به محض اینکه پا به کشورهای دیگر می‌گذارند، شناسنامه و هویت‌شان را از یاد می‌برند. یادشان می‌رود که اینجا حماسه فردوسی را داریم، سعدی و حافظ و مولانا داریم. متاسفانه یکی از استادان دانشگاه به یکی از بازیگران من گفته بود اصلاً درام ایرانی نداریم. فکر می‌کند آن دانشگاه را فقط او رفته است. فکر می‌کند اگر فرنگ رفته، فقط او رفته است. تئاتر ایرانی برای من مهم است و به آن افتخار می‌کنم. وقتی حاجی فتحعلی بیگی زنگ زد و برای این مراسم دعوتم کرد، گفتم با عشق می‌آیم.
 مرزبان تاکید کرد: قصد من نقد تئاتر غرب نیست اما اول باید خودمان را بشناسیم. فرهنگ و ادب و هنر خودمان را بشناسیم. سه سال پیش که به دعوت دانشگاه سبزوار برای سخنرانی در مراسم بیهقی دعوت شدم، تاریخ بیهقی را خواندم و فقط در تاریخ بیهقی ۴۳ موضوع پیدا کردم که قابلیت تئاتر شدن داشتند.
این کارگردان پیشکسوت سخنان خود را با بیان چند خاطره از اجرای نمایش‌های متعدد خود در تماشاخانه سنگلج به پایان رساند.
سپس داوود داداشی، هنرمند سیاه باز تئاتر در پایان این مراسم گفت: نمایش سیاه‌بازی خیلی مظلوم است. امیدوارم با حمایت شما تماشاگران بال و پر بگیرد و ما با حمایت شما بتوانیم بپریم.
نمایش کمدی «شب‌نشینی با مولیر» هر شب غیر از شنبه‌ها ساعت ۱۹:۳۰ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می‌رود.

انتقاد از غربزدگی بعضی از هنرمندان

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

«رؤیاشهر»؛ فیلمی اصفهانی که روایتگر یک الگو برای بچه‌های ایران است

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%B1%D8%A4%DB%8C%D8%A7%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%9B %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%DB%8C %D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C %DA%A9%D9%87 %D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DA%AF%D8%B1 %DB%8C%DA%A9 %D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88 %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%A8%DA%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86


ایسنا/اصفهان انیمیشن «رؤیاشهر»، ساخته حدود ۲۰۰ هنرمند استان اصفهان است که قصد دارد الگوی شخصیتی و قهرمان به بچه‌های ایرانی ارائه دهد. این اثر سینمایی طی برنامه‌ای ویژه در شهر اصفهان اکران شد.

«رؤیاشهر» یکی از تازه‌های انیمیشن سینمایی در ایران است که قصه پسری ۱۲ساله را به‌نام «آرات» روایت می‌کند. آرات رؤیای قهرمانی در سر دارد و از همین مسیر است که به‌همراه دوستانش به سفری ماجراجویانه دست می‌زند. او در دل این سفر با واقعیت‌های تازه‌ای روبه‌رو می‌شود. فیلم «رؤیاشهر» که از هفته اول اردیبهشت در سینماهای سراسر کشور در حال اکران است، شامگاه چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت در اصفهان نیز به نمایش عمومی درآمد. این اکران در اصفهان، با حضور گسترده خانواده‌ها، تهیه‌کننده فیلم، مدیر امور سینمایی بهمن سبز استان اصفهان و با نقش‌آفرینی ننه‌نقلی، شخصیت تلویزیونی محبوب بچه‌ها صورت گرفت.

مصطفی حسن‌آبادی، تهیه‌کننده «رؤیاشهر»، در حاشیه اکران این انیمیشن در گفت‌وگو با ایسنا چنین اظهار می‌کند: مسئله‌ای که در تولید انیمیشن «رؤیاشهر» برای گروه ما اهمیت فراوانی داشت، معرفی الگوی مناسب به مخاطب بود. در کنار الگو، ارزش خانواده و تأثیر و جایگاه قهرمان در زندگی را نیز مدنظر داشتیم. به مسئله قهرمان همسو با همان الگو نظر کردیم. مطابقت داشتن این الگو با فرهنگ ایرانی‌اسلامی برای ما امری حیاتی بود.

وی با اشاره به مدت‌زمان تولید فیلم می‌افزاید: ساخت «رؤیاشهر» چهار سال طول کشید تا اینکه بهار ۱۴۰۴ شمسی به اکران عمومی درآمد. فرایند تولید این اثر سختی‌های خود را داشت. نزدیک به ۲۰۰ نفر از هنرمندان حرفه‌ای انیمیشن در تولید «رؤیاشهر» نقش داشته‌اند. بیش‌تر این هنرمندان از هم‌استانی‌های خودمان‌اند و هم‌اکنون در اصفهان فعالیت می‌کنند. می‌توان گفت که «رؤیاشهر» یک انیمیشن اصفهانی است. من از تک‌تک عوامل که با عشق کار کردند، تقدیر می‌کنم.

تهیه‌کننده «رؤیاشهر» با اشاره به اینکه این انیمیشن پس از «بنیامین» دومین اثر تولیدشده در استودیو «آینده‌نگار» است، ادامه می‌دهد: با تولید «رؤیاشهر» در استودیو «آینده‌نگار»، استان اصفهان و شهر کاشان تنها مرکزیت خارج از پایتخت‌ به‌شمار می‌آیند که دو انیمشین سینمایی تولید کرده‌اند.

انیمیشن ایرانی باید جهانی شود

حسن‌آبادی با تأمل در حوزه انیمیشن ایران بیان می‌کند: ایران در بین کشورهای همسایه و منطقه تقریباً جزء بهترین تولیدکنندگان انیمیشن است. حتی آثار انیمشینی که در کشورهای هم‌جوار تولید می‌شود، یک سر آن ایرانی‌ها هستند. این قطعاً باعث افتخار کشور است.

وی تأکید می‌کند: اگر می‌خواهیم تولید انیمیشن ادامه پیدا کند، باید حمایت‌های لازم از طرف بخش‌های مختلف صورت بگیرد. باید آثار انیمیشن در ایران به‌سمتی برود که با کیفیت بیش‌تر و قابلیت پخش جهانی تولید شوند. قطعاً این هدف محقق می‌شود، اگر هم مسئولان و هم مخاطبان از انیمیشن داخلی حمایت کنند. از مردم ایران می‌خواهم که انیمیشن ایرانی را در جایگاه یک صنعت استراتژیک حمایت کنند تا از این مسیر، فرهنگ و ارزش ایرانیان را به دنیا نشان دهیم.

تهیه‌کننده «رؤیاشهر» با نظر به اینکه موفقیت یک انیمیشن اهمیت بسیاری دارد، یادآور می‌شود: موفقیت یک انیمیشن، چه «رؤیاشهر» و چه هر اثر دیگری، یعنی موفقیت بخشی از صنعت این مرزوبوم که نباید اهمیتش را دست‌کم گرفت. در گام‌های بلندتر می‌توان گفت که این مسئله، موفقیت سرزمینی است.

حسن‌آبادی با نظر به مخاطبان این نمایش توضیح می‌دهد: از هفته اول اردیبهشت، «رؤیاشهر» اکران شد و تا امروز، یعنی در همین مدت کوتاه به موفقیت مهمی دست یافته است. این روزها، استقبال خوبی از بچه‌ها می‌بینیم؛ حدود ۱۰۰هزار مخاطب داشته‌ایم. این اقبال عمومی انگیزه‌ای برای تولیدکنندگان انیمیشن در سراسر کشور خواهد بود. هم‌اکنون چند طرح جدید نیز در اختیار داریم که در فرصت مناسب معرفی خواهند شد.

اکران خانوادگی بر فرهنگ‌سازی اثر دارد

سیدعلی حسینی، مدیر امور سینمایی بهمن سبز استان اصفهان نیز در گفت‌وگو با ایسنا اظهار می‌کند: امروز ما شاهد اکران فیلم «رؤیاشهر» به‌صورت کودک و خانواده بودیم. اکران فیلم به این شکل در شهر اصفهان تقریباً فراموش شده بود. سال ۱۳۹۸ شمسی، آخرین باری بود که چنین اکرانی در اصفهان و برای انیمیشن «فیلشاه» اتفاق افتاد.

وی می‌افزاید: ما مصمیم که اکران‌های کودک و پدر و مادر را در اصفهان رواج دهیم. این مسئله بر فرهنگ‌سازی و رشد کودک تأثیراتی دارد که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. تولید «رؤیاشهر» به‌دست هنرمندان استان خودمان، نکته بسیار مهمی است که امیدوارم موردتوجه مخاطبان اصفهانی قرار بگیرد و به تماشای این اثر بیایند.

به گزارش ایسنا، عوامل انیمیشن سینمایی «رؤیاشهر» از این قرار است: تهیه‌کننده: مصطفی حسن‌آبادی، نویسنده و کارگردان: محسن عنایتی، مدیر دوبلاژ: امیرهوشنگ زند، صداپیشگان: میرطاهر مظلومی، زنده‌یاد منوچهر والی‌زاده، منوچهر زنده‌دل، نگین کیان‌فر، اردشیر منظم، لیلا کوهسار، آرزو آفری و ارسلان جولایی، آهنگساز: بهزاد عبدی، صداگذار: مهرشاد ملکوتی، کارگردان هنری: حامد فرهادی، مدیر پروژه: علیرضا زارع، جانشین تهیه‌کننده: مسعود مزرعتی، مدیر فنی: جواد رضایی، سرپرست انیمیت: ابوالفضل مزرعتی، انیماتور ارشد: علی‌اکبر مزرعتی، مدل‌سازی: احسان هلی و حمیده فتاح، جلوه‌های ویژه: رضا قربانی، سرپرست سیمولیت: میلاد مزرعتی، کامپوزیت: دانیال ناظرحضرتی، برنامه‌نویس: حسین قاسمی، مدیر تبلیغات و رسانه: زهرا دمزآبادی، طراحی پوستر: هادی محمدیان و مدیر روابط‌عمومی: سپیده شریعت‌رضوی.

«رؤیاشهر»؛ فیلمی اصفهانی که روایتگر یک الگو برای بچه‌های ایران است

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

امیرحسین مدرس از زائران امام رضا (ع) می‌گوید

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86 %D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3 %D8%A7%D8%B2 %D8%B2%D8%A7%D8%A6%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85 %D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%B9 %D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%AF%D9%88%DB%8C%D8%AF


شبکه‌های رادیویی به‌مناسبت میلاد امام رضا(ع) برنامه‌هایی با محوریت شخصیت و زندگی امام هشتم روانه آنتن می‌کنند، همچنین برخی برنامه‌ها از حرم رضوی زنده پخش می‌شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، در سالروز ولادت امام رضا (ع) برنامه‌های «در مسیر مهر»، «با توحالم‌خوبه»، «یک لقمه برکت»، «تهران تعطیل نیست»، «پناه پهلوانان»، «نود و هشت و کمی بیشتر»، «این مردم نازنین»، «سلام»، «شمس‌الشموس»، «پناه عشق»، «بخوان به نام پروانه»، «بارگاه»، انتشار کتاب گویای «دولت پاینده»، «پیام آفتاب» و «آوای رضوان» از شبکه‌های مختلف رادیویی پخش می‌شود.

رادیو ایران؛ «در مسیر مهر»

برنامه «در مسیر مهر» هر روز ساعت ۱۸ به صورت زنده از شبکه رادیویی ایران پخش می‌شود.

از جمله اهداف این برنامه ترویج معارف اسلام ناب محمدی با تاکید بر سیره و معارف رضوی، تحقق فرهنگ خادم و … است. این برنامه در هر قسمت میزبان یکی از خدام حرم مطهر رضوی و حرم حضرت معصومه (س) است. گویندگان برنامه «در مسیر مهر» فیروزه آدابی و حمیدرضا رضایی هستند.

رادیو جوان «باتوحالم‌خوبه»

شبکه رادیویی جوان ‌برنامه «با توحالم خوبه» را با محوریت حال و هوای زائران، گفتگو با جوانان عاشق اهل بیت و پوشش مراسم‌های معنوی در حرم مطهر، از مشهد مقدس روی آنتن می‌برد. «با تو حالم خوبه» با پخش موسیقی‌های مناسبتی، دکلمه‌های احساسی و بخش‌هایی از سخنان بزرگان، حال و هوای جشن میلاد را به فضای رادیو می‌آورد.

رادیو فرهنگ؛ پخش برنامه از حرم رضوی

برنامه‌های «غریب مهربان»، «یک لقمه برکت» و «پنجره فولاد» از شبکه رادیویی فرهنگ پخش و «سرزمین من» زنده از حرم رضوی روی آنتن می‌رود. برنامههای «خیابان فرهنگ» و «غریب مهربان» از دیگر تدارکات این شبکه است. «یک لقمه برکت» مستندی با موضوع غذای حضرتی پخش می‌شود. برنامه «پنجره فولاد» با بررسی سیره امام رضا (ع) و ویژگی‌های دوران آن‌حضرت روی آنتن می‌رود.

رادیو تهران؛ همراه با «کتاب ‌شب»

«سفرنامه ای که گم شد، سفر امام رضا(ع)» اختصاص دارد که از شبکه رادیویی تهران پخش می شود. در برنامه «تهران تعطیل نیست» با مسئولان حرم رضوی ارتباط برقرار می‌شود. گزارشگر برنامه با مردم در رابطه با موضوع برنامه و ارادتی که به امام رضا (ع) دارند، صحبت می‌کند. همچنین مستند روایی «درپناه آفتاب» و «چمدون» از دیگر برنامه‌های رادیو تهران است.

رادیو گفت و گو؛ در «بارگاه»

برنامه زنده «بارگاه» روی آنتن رادیو گفت‌وگو خواهد رفت. در برنامه‌ «بارگاه» سعی شده تا با ایجاد فضایی فرح بخش و شادمانه به بیان شخصیت حضرت احمد بن موسی(ع) با حضور کارشناسان مذهبی با محوریت کرامت پرداخت شود. همچنین با حرم شاهچراغ ارتباط رادیویی برقرار خواهد شد. ارتباط با مشهد مقدس و گفتگو با خادمان و نقارهزنان صحن سرای امام رضا(ع)، از دیگر بخشهای این برنامه خواهد بود.

رادیو ورزش؛ «پناه پهلوانان»

«پناه پهلوانان» از حرم مطهر امام رضا (ع) و از رادیو ورزش و رادیو ورزش بانوان پخش می‌شود و شامل آیتمهایی درباره گرامیداشت دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع) است. مصاحبه با ورزشکاران خادم و ورزشکارانی که مدالهای خودشان را به آستان قدس اهدا کرده اند از قسمت‌های این برنامه است.

رادیو اقتصاد؛ «نود و هشت و کمی بیشتر»

برنامه «نود و هشت و کمی بیشتر» جمعه ۱۹ اردیبهشت ساعت ۱۰، به میلاد امام (ع) میپردازد و با پخش قسمت‌های متنوع میلاد هشتمین ستاره آسمان ولایت را گرامی می‌دارد.

رادیو صبا؛ و «صبامک‌عیدانه»

برنامه «صبامک عیدانه» در شب میلاد، با هنرمندی پیشکسوتان رادیو و با پخش موسیقی و طنز، لحظات شاد و مفرحی را برای شنوندگان فراهم می‌آورد. ‌برنامه «هم خاطره» هر روز پخش می‌شود. در این مسابقه، خواهران و برادران با چالش‌های جالب و سرگرم‌کننده‌ای روبه‌رو می‌شوند. امیرحسین مدرس در برنامه «این مردم نازنین» داستان‌های زیارت امام رضا (ع) را روایت می‌کند.

رادیو معارف؛ بررسی سیره معصومین(س)

برنامه «سلام» شبکه رادیویی معارف با هدف بالا بردن آگاهی مخاطبان درخصوص سیره معصومین (ع) در زندگی پخش می‌شود. این برنامه از ۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت از حرم امام رضا (ع) از آنتن این شبکه شنیده می‌شود.

رادیو قرآن؛ در «شمس‌الشموس»

شبکه رادیویی قرآن با تدارک برنامه‌های «شمس‌الشموس» و «اشراق»، ولادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) را جشن می‌گیرد.

«شمس‌الشموس» به ارتباط‌ زنده با گزارشگران و گویندگان مستقر در اماکن مقدس و زیارتی مشهد و قم، ‌ پخش آیتم‌های نمایشی، گزارشات مردمی، ‌مدیحه‌سرایی و … اختصاص دارد.

رادیو سلامت؛ سلامی به امام هشتم

برنامه «پناه عشق» با بخش‌های شهید خدمت، شکوفههای ایثار، خاطرات زیارت، مصاحبه با خانواده شهدای خدمت، اجرای مسابقه‌ و معرفی و برجسته کردن کرامات امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در زندگی روزمره مردم روی آنتن می‌رود. بررسی داستان‌های فداکاری شهدای خدمت، سلامت و مفاهیم الهام‌بخش از زندگی امام رضا(ع) از دیگر بخشهای برنامه است. همچنین این برنامه هر روز با پخش سلام خاصه امام رضا(ع) تقدیم مخاطبان رادیو سلامت می‌شود.

رادیو نمایش؛ در «بخوان به نام پروانه»

شبکه رادیویی نمایش، همزمان با ولادت باسعادت امام رضا (ع)، برنامه «بخوان به نام پروانه» را با گویندگی فاطمه نیرومند و علیرضا تابان جمعه ۱۹ اردیبهشت روی آنتن می‌برد.

ایرانصدا؛ انتشار کتاب گویای «دولت پاینده»

پایگاه کتاب گویای ایران صدا، کتاب گویای «دولت پاینده» را با موضوع زندگی امام رضا(ع) همزمان با سالروز ولادت آن امام همام تولید و منتشر کرده است.

این کتاب گویا را محمودرضا قدیریان و مهدی ملکان را روایت کردند. پایگاه نوا و نغمه های مذهبی، پادکست «آفتاب مهربانی» را به مناسبت ولادت امام هشتم شیعیان منتشر خواهد کرد.
رادیو پیام و آوا؛ نوای «پیام آفتاب» و «آوای رضوان»
برنامه «پیام آفتاب» با بیان خصوصیات و روش و سبک زندگی و رفتار و اخلاق امام رضا(ع) از رادیو پیام شنیده می‌شود. برنامه پنج دقیقه‌ای «آوای رضوان» در دو روز پنجشنبه و جمعه از رادیو آوا پخش می‌شود. متنهای ادبی و مذهبی در مدح حضرت امام رضا (ع) و پخش آثار موسیقایی ویژه ولادت امام رضا (ع) و معرفی پدیدآورندگان این آثار (خواننده، آهنگساز، شاعر و … ) از جمله بخش‌های این برنامه است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

دیزنی‌لند در خاورمیانه!

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%84%D9%86%D8%AF %D8%AF%D8%B1 %D8%AE%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87


تصویری که از این ایده منتشر شده است

دیزنی قصد دارد پارک تفریحی جدیدی را در ابوظبی افتتاح کند؛ پارکی که از آن به عنوان «پیشرفته‌ترین پارک از نظر فناوری» در تاریخ خود یاد شده است.

به گزارش ایسنا، این مجموعه تفریحی ساحلی در جزیره یاس یکی از مقاصد جهانی تفریح و سرگرمی در همکاری با شرکت میرال مستقر در ابوظبی، ساخته می‌شود؛ جایی که مسافران از خاورمیانه و آفریقا، هند، آسیا، اروپا و فراتر از آن را به هم متصل می‌کند.

این پارک، هفتمین مجموعه تفریحی دیزنی در سطح جهان خواهد بود و داستان‌ها، شخصیت‌ها و جاذبه‌های نمادین دیزنی را با فرهنگ ابوظبی و معماری آن تلفیق خواهد کرد.

به گزارش ورایتی، محمد خلیفه المبارک، رئیس هیات مدیره شرکت میرال در این‌باره گفت: ابوظبی جایی‌ است که میراث با نوآوری در هم می‌آمیزد. جایی که گذشته‌مان را حفظ می‌کنیم و همزمان آینده را طراحی می‌کنیم.

او افزود: همکاری میان ابوظبی و دیزنی نشان می‌دهد که ترکیب رهبری آینده‌نگر با خلاقیت بی‌نظیر چه نتایج شگفت‌انگیزی به همراه دارد. آنچه با دیزنی در ابوظبی خلق می‌کنیم، دنیایی کاملا جدید از تخیل است، تجربه‌ای که الهام‌بخش نسل‌های مختلف در منطقه و سراسر جهان خواهد بود، تجربه‌ای که لحظاتی جادویی و خاطراتی ماندگار برای خانواده‌ها به ارمغان خواهد آورد.

پارک‌های موضوعی دیزنی‌لند تا کنون در آمریکا، چین، ژاپن و فرانسه ایجاد شده است.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها