با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

ویژه‌ برنامه تعزیه‌خوانی در پردیس تئاتر تهران

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87%E2%80%8C %D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87 %D8%AA%D8%B9%D8%B2%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C %D8%AF%D8%B1 %D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3 %D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1 %D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86


پردیس تئاتر تهران از ۱۵ تا ۲۱ اسفند، همزمان با ۴ تا ۱۰ رمضان، میزبان ویژه‌برنامه تعزیه‌خوانی خواهد بود. این مراسم معنوی پس از نماز مغرب در سالن استاد علی نصیریان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پردیس تئاتر تهران، همزمان با ماه مبارک رمضان، پردیس تئاتر تهران میزبان اجرای ویژه تعزیه‌خوانی خواهد بود. این برنامه به همت کانون تعزیه پردیس تئاتر تهران با عنوان «منهاج» و با همکاری «مجمع تعزیه آل طاها»، «پایگاه ناحیه متفاوت بسیج مالک اشتر»، و «خانه تئاتر و تعزیه کانون فرهنگی هنری مالک اشتر» برگزار می‌شود.
مراسم ویژه تعزیه‌خوانی از ۱۵ تا ۲۱ اسفند، همزمان با ۴ تا ۱۰ رمضان، در سالن استاد علی نصیریان و پس از نماز مغرب برگزار می‌شود.
در این هفت شب، به ترتیب مجالسی از تعزیه امام علی (ع)، حضرت مسلم (ع)، طفلان مسلم (ع)، حضرت علی اکبر (ع)، جناب حر، حضرت عباس (ع) وحضرت زهرا (س) روایت می‌شود.
در این اجراها، تعزیه‌خوانان سرشناسی همچون حاج مرتضی صفاریان (معین‌البکاء)، حاج محمد رضایی، حاج محمد بخشی‌نیا، ابوالفضل کبابیان، حاج حسن برکتی، مسعود حجازی مهر، حاج محمدرضا امینی، حاج محسن گیوه‌کش، شکرالله جعفری، امیر صفری، دانیال حضوری و … حضور خواهند داشت.
علاوه بر اجرای تعزیه، چهره‌های شناخته شده موسیقی تعزیه همچون عباس صالحی، مجید معنوی‌زاده، سعید نبئی، جواد فلاحتی، مجید ربانی، حجت جوکار، حسن فیاض، علیرضا رضایی و دیگر هنرمندان، مسئولیت اجرای گروه موزیک این مراسم را بر عهده دارند. همچنین حسن پزشک‌پور به عنوان جامه‌دار، ابوذر طارقلی به عنوان صدابردار و گروه شبکه جهانی تعزیه به عنوان تیم تصویربرداری در این برنامه همکاری خواهند داشت.
این ویژه‌برنامه فرصتی برای علاقه‌مندان به هنر تعزیه و نمایش‌های آیینی است تا از نزدیک شاهد روایت‌های تأثیرگذار مذهبی باشند.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox728
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اقتصاد

نمایش فیلم «تاراج» به یاد ایرج قادری

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85 %D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AC %D8%A8%D9%87 %DB%8C%D8%A7%D8%AF %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%AC %D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C


به مناسبت سیزدهمین سالگرد درگذشت ایرج قادری کارگردان و بازیگر نامدار سینمای ایران، با همکاری فیلمخانه ملی ایران، نسخه اصلاح و مرمت‌شده فیلم «تاراج» ساخته سال ۱۳۶۳ این کارگردان در موزه سینما به نمایش درخواهد آمد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری موزه سینما، فیلم سینمایی «تاراج» با حضور هنرمندان و همکاران این سینماگر فقید در سالن فردوس موزه سینما به نمایش گذاشته می‌شود.

از آنجایی که این فیلم به جهات مختلف از آثار مورد توجه و بحث سینمای پس از انقلاب است، پس از گذشت سالیان بسیار از نمایش عمومی آن، دیدار دوباره‌اش روی پرده عریض سینما فرصت مناسبی است برای علاقه‌مندان و پژوهشگران سینمای ایران.

مرحوم ایرج قادری در هفدهم اردیبهشت ۱۳۹۱ در هفتاد و هشت سالگی درگذشت.

فیلم «تاراج» سومین ساخته ایرج قادری در سال‌های بعد از انقلاب بود. فیلمنامه را سعید مطلبی بر اساس داستانی از علیرضا داوودنژاد نوشته بود. مطلبی همچنین تدوین «تاراج» را هم برعهده داشت.

سازنده موسیقی متن فیلم نیز ناصر چشم‌آذر بود و فرج‌الله حیدری این فیلم را فیلمبرداری کرد. بهزاد جوانبخش، جمشید آریا (هاشم‌پور)، فخری خوروش، رسول توکلی و سعید نیوندی از جمله بازیگران اصلی فیلم بودند.

«تاراج» به پدیده اعتیاد و قاچاق مواد مخدر می‌پردازد.

نمایش فیلم «تاراج» به یاد ایرج قادری 

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

مدرسه تلویزیونی ایران ادامه پیدا کند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87 %D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C %D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87 %D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7 %DA%A9%D9%86%D8%AF


رئیس سازمان صداوسیما در نشست با وزیر آموزش و پرورش و مدیران این وزارتخانه، بر ضرورت اتصال ظرفیت‌های دو دستگاه و اولویت امر بنیادین تعلیم و تربیت در جامعه تأکید کرد و خواستار تشکیل کارگروه عملیاتی برای دستیابی به اهداف مشترک شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صداوسیما، پیمان جبلی و اعضای شورای معاونان سازمان صداوسیما صبح روز سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، میزبان علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و جمعی از معاونان و مدیران این وزارتخانه بودند.

در این نشست، پیمان جبلی با اشاره به آمادگی کامل حوزه‌های صف و ستاد صداوسیما برای همکاری با آموزش و پرورش، گفت: باید ظرفیت‌های دو طرف را به هم متصل کرد و با تحکیم بسترهای همکاری، تفاهم‌نامه میان این دو دستگاه را از فضای نمادین خارج کرده و در میدان عمل پیاده‌سازی کرد.

وی افزود: تشکیل کارگروه مشترک، به این همکاری جنبه عملیاتی می‌دهد و تفاهم‌نامه‌ها را به قراردادهای اجرایی تبدیل می‌کند.

جبلی با اشاره به فعالیت‌های صداوسیما در حوزه آموزش و پرورش، تأکید کرد: رسالت ما فراتر از تعهدات صوری است و باید کیفیت همکاری خود با آموزش و پرورش را افزایش دهیم.

وی همچنین بر ضرورت تشکیل جلسات مستمر میان معاونان و مدیران صداوسیما و آموزش و پرورش تأکید و اظهار کرد: تمام ظرفیت‌های رسانه ملی در اختیار دستگاه‌ها قرار دارد، اما اگر آموزش و پرورش در اولویت صداوسیما قرار گیرد، موفقیت‌های بزرگی در جامعه محقق خواهد شد.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به جایگاه ویژه آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های رسانه ملی باید به‌طور ویژه در خدمت تحول آموزشی قرار گیرد. اگر این وزارتخانه در صدر اولویت‌های ما قرار گیرد، می‌توان به نتایج ملموس و کارآمدی دست یافت.

جبلی در پایان، با ابراز امیدواری برای بهره‌برداری از فرصت‌های پیش‌رو، گفت: آرزو داریم از ظرفیت‌های موجود در مسیر پیشرفت آموزش و پرورش استفاده کرده و دستاوردهای ارزشمندی خلق کنیم.

مدرسه تلویزیونی ایران ادامه پیدا کند

هم‌افزایی برای تحول تربیتی و عدالت آموزشی

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در این نشست بر ضرورت همکاری مشترک برای تحقق اهداف تربیتی، عدالت آموزشی و فرهنگ‌سازی تأکید کرد و نقش کلیدی صداوسیما در این مسیر را حائز اهمیت دانست.

او ضمن اشاره به هفته معلم، از دستگاه‌های فرهنگی برای پاسداشت این مناسبت قدردانی کرد و بر لزوم تبیین رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای ارتقای آموزش و پرورش کشور تأکید کرد. وی گفت: توسعه دانایی برای نسل جدید، انتقال آداب و رسوم به نسل آینده، و تقویت هویت دینی و ملی دانش‌آموزان، جزو مأموریت‌ها و اهداف اساسی آموزش و پرورش است که در این بخش با رسانه ملی مأموریت‌های مشترکی داریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت‌های ساختاری و شباهت‌های دو نهاد، اظهار کرد: آموزش و پرورش با ۷۵۰ منطقه آموزشی، میلیون‌ها معلم، دانش‌آموز و والدین، به‌عنوان بزرگ‌ترین رسانه دولت محسوب می‌شود.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های صداوسیما در انعکاس نقاط قوت و ضعف این وزارتخانه، گفت: آموزش و پرورش نیز به‌عنوان یک رسانه ملی، در راستای اهداف ملی جایگاه ارزشمندی دارد. اگر با هم‌افزایی و هم‌اندیشی در این مسیر حرکت کنیم، فضای فرهنگی کشور از آسیب مصون خواهد ماند و تحولی بزرگ رقم خواهد خورد.

او همچنین ضمن قدردانی از میدان‌داری صداوسیما در رخدادهای ویژه، از «مدرسه تلویزیونی ایران» که در دوران کرونا به اجرا درآمد، به‌عنوان نمونه‌ای موفق یاد کرد و خواستار تداوم این نوع همکاری‌ها شد.

کاظمی‌با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: “این سند ماهیتی تربیتی دارد و هدف آن پرورش انسان‌های مؤمن، ولایتمدار و مسئولیت‌پذیر است. هرچند در سال‌های گذشته پیشرفت چشمگیری نداشته‌ایم، اما اکنون مسیر را با قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد. در این راستا، نیاز به گفتمان‌سازی داریم که همکاری با رسانه ملی لازمه تحقق آن است.

وزیر آموزش و پرورش با تقدیر از اقدامات رسانه ملی در پوشش اخبار و تولید گزارش‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت، گفت: شبکه‌های استانی با ضریب نفوذ بالا و مخاطبان وفادار، می‌توانند نقش مؤثری در ارتباط مستقیم با مردم ایفا کنند. این شبکه‌ها امیدوارکننده‌ترین بستر برای انتقال پیام‌های آموزشی هستند و برنامه‌ریزی برای توسعه و تنوع‌بخشی به محتوای آنها ضروری است.

وی در پایان، ابراز امیدواری کرد که این دیدار، آغازگر فصل جدیدی از همکاری‌های مشترک میان آموزش و پرورش و رسانه ملی باشد. از سوی دیگر، وی بر ضرورت راه‌اندازی «شبکه ملی تعلیم و تربیت» به‌عنوان یکی از خواسته‌های رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

در این دیدار، اعضای شورای معاونین سازمان صداوسیما و معاونان و مدیران آموزش و پرورش با ارائه گزارش عملکرد، پیشنهادهایی برای بهبود همکاری‌های دو دستگاه مطرح کردند.

در پایان نشست نیز تفاهم‌نامه‌ای میان رئیس سازمان صداوسیما و وزیر آموزش و پرورش برای گسترش همکاری‌ها و افزایش تعامل میان این دو نهاد به امضا رسید.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

اعتراض جهانی سینماگران به جنایات در غزه

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6 %D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C %D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86 %D8%A8%D9%87 %D8%AC%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D8%AA %D8%AF%D8%B1 %D8%BA%D8%B2%D9%87


بیش از ۳۵۰ تن از چهره‌های سینمایی با انتشار نامه‌ای سرگشاده در آستانه جشنواره فیلم کن، سکوت درباره پیامدهای مرگبار عملیات نظامی جاری اسرائیل در غزه را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، در آستانه جشنواره فیلم کن، بیش از ۳۵۰ چهره برجسته دنیای سینما از جمله ریچارد گیر، سوزان ساراندون، خاویر باردم و دیوید کراننبرگ با امضای نامه‌ای سرگشاده، سکوت جهانی در قبال تلفات انسانی حمله نظامی اسرائیل به غزه را محکوم کردند. این نامه که در یادبود فاطمه حسونه، خبرنگار و هنرمند ۲۵ ساله فلسطینی منتشر شده، خواستار پایان دادن به بی‌تفاوتی فرهنگی نسبت به فجایع انسانی در نوار غزه است.

این نامه در وبسایت روزنامه فرانسوی لیبراسیون با عنوان «در کن، نباید وحشت غزه را به سکوت سپرد» منتشر شده است و با عبارت «برای فاطمه» خطاب شده و یاد فاطمه حسونه، هنرمند و عکاس خبری ۲۵ ساله اهل غزه‌ را گرامی می‌دارد.

این زن جوان در اواسط آوریل در حمله هوایی اسرائیل جان خود را از دست داد؛ تنها ۲۴ ساعت پس از آن‌که اعلام شد مستندی درباره زندگی او در غزه قرار است در جشنواره کن به نمایش جهانی درآید. در همان حمله، ۱۰ نفر از بستگانش از جمله خواهر باردارش جان باختند.

در این نامه آمده است: «او یک عکاس خبری مستقل فلسطینی بود. ارتش اسرائیل در تاریخ ۱۶ آوریل ۲۰۲۵، درست یک روز پس از اعلام انتخاب فیلم «روحت را در دستانت بگذار و قدم بزن» ساخته سپیده فارسی، که او در آن نقش اصلی را ایفا می‌کرد، برای بخش «ACID» جشنواره کن، او را هدف قرار داد. او در آستانه ازدواج بود.»

نویسندگان نامه تأکید کرده‌اند: «هیچ روزنامه‌نگار خارجی اجازه ورود به نوار غزه را نداشته است. ارتش اسرائیل غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد. بیش از ۲۰۰ خبرنگار به‌طور عمدی کشته شده‌اند. نویسندگان، فیلم‌سازان و هنرمندان به‌طرز وحشیانه‌ای به قتل می‌رسند.»

بر اساس آمار منتشرشده توسط وزارت بهداشت غزه، حداقل ۵۲ هزار نفر در اثر اقدامات نظامی اسرائیل جان خود را از دست داده‌اند. در عین حال، جمعیت ۲.۴ میلیونی این منطقه با کمبود شدید غذا به‌دلیل دو ماه محاصره کالاهای اساسی مواجه است.

از دیگر امضاکنندگان این نامه می‌توان به پدرو آلمودووار، کوثر بن‌ هنیه، کوستا گاوراس، آلیس دیوپ، خاویر دولان، آدل اکسارچوپولوس، نیکول گارسیا، جاناتان گلیزر، آلن گیروادی، انماری جاسی، یورگوس لانتیموس، ناداو لاپید، مایک لی، کلبر مندوسا، ویگو مورتنسن، لورا پویترس، روبن اوستلوند، مارک رافلو و ایرا ساکس اشاره کرد.

در این نامه همچنین به وضعیت حمدان بلال، فیلم‌ساز فلسطینی و یکی از کارگردانان مستند برنده اسکار «هیچ سرزمین دیگری نیست» که با یووال آبراهام، باسل عدرا و راشل سور ساخته شده، پرداخته شده است. او در اواخر مارس توسط شهرک‌نشینان اسرائیلی مورد حمله قرار گرفت و سپس توسط ارتش ربوده شد؛ هرچند تحت فشارهای بین‌المللی آزاد شد.

نویسندگان این بیانیه در پایان تأکید کرده‌اند: «به‌عنوان هنرمندان و فعالان فرهنگی، نمی‌توانیم در برابر وقوع نسل‌کشی در غزه و تأثیرات دردناک آن بر جوامع‌مان سکوت کنیم. اگر نتوانیم در کنار صداهای تحت ستم بایستیم، کار ما چه معنایی دارد؟ اگر از تاریخ درس نگیریم، چرا فیلم‌هایی متعهدانه بسازیم؟ این سکوت برای چیست؟»

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها