با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

با ارزش ترین برندهای ایرانی در سال 1403 معرفی شدند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

3531 1024x683 666


بر اساس گزارش جدید منتشر شده توسط دیتاک، برند افق کوروش با کسب ۲.۷ میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام، عنوان محبوب‌ترین برند سال ۱۴۰۳ را از آن خود کرده است. این گزارش که به بررسی میزان تعامل و دنبال‌کنندگان برندهای برتر در شبکه‌های اجتماعی می‌پردازد، رتبه‌بندی دیگری را نیز ارائه داده است.

در این رتبه‌بندی، فیلیمو با ۲.۱ میلیون، دیجی‌کالا با ۱.۷ میلیون، خانومی با ۱.۵ میلیون و اسنپ با ۱.۲ میلیون دنبال‌کننده به ترتیب در جایگاه‌های دوم تا پنجم قرار گرفته‌اند. دیتاک تخمین زده است که مجموع دنبال‌کنندگان غیرتکراری ۱۰۰ برند برتر در شبکه‌های اجتماعی بالغ بر ۴۰ میلیون نفر است، رقمی که با جمعیت کشور کانادا برابری می‌کند.

این گزارش علاوه بر رتبه‌بندی براساس تعداد دنبال‌کننده، به نسبت دنبال‌کنندگان به نرخ تعامل نیز توجه کرده و روند رشد توجه به برندها در شبکه‌های اجتماعی را با گزارش پیشین مقایسه نموده است.

در این میان، نام نماوا به عنوان ششمین برند پرطرفدار با بیش از ۱.۱ میلیون دنبال‌کننده به چشم می‌خورد. این پلتفرم در ماه‌های اخیر با تمرکز بر افزایش کمیت و تنوع محتوای ارائه شده، سعی در جذب مخاطبان بیشتری داشته است. تولیدات متنوع نماوا از جمله برنامه‌های موسیقایی (کنسرتینو)، رئالیتی‌شوها (ال‌کلاسیکو، رینگو، نیمه‌شب)، سریال‌های معمایی (ازازیل)، آثار اجتماعی (غربت)، فیلم‌های فانتزی خانوادگی (دیو و ماه پیشونی ۲) و تولیدات مشترک (بلیت یک‌طرفه) گواهی بر این مدعا است.

همچنین، ارائه پایین‌ترین نرخ اشتراک خودکار توسط نماوا، تلاشی در جهت تسهیل دسترسی طیف گسترده‌تری از مخاطبان به محتوای این پلتفرم ارزیابی می‌شود. لازم به ذکر است که دیتاک با تمرکز بر پایش شبکه‌های اجتماعی، به تحلیل داده‌های رسانه‌ای می‌پردازد تا به رشد برندها و بهبود استراتژی‌های ارتباطی آن‌ها کمک نماید.



Source link

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

درویش ،صدرعاملی، میرکریمی و داودنژاد در یک گردهمایی / «دانایی سینمایی در خطر است»

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B4 %D8%8C%D8%B5%D8%AF%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C%D8%8C %D9%85%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%DB%8C %D9%88 %D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%AF%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF %D8%AF%D8%B1 %DB%8C%DA%A9 %DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C %D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C


اختتامیه چهادهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در حالی برگزار شد که از علیرضا داودنژاد به عنوان پیشکسوت سینما تجلیل به عمل آمد.

به گزارش ایسنا، اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی ۱۰۰ بعداظهر جمعه(۱۹ اردیبهشت‌ماه) در حالی برگزار شد که در ابتدای این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله‌ مجید، کلیپی از امام رضا(ع) ساخته صادق رمضانی مقدم به مناسب میلاد امام رضا(ع) پخش شد.

در ادامه با حضور محمد سلوکی که اجرای این برنامه را برعهده داشت مراسم رسما آغاز و در همان ابتدا تیزر رسمی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ پخش شد.

سپس کلیپی از روند برگزاری سه روزه جشنواره فیلم ۱۰۰ در چهاردهمین دوره آن به نمایش در آمد.

پس از آن یوسف منصوری دبیر چهاردهمین‌ دوره جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در یک پیام تصویری که در حاشیه همین جشنواره در پردیس ملت ضبط شده بود به حضار خیر مقدم گفت و گزارشی از روند برگزاری این دوره ارائه کرد.

در ادامه کلیپی از هیات داوران بخش بین‌الملل و فراصد پخش و قواعد این قسمت برای حضار بیان شد.

در ادامه با حضور احمدرضا درویش، مصطفی رزاق کریمی و جوهاری از برگزیدگان بخش بین‌الملل تجلیل به عمل آمد.

تندیس چهاردهمین جشنواره‌ی بین المللی فیلم ۱۰۰، دیپلم افتخار و هدیه‌ی نقدیِ برگزیده‌ی بهترین فیلم داستانیِ بخش بین الملل، به فیلم «اَلعناق» ساخته‌ی زینب نجاتی تعلق گرفت.

تندیس جشنواره‌ی چهاردهم، دیپلم افتخار و هدیه‌ی نقدی برای بهترین فیلم پویانمایی بخش بین الملل، هم به جان س ْ وِنْس ْ کی برای فیلم skinnies اهدا شد.

تندیس جشنواره‌ی چهاردهم، دیپلم افتخار و هدیه‌ی نقدی برای بهترین فیلم مستند بخش بین الملل، به مستند «گلچین» ساخته‌ی محمدجواد معصومی تقدیم شد.

در بخش فلسطین آزاد سه اثر به ترتیب «خانه‌ام اینجاست» اثر علیرضا آقامحمدی، Aschool day اثر ahmad danaf و عاتقه اثر مسعود دهنوی مورد تجلیل قرار گرفت.

در ادامه یک اثر موسیقیای که پیش از این برادران روحانی در سال ۱۹۶۵ ساخته بودند توسط یک‌ گروه‌ موسیقی بازخوانی شد.

در ادامه کلیپی از علیرضا داوودنژاد به عنوان پیشکسوت سینما پخش شد و او نیز از چگونگی حضورش در سینما توضیحاتی ارائه داد.

سپس با حضور احمدرضا درویش، رسول صدرعاملی، مصطفی زمانی، محمدرضا شریفی‌نیا ‌و محمدمهدی دادمان بزرگداشت علیرضا داودنژاد برگزار و از این هنرمند تجلیل شد.

درویش ،صدرعاملی، میرکریمی و داودنژاد در یک گردهمایی / «دانایی سینمایی در خطر است»

رسول صدرعاملی در سخنان کوتاهی در مورد علیرضا داودنژاد گفت: علیرضا داودنژاد معلم همه ما فیلم‌سازان‌ بعد از انقلاب بوده است، چه با ساخت فیلم و چه با حضور و معرفتش در سینمای ایران ‌و چه با پرداختن به نوعی سینمایی که به من یاد داد چگونه می‌توان از قصه‌های مردم این سرزمین یک‌ روز فیلم ساخت.

وی ادامه داد: معنی خانواده و فیلم‌سازی درست را علیرضا داودنژاد به سینمای ایران مفهوم داد و هیچکسی به اندازه او دغدغه سینما نداشته است و در مقالات و نوشته‌هایش و صحبت‌هایش دائما رنج سینما ایران‌ را کشیده است و اگر خوبی هم بوده زیاد آن‌ را بیان کرده است و بیشتر در سینما حرص خورده است.

این کارگردان یادآور شد: هر وقت ما به دونفره‌های خودمان می‌رسیم او همیشه در مورد سینما سخن می‌گوید و همیشه پرسش دارد که چرا سینما مسیری که باید می‌رفت را نرفته است.

در ادامه علیرضا داودنژاد نیز در سخنانی خاطرنشان کرد: از پارسال تا به حال مناسبت‌های زیادی بود که من‌ را دعوت کردند اما دل و دماغ حضور در آنها را نداشتم اما در این‌ جشنواره به یک دلیل خاصی وظیفه خودم دانستم که حضور پیدا کنم و آن هم عنوان این جشنواره یعنی فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای است.

وی ادامه داد: فیلم‌ ۱۰۰ ثانیه موضوع مهمی است زیرا موضوع زمان در آن مطرح است. زمان محور دانایی سینمایی است و دانایی سینمایی همیشه با زمان گره خورده است. ‌اگر قرار یک‌ روایت و ماجرا در ۱۰۰ثانیه یا حتی ۱۰۰دقیقه روایت کنید این داستان را متفاوت می‌کند.

این کارگردان تصریح کرد: دانایی سینما با زمان آمیخته شده است، برعکس در سریال این امر مصداق ندارد. در سریال شما دست‌تان بازتر است اما در سینما موضوع فرق می‌کند. پس دانایی سینمایی با ساختن فیلم‌های سینمایی به وجود می‌آید و محفوط می‌ماند و وقتی سینما تضعیف می‌شود دانایی سینمایی هم تضعیف خواهد شد. ‌اگر سریال موفقی هم داشته‌ایم به خاطر دانایی سینمایی که سازنده آن از قبلا داشته است. ما در شرایطی هستیم که ۸۰ فیلم اکران‌ می‌شود و ۶۰ فیلم آن ضرر می‌کند و تنها چند فیلم تجاری فروش خوبی دارد.

داودنژاد تصریح کرد: اصلا با فیلم تجاری مخالف نیستم، وقتی بازار ناامن‌ است و سانسور وجود دارد چگونه باید آمار مخاطب ‌و سالن‌ها را نگه داریم.

وی افزود: امروز تکلیف هنر سینما چیست؟، چرا فیلم‌ها به زیر زمین رفته است، امروز دانایی سینمایی در کشور ما در خطر است و نمی‌شود کشوری دانایی سینمایی نداشته باشد و اثرگذار باشد.

این کارگردان خاطرنشان کرد: چرا اصغر فرهادی را فراری دادیم در حالی که نیروی خلاق را باید نگه داشت و به دور آن یک حلقه آموزشی قرار دهیم، ما متاسفانه دلسوز دانایی سینمایی و نیروی خلاق سینما نداریم. امیدوارم یک اتفاقی برای سینما بیافتد که سینما تبلیغاتی، تجاری و هنری همه در کنار هم ‌قرار بگیرند.

در ادامه کلیپی از پشت صحنه‌های ساخت فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای پخش شد.

پس از آن کلیپی از هیات داوران بخش ملی پخش شد و داوران توضیحات‌شان در مورد آثار را ارائه کردند.

سپس با حضور رسول صدرعاملی، ژاله صامتی، لیلا زارع، سید محمود رضوی، محسن اسلام‌زاده و محمد خیراندیش از برگزیدگان بخش ملی این‌ جشنواره تجلیل شد.

دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی بهترین فیلم داستانی بخش مسابقه‌ی ملی، به امیر ربوئین برای فیلم «مشق هر روز» تعلق گرفت.

برنده‌ی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه ی نقدی برای بهترین فیلم داستانی بخش ملی،به فیلم «چشم چشم» ساخته‌ی حمید ملیحی رسید.

دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی بهترین فیلم پویانماییِ بخش مسابقه‌ی ملی به «آرامش زن، آرامش خانه» اثر علیرضا پورشکوری اهدا شد.

برنده‌ی تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی برای بهترین فیلم پویانمایی به حیدر صفر پور برای فیلم «ته تغاری» تعلق گرفت.

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه‌ی نقدی برای بهترین فیلم مستند بخش ملی تقدیم به فیلم «شانه به شانه» اثر مهدی شاهسواری و عطیه سادات حجتی شد.

در ادامه با حضور حامد ملک‌زاده، یوسف منصوری و محدثه پیرهادی فیلم‌های منتخب سازمان سینمایی سوره مورد تجلیل قرار گرفت.

اولین فیلم برگزیده‌ی سازمان سینمایی سوره، «بی درد» اثر حانیه باستان بود، دومین فیلم برگزیده که ساخت اثر بعدی شان تحت حمایت سازمان سینمایی سوره خواهد بود فیلم «کیوسک» اثر محمد قادری و سومین فیلم منتخب سازمان سینمایی «چرخ و فلک» ساخته‌ی مریم محمدی بود.

در ادامه تجلیل‌ها هم جایزه ایران‌ جوان به مرتضی معتمدی‌راد برای فیلم «‌یکی مثل خودم» اهدا شد.

بعد از آن حامد ملک‌زاده مسئول ستاد نوآوری‌های اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سخنان کوتاهی گفت: ما در بنیاد برکت از مادرانی که مشکل بارداری، ناباروری و حتی کسانی که‌ می‌خواهند ‌از سقط جنین جلوگیری کنند، حمایت می‌کنیم و خوشحالیم که جشنواره فیلم ۱۰۰ در این زمینه با ما همکاری داشت.

سپس یوسف منصوری دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ با اشاره به حمایت سازمان سینمایی سوره از سه اثر جشنواره کفت: ما در سازمان سینمای سوره دو رسالت داریم که یکی‌ برگزاری درست جشنواره است و دیگری کمک مادی به سازندگان فیلم‌هاست تا بتوانند کار بعدی خود را هم بسازند. درست است که جوایز خودش به نوعی حمایت مادی است اما به سه اثر مجزا کمک خواهیم کرد. همچنین آقایان واعظیان‌، فتاح‌ و رائدفریدزاده هم قول حمایت از فیلم‌سازان برتر را به ما دادند.

سپس با حضور محمدمهدی دادمان، حمیدرضا جعفریان و یوسف منصوری جایزه ویژه دبیر جشنواره به فیلم «علم» اثر سیدمحمدحسین حسینی اهدا شد.

همچینین جایزه ویژه هیات داوران به «پیام‌بر» اثر سجاد انتظاری رسید.

در بخش پایانی این مراسم رضا میرکریمی -کارگردان سینما- با اشاره به اینکه جشنواره فیلم ۱۰۰ را دوست دارم چون جایی برای استعدادیابی جوانان است، اظهار کرد: ‌از وقتی موضوع بین‌المللی‌ شدن به این جشنواره اضافه شده است آورده بیشتری برای این جشنواره داشته است. همچنین مدل برگزاری جشنواره نشان می‌دهد که افراد خوش ذوقی پشت این‌ جشنواره بودند.

وی ادامه داد: کسانی که علاقه ورود به سینما دارند بدانند اولین گام مهم داشتن ایده است، ‌هرکسی اگر کلاس‌های مختلف هم برود اما ایده نداشته باشد چیزی برای فیلم‌سازی نخواهد داشت چون خیلی از تکنیک‌های فیلم‌سازی امروز با هوش مصنوعی ساخته می‌شود و تنها تفاوت ما با هوش‌مصنوعی در همین ایده است.

میرکریمی یادآور شد: اگر ایده نداشته باشید شما یک اپراتور هستید. در شرایط فعلی نمی‌توانید مخاطب را با تکنیک‌های سینمایی و فرم گول بزنید بلکه تنها راه موفقیت داشتن ایده است. بهترین روش برای استعدادیابی برگزاری جشنواره‌های همچون فیلم ۱۰۰ است.

وی در پایان با ابراز تاسف از نبودنش در مراسم بزرگداشت علیرضا داودنژاد، گفت: خیلی ناراحتم از اینکه موقع بزرگداشت استاد داودنژاد نرسیدم ولی خیلی ایشان را دوست دارم هرچند این علاقه یک‌طرفه است. ایشان از جمله آدم‌های اصیلی است که در روند فعالیت ایشان می‌توان به این درک ‌رسید و با یکی ‌دو تا کار معلوم نیست و من هم به خاطر همین اصالت ایشان را دوست دارم.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

معرفی آثار راه‌یافته به مرحله‌ بازبینی جشنواره مونولوگ

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

معرفی آثار راه‌یافته به مرحله‌ بازبینی جشنواره مونولوگ


دوازدهمین جشنواره‌ی مونولوگ دانشگاه هنر ایران با دبیری افرا افروز، آثار راه‌یافته به مرحله‌ی بازبینی در بخش اجرای این دوره را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، هیات انتخاب این جشنواره، در بخش اجرا متشکل از حمید پورآذری، علی‌اکبر علیزاد و سمانه زندی‌نژاد بودند که پس از دریافت تعداد ۴۱۷ پروپوزال اجرایی، ۸۱ پروپوزال اجرایی به نظر این هیات انتخاب به مرحله‌ بازبینی راه یافته‌اند.

اسامی پروپوزال‌های اجرایی راه‌یافته به مرحله‌ بازبینی دوازدهمین جشنواره‌ مونولوگ:

معراج ابطحی / کارشناسی / هنر ایران
امیررضا احمدی / کارشناسی / هنر ایران
ژینا احمدی / کارشناسی/ سوره
سید محمدامین اقسمی / کارشناسی / تهران
آذین بارانی / کارشناسی / هنر ایران
سعید بداغی / کارشناسی / هنر ایران
زینب بنی‌هاشم / کارشناسی / تهران
فخرالدین بهدادی فرد / کارشناسی ارشد / هنر ایران
الیاس بهرامی / کارشناسی ارشد / هنر ایران
نادیا پشم‌چی / کارشناسی ارشد / تربیت مدرس
حانیه پورطهماسب / کارشناسی ارشد / نبی‌اکرم
سعید پورمحرم/ کارشناسی ارشد/ هنر ایران
زهرا توکلی / کارشناسی / هنر ایران
نگار توکلی / کارشناسی ارشد / هنر ایران
رضا جعفری / کارشناسی / علمی‌-‌کاربردی فرهنگ و هنر قم
پویا جعفری نور / کارشناسی ارشد / تهران
محسن جلالی‌راد / کارشناسی / علمی‌-‌کاربردی واحد ۴۶
سیدحمیدرضا حسینی / کارشناسی / علمی‌-‌کاربردی گلرنگ
علی حیدری / کارشناسی / معماری و هنر پارس
پرهام خاکزاد / کارشناسی / معماری و هنر پارس
بابک خدایی / کارشناسی / علمی‌-‌کاربردی واحد ۴۸
میثم خسروی / کارشناسی ارشد / تهران
مهرسا دارابی / کارشناسی / دامغان
سعید درودی / کارشناسی / هنر ایران
فائزه درویش / کارشناسی / هنر ایران
آوا درویشی / کارشناسی / معماری و هنر پارس
مینو ربیعی / کارشناسی / تهران
زهرا رحمتی علائی / کارشناسی / آزاد تهران مرکزی
علیرضا رضائی / کارشناسی ارشد / هنر ایران
محمدحسین رضوی / کارشناسی / هنر و اندیشه اسلامی
حانیه رضوی بزار / کارشناسی ارشد / هنر ایران
علیرضا رمضانی / کارشناسی / سوره
کیمیا رنجبر / کارشناسی / تهران
آرش زینلی / کارشناسی ارشد/ هنر ایران
محمد سلاجقه / کارشناسی / باهنر کرمان
بهار سلیمی / کارشناسی / سوره
علی سلیمی مرفه / کارشناسی / هنر ایران
رضوانا شادمهری / کارشناسی / سوره
بهداد صالحی / کارشناسی / هنر ایران
مهدی صمیمی / کارشناسی ارشد / تربیت مدرس
جیران طافی / کارشناسی / تهران
آناهیتا طالبی / کارشناسی / تهران
سعید طاهری‌راد / فارغ‌التحصیل کارشناسی/ تهران
سیاوش طوسی / کارشناسی ارشد / پردیس بین‌المللی فارابی هنر ایران
سپهرداد عالی‌نژاد / کارشناسی ارشد / آزاد تهران مرکزی
علی عباسی / کارشناسی / ارم شیراز
الهه عرب / کارشناسی / سوره
بیتا عرفان‌فر / کارشناسی / آزاد تهران مرکزی
حسن عزیزی / کارشناسی ارشد / نبی‌اکرم
فائزه علیزاده / کارشناسی / آزاد واحد کاشان
رضا فاتحی / کارشناسی / معماری و هنر پارس
مهرنوش فرشچی / کارشناسی / هنر ایران
زهرا فرهادی مطلق / کارشناسی / معماری و هنر پارس
حسین فیروزی / کارشناسی / تهران
فاطمه قاسمی / کارشناسی / هنر ایران
هاله قاسمی‌زاده / کارشناسی / هنر ایران
صبا قربانپور / کارشناسی / سوره
ستایش قلی‌پور / کارشناسی / معماری و هنر پارس
منصور کامکار / کارشناسی ارشد / هنر ایران
مبینا کاشی / کارشناسی / هنر ایران
امیر کمالیان / کارشناسی / آزاد تهران مرکزی
پروانه کوکبی فیضی / کارشناسی ارشد / هنر ایران
آریا کیانفرد /کارشناسی ارشد / تربیت مدرس
حمیدرضا گودرزی / کارشناسی /باهنر ‌کرمان
مریم لشکری / کارشناسی / تهران
حسین منیزوی / کارشناسی / تهران
مهسا مختارپور / کارشناسی ارشد / هنر ایران
علیرضا مجیدی / کارشناسی ارشد / هنر ایران
عابده مشهدی میقانی / کارشناسی / سوره
یوسف مظلومی / کارشناسی ارشد / تهران
زهرا منصوری مغانلو / کارشناسی / سوره
دلارام موسوی / کارشناسی / تهران
محمدرضا موسوی / کارشناسی / سوره
سعیده مهدوی / کارشناسی ارشد / هنر ایران
محمد میرچولی / کارشناسی / آزاد تهران مرکزی
محمد میرحیدری / کارشناسی ارشد / تربیت مدرس
پرهام میرنیا / کارشناسی / آزاد واحد اصفهان (خوراسگان)
نرگس ناجی / کارشناسی / معماری و هنر پارس
شیلان نانوازاده / کارشناسی / هنر ایران
عباس نکیسا / کارشناسی ارشد / تهران
فاضل نوروزی / کارشناسی ارشد / تهران
نازنین هوشمندفر / کارشناسی / تهران
زینب یعقوبی / کارشناسی ارشد / تربیت‌ مدرس

لازم به ذکر است بازبینی آثار اواخر اردیبهشت‌ماه به پایان می‌رسد و اوایل خردادماه اسامی آثار راه‌یافته به بخش اجرای داخل و خارج از سالن دوازدهمین جشنواره‌ مونولوگ دانشگاه هنر ایران اعلام می‌شود.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

نقد و بررسی فیلم مبارزه کن یا فرار کن (Fight or Flight)

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

Josh Hartnett Fight Or Flight Movie 675714dad9747 Jpg 85


سکانس‌های اکشن جذاب و تا حدی احمقانه، به فیلم Fight or Flight شباهت‌هایی شایسته با John Wick و Bullet Train بخشیده‌اند، در حالی که جاش هارتنت ثابت می‌کند که یک قهرمان اکشن شایسته است، حتی در طول این مسیر پر از دست‌انداز.

جیمز مدیگان که پیش از این به عنوان دستیار کارگردان در فیلم‌هایی مانند «تبدیل‌شوندگان: ظهور جانوران» (Transformers: Rise of the Beasts) و «مگ» (The Meg) فعالیت داشته، مهارت اکشن خود را به این فیلم درباره یک مزدور که که طغیان کرده می‌آورد. جاش هارتنت در نقش لوکاس ریس، نقش یک مامور ویژه سابق که چند سال گذشته را در تایلند پنهان شده بود، ایفا می‌کند. وقتی یک جنایتکار مرموز به نام «شبح» (The Ghost) فعالیتش را آغاز می کند، رئیس سابقش کاترین برانت (با بازی کیتی سکهاف از سریال «مندلورین») او را دوباره به سر کار باز می گرداند.

لوکاس مأمور می‌شود که سوار یک پرواز به مقصد سان‌فرانسیسکو شود و شبح را پیدا و دستگیر کند. اما مدت زیادی نمی‌گذرد که او متوجه می‌شود به‌تنهایی در این مأموریت نیست؛ در حقیقت، این پرواز پر از قاتلانی است که همه امیدوارند این وظیفه را به سرانجام برسانند. آنچه در ادامه اتفاق می‌افتد یک فیلم اکشن است که مانند یک جت مافوق صوت از میان سکانس‌های فوق‌العاده خشن عبور می‌کند؛ و این یک سفر هیجان‌انگیز است که باید تجربه‌اش کرد.

Fight or Flight Fight or Flight

هارتنت، که برای اولین بار پس از ۲۰ سال بدل‌کاری‌های خودش را انجام می‌دهد، ثابت می‌کند مردی پیشرو و توانمند است. در طی چند سال اخیر، او با بازی در فیلم برنده اسکار Oppenheimer و تریلر کنسرتی Trap از ام. نایت شیامالان، شاهد تجدید حیات حرفه‌ای خود بوده است. Fight or Flight نیز جایگاه او را به‌عنوان یکی از جالب‌ترین و متنوع‌ترین نقش‌آفرین‌های هالیوود بیشتر محکم می‌کند.

کاراکتر لوکاس با موهای بلوند و لباس خواب خطوط هوایی، از همان لحظه اول روی پرده جذاب است؛ شوخ‌طبعی او و سکانس‌های رزمی بسیار چشمگیرش – از جمله یک صحنه خاص و بسیار عجیب با همان اره برقی ذکرشده – از نکات برجسته فیلم هستند. دیگر نکات بارز فیلم شامل یک سکانس برداشت بلند با استفاده از یک ترولی نوشیدنی‌ها و یک مبارزه عجیب در سرویس بهداشتی بخش فرست‌کلاس است که لحن خشونت‌آمیز فیلم را به نمایش می‌گذارد.

با این حال، تلاش فیلم برای اضافه کردن عمق و معنا به کشتار کمی نابجا به نظر می رسد. به همین ترتیب، خرده روایت های خارج از هواپیما نیز رضایت‌بخش نیست همچنین، داستان فرعی خارج از هواپیما چندان رضایت‌بخش نیست. در حالی که سکف در نقش کاترین تلاش می‌کند نوعی فضای مأموریت‌های جدی را به داستان بخشیده و مرکز اصلی کنترل باشد، صحنه‌هایی که در اتاق ناوبری رخ می‌دهند، چیزی جز حالت تقلیدی نیستند.

Fight or Flight Fight or Flight

توسعه کاراکترها در این بخش کافی نیست، از جمله «آرون هانتر» با بازی جولیان کوستوف که تنها به یک مأمور خشمگین و پر سروصدا تبدیل می‌شود. پیچش‌ها و تغییرات این بخش نیز بیشتر نامتناسب به نظر می‌رسند تا اینکه بخواهند سیر داستان را جذاب‌تر کنند. با اینکه این موارد تأثیر کلی فیلم را به‌شدت خراب نمی‌کنند، اما باعث ایجاد چند وقفه غیرضروری در ریتم آن می‌شوند.

در نهایت باید گفت که با اینکه شباهت‌های این فیلم با اکشن خوش‌ساخت دیوید لیچ غیرقابل انکار است، جیمز مدیگان توانسته با Fight or Flight حس تازگی ایجاد کند. این بیشتر به لطف سکانس‌های رزمی خیره‌کننده‌ای است که از کار تیم عوامل در فیلم‌هایی همچون John Wick و The Raid الهام گرفته‌اند و فیلم را از یک تقلید ساده به اثری جذاب و خشن تبدیل کرده‌اند.

نمره: 6/10

منتقد: فی واتسون



Source link

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها