با ما همراه باشید
Zox Leader

اقتصاد

اخلاقی:‌ کمیسیون فرهنگی فردا به موضوع توهین به مقدسات اهل سنت رسیدگی می‌کند

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

%D8%B9%D8%B2%D9%85 %D8%AC%D8%B2%D9%85 %D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3 %D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C %D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87 %D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4 %D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C


عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کمیسیون فرهنگی در اولین جلسه خود در یکشنبه هفته جاری به موضوع توهین به مقدسات اهل سنت در یکی از شبکه‌های تلویزیونی رسیدگی خواهد کرد تا زمینه چنین حوادث و اشتباهاتی در صداوسیما و دیگر دستگاه‌ها از بین رود.

حسنعلی اخلاقی امیری، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به توهینی که به مقدسات اهل سنت در یکی از برنامه های تلویزیونی انجام شد، عنوان کرد: صداوسیما جایگاه سخنگویی نظام جمهوری اسلامی و تابلوی ارائه نظرات حکومت است؛ بنابراین این جایگاه مهم نیازمند توجه ویژه و نظارت دائمی در تمامی زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و به ویژه فرهنگی و مذهبی است.

وی ادامه داد: ایران اسلامی دارای تنوع قومی و مذهبی است و این موارد همان طور که فرصت‌های بسیاری را در زمینه‌های مختلف در اختیار نظام جمهوری اسلامی قرار داده است، نیازمند ملاحظات بیشتری است که مشکلی در موضوع اتحاد و همدلی میان اقوام و مذاهب مختلف بوجود نیاورد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گفت‌وگوهای بسیاری از سوی اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس با صداوسیما و دستگاه‌های مربوطه بابت توهین به مقدسات اهل سنت در یکی از برنامه های تلویزیونی تاکنون انجام شده است. کمیسیون فرهنگی در اولین جلسه خود در یکشنبه هفته جاری به این موضوع کاملا رسیدگی خواهد کرد تا زمینه چنین حوادث و اشتباهاتی در صداوسیما و دیگر دستگاه‌ها از بین رود.

انتهای پیام



منبع خبر

اقتصاد

گزارش‌های طرفدارانه فوتبال در شبکه سه ادامه‌دار است؟

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%B7%D8%B1%D9%81%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87 %D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84 %D8%AF%D8%B1 %D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87 %D8%B3%D9%87 %D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1 %D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F


تهیه‌کننده برنامه «گزارش ورزشی» درباره ادامه‌دار بودن گزارش‌های طرفدارانه فوتبال‌های خارجی در شبکه سه سیما که به تازگی نسبت به پخش آن اقدام شد، اظهار کرد: با وجود اینکه با استقبال خوب گزارشگران و همچنین مخاطبان روبه‌رو بودیم اما ادامه‌دار بودن این نوع گزارش‌ها مستلزم زیرساخت‌هایی است که باید فراهم شود و اگر شرایط و زیرساخت برای گزارش فراهم شود، حتما ادامه خواهیم داد.

پویا خسروی ـ تهیه‌کننده برنامه «گزارش ورزشی» ـ در گفت‌وگویی با ایسنا، درباره واکنش‌ها به اقدام شبکه سه سیما مبنی بر پخش گزارش‌های طرفدارانه فوتبال‌های مهم خارجی، با بیان اینکه گزارش‌های طرفدارانه در دنیا مخاطبان خود را دارد، اظهار کرد: گزارش‌های طرفدارانه در همه جای دنیا و اغلب شبکه‌ها اتفاق می‌افتد و بعضا در کنار گزارشگر، مجری طرفدار و کارشناس طرفدار هم دارند. اما در ایران به دلایلی که بعضا گزارشگران تحت فشار قرار می‌گیرند و بعضا مدیران شبکه‌ها هم تحت فشار قرار می‌گیرند تا الان این اتفاق نیفتاده بود.

این تهیه‌کننده برنامه‌های ورزشی با اشاره به آسیب‌شناسی سیستم هواداری در کشورمان، گفت: سیستم هواداری‌ ما مثل جاهای دیگر نیست. هیچ کسی از تیم مقابل نمی‌تواند بین هواداران تیم‌های حریف بنشیند، اما در خارج از ایران این اتفاق می‌افتد. مثلاً یک نفر طرفدار یک تیم‌ است، یک نفر طرفدار تیم دیگر است، جایگاه مشخصی ندارند و صندلی‌هایشان کنار هم است. اما تا امروز به دلیل همین مراعات‌ها این اتفاقات نیفتاده بود. ما توانستیم در شبکه سه سیما این کار را انجام دهیم، هم گزارشگران خیلی موافق بودند و هم اینکه نظرسنجی که در پیج خود برنامه «گزارش ورزشی» گذاشته بودیم، با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. اما به هر حال ادامه‌دار بودن این سبک گزارش‌ها بستگی به بازی‌های پیش‌رو و البته زیرساخت‌هایی دارد که ما باید در سازمان صداوسیما آماده کنیم.

پیشنهادهایی برای یک گزارشگر بی‌طرف و دو گزارشگر باطرف

تهیه‌کننده «گزارش ورزشی» سپس درباره ادامه‌دار بودن گزارش‌های طرفدارانه فوتبال‌های خارجی و حاشیه‌ای که در مورد نخست پیش آمد، گفت: برخی به ما پیشنهاد دادند برای اینکه بقیه مخاطبان اذیت نشوند، یک گزارشگر بی‌طرف و دو گزارشگر باطرف داشته باشیم؛ یعنی در مجموع سه نفر یک بازی را گزارش کنند. این اقدام نیازمند زیرساخت‌هاست و جدا از وجوه رسانه‌ای، از نگاه طرفداران فوتبال یک اتفاق جدیدی است. هر اتفاق جدیدی هم ابتدا احتمالاً درگیر مسائل و حاشیه‌هایی می‌شود و ما هم ادعایی بر اینکه کارمان کاملا درست است نداریم، بی‌عیب و نقص نیستیم اما تلاش کردیم درست پیش ببریم.

گزارشگری طرفدارانه باید همه‌جانبه طرفداری کند

این تهیه‌کننده در پاسخ به اینکه چقدر تاکید داشته‌اید که گزارشگران فوتبال در حین گزارش‌های طرفدارانه بااحتیاط‌تر عمل کنند یا نه باید به آنها اجازه داد که خیلی راحت گزارششان را انجام دهند؟ اظهار کرد: در همه جای دنیا معمولا روال به این شکل است که خیلی راحت گزارش می‌کنند؛ بنابراین خیلی عادی باید برخورد شود؛ یعنی مثل همه جای دنیا اگر ما بخواهیم واقعا یک پروتکل دقیقی بگذاریم، گزارشگری طرفدارانه مشخصا به معنای این است که طرفداری همه‌جانبه کند، ولی خب ما قبل از این گزارشگری طرفداری را فقط در بازی‌های ملی و حالا بازی‌های تیم‌های آسیایی داشتیم. اما خارج از این ما چیزی که به دوستان گزارشگر گفتیم، این بود که مثلا اگر طرفداری تیم ملی را ۱۰۰ می‌بینیم، اینجا باید مثلا شما ۶۰، ۷۰ درصد طرفدار باشید؛ بنابراین همچنان این اقدام جای کار بیشتر دارد.

گزارشگران حاضر می‌شوند هجمه‌های فضای مجازی را به جان بخرند

خسروی در پاسخ به اینکه آیا شبکه سه به ادامه گزارش‌های طرفدارانه برای مسابقات فوتبال تصمیم دارد؟ اظهار کرد: اگر مورد استقبال مخاطب قرار بگیرد ما هم دوست داریم ادامه‌دار باشد. از طرفی برخی بازی‌ها مثل بارسلونا و رئال‌مادرید، بازی‌های متفاوت و حساسی هستند و باید ببینیم آیا گزارشگران ما حاضر می‌شوند که همه هجمه‌های فضای مجازی را به جان بخرند و چنین بازی‌هایی را طرفدارانه گزارش کنند یا نه.

او با تاکید بر اینکه این سبک گزارشگری طرفدارانه منتفی نیست، اضافه کرد: اگر شرایط و زیرساخت‌ها برای گزارش انجام شود، حتما ادامه خواهیم داد؛ بخش‌هایی از این ماجرا به زیرساخت‌ها برمی‌گردد. همان شب که گزارش دربی میلان صورت گرفت، ما محدودیت‌هایی داشتیم و چون روی چند باند صدا، گزارشگر گزارش می‌کند، این چیزی است که نیاز به زمان دارد. اما باز هم رأی اکثریت، با توجه به میزان نظرگذاری و کامنت‌هایی که گذاشته بودند، حاکی از این بود که مخاطبان استقبال کرده بودند.

انتهای پیام



منبع خبر

ادامه مطلب

اقتصاد

اکران نسخه سینمایی «Until Dawn» صدای گیمرها را درآورد!

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

MCDUNDA SP019.webp


اقتباس سینمایی از بازی ویدیویی «تا سپیده‌دم» (Until Dawn) با نارضایتی گسترده‌ای از سوی طرفداران بازی مواجه شده است. بازی «تا سپیده‌دم» که نخستین بار در سال ۲۰۱۵ برای پلی‌استیشن ۴ عرضه شد، روایتگر ماجرای هشت نوجوان بود که در منطقه‌ای منزوی برای بقا تلاش می‌کردند و انتخاب‌های بازیکن در سرنوشت آن‌ها و اینکه چه کسی زنده می‌ماند، نقش داشت.

این بازی با انتشار دو اسپین‌آف (Until Dawn: Rush Of Blood در سال ۲۰۱۶ و The Impatient در سال ۲۰۱۸) و یک دنباله‌ی معنوی (The Quarry در سال ۲۰۲۲) گسترش یافت. همچنین، نسخه‌ی بازسازی‌شده‌ی «تا سپیده‌دم» در اکتبر سال گذشته برای پلی‌استیشن ۵ و پی‌سی منتشر شد.

«گری اف. سندبرگ»، کارگردان فیلم، با تأکید بر حفظ لحن و حال و هوای بازی در اقتباس سینمایی، به یک تغییر اساسی در فیلم اشاره کرده است: «یکی از ویژگی‌های خلاقانه‌ی بازی، امکان تصمیم‌گیری‌های متفاوت شخصیت‌ها و مواجهه با مرگ‌های گوناگون بود. در فیلم، ما از مکانیسم «شروع مجدد» بهره برده‌ایم؛ شخصیت‌ها دوباره تلاش می‌کنند و هر بار که به زندگی بازمی‌گردند، به نظر می‌رسد وارد ژانر وحشت جدیدی شده‌اند. شرط بقا، زنده ماندن تا سپیده‌دم است.»

«گری دابرمن» نیز به عنوان یکی از هواداران پر و پا قرص بازی «تا سپیده‌دم» و ماهیت سینمایی آن، بیان کرده که به این موضوع زیاد اندیشیده است که چگونه می‌توان داستان را به شکلی ادامه داد که تجربه‌ی بازی را به مخاطب منتقل نکند.

بسیاری از طرفداران بازی، پس از انتشار اولین تریلر فیلم، نسبت به این تغییرات ابراز نگرانی کرده بودند. اکنون که فیلم «تا سپیده‌دم» در سینماها به نمایش درآمده، کاربران شبکه‌های اجتماعی با قاطعیت بیشتری نظرات خود را اعلام می‌کنند. یکی از آن‌ها می‌نویسد: «فیلمی به نام «تا سپیده‌دم» ساختن و داستان رو کلاً عوض کردن که هیچ ربطی به بازی نداره. پس چرا از لوگوی «تا سپیده‌دم» استفاده کردن. هالیوود بیا انگشت کوچیکم رو بخور کثافت.»

دیگری می‌گوید: «تصمیم گرفتن فیلمی به اسم «تا سپیده‌دم» بسازن که هیچ ربطی به بازی ویدیویی «تا سپیده‌دم» نداره. مسخره‌اس.» و یک بیننده دیگر اظهار می‌دارد: «ایده‌ی فیلم مشکلی نداره ولی نه برای «تا سپیده‌دم». از بازی‌های محبوب برای فیلم ساختن و عوض کردن کل داستانشون استفاده نکنین. فیلم خودتونو بسازین و اسمشو چیز دیگه‌ای بگذارین!»

فیلم در وب‌سایت «راتن تومیتوز» امتیاز ۶۲ درصد و در «متاکریتیک» امتیاز ۵۶ درصد را کسب کرده و بسیاری از منتقدین نیز با دیدگاه تماشاگران هم‌راستا هستند.



Source link

ادامه مطلب

اقتصاد

مدیرعامل نتفلیکس: تماشای فیلم در سینما قدیمی شده؛ ما سینما را نجات دادیم!

4e0269d8236ceb576013f23b6def1f44

منتشر شده

در

توسط

Tedsarandos Lastories 020623 Part2netflix 02072023


مدیرعامل نتفلیکس، «تد ساراندوس»، اظهار کرده که سرویس استریم تحت مدیریت او «هالیوود را احیا می‌کند» و نشان می‌دهد که بحران سالن‌های سینما و استقبال کمتر مخاطبان از این شیوه‌، بیانگر این است که نمایش فیلم‌ها بر پرده سینما یک روش قدیمی و از کار افتاده است.

این سخنان بی‌تردید واکنش‌هایی از سوی سینماگران برجسته‌ای چون «کریستوفر نولان»، کارگردان فیلم «اوپنهایمر» یا «رایان کوگلر»، سازنده‌ی فیلم «گناهکاران»، که اخیراً نامه‌ای احساسی خطاب به سینماروها نوشته، برخواهد انگیخت. با این حال، برخی از فیلم‌سازان مشهور نظیر «دیوید فینچر»، همچنان به همکاری و پذیرش مدل پخش آنلاین نتفلیکس ادامه می‌دهند، درحالی‌که افرادی همچون «گرتا گرویگ» توافق کرده‌اند بخشی از فیلم‌های این سرویس در سالن‌های سینما اکران شود.

در جریان «اجلاس تایم-۱۰۰»، ساراندوس درباره این پرسش که آیا نتفلیکس در حال تهدید هالیوود است، اظهار داشت: «نه، در واقع ما مشغول نجات هالیوود هستیم.» او نتفلیکس را پلتفرمی معرفی کرد که به درک دقیقی از خواسته‌های مخاطب رسیده و هدف اصلی‌اش ارائه محتوایی است که آن‌ها ترجیح می‌دهند: «تماشاگران به ما می‌گویند که تمایل دارند فیلم‌ها را در خانه ببینند.»

ساراندوس همچنین اذعان داشت که عادت سینما رفتن، به‌خصوص برای اکثر مردم، دیگر جذابیتی ندارد و عملاً در حال از بین رفتن است: «این ایده به نظرم برای خیلی از افراد به تاریخ پیوسته است. البته اگر خوش‌شانس باشی و در منهتن زندگی کنی، شاید همچنان بتوانی به پردیس‌های سینمایی بروی، ولی اکثر مردم در کشور چنین امکانی را ندارند.»

با گسترش سرویس‌های استریم، به‌ویژه بعد از پاندمی کرونا، تماشای فیلم‌ها به شدت به سمت خانه‌ها سوق پیدا کرده و نمایش فیلم‌ها در سالن‌ها به شدت محدود شده است. نتفلیکس در سال‌های اخیر تلاش کرد از طریق همکاری با فیلم‌سازان برجسته و گرفتن جوایز بزرگی مثل اسکار، اعتبار خود را نزد تماشاگران ارتقاء دهد، اما در نهایت دریافت که سرمایه‌گذاری روی پروژه‌هایی از کارگردانانی چون «مارتین اسکورسیزی» لزوماً تعداد مشترکان را افزایش نمی‌دهد. به همین دلیل، نتفلیکس به تولید برنامه‌های کم‌هزینه‌تر مانند «عشق کور است» و پروژه‌های عامه‌پسند بازگشت تا به خواسته‌های جمعیت بیشتری از مخاطبان پاسخ دهد.



Source link

ادامه مطلب
تبلیغاتZox300

برترین ها